Keystone logo
Găsește-ți diploma de veterinar

Găsește-ți diploma de veterinar

Ce vrei sa studiezi?
Unde vrei sa studiezi?

Programe Populare de Studii Veterinare

Știința veterinară se ocupă de sănătatea și bunăstarea animalelor, cuprinzând totul, de la îngrijirea preventivă la proceduri chirurgicale complexe și analize psihologice. Universitățile de top, școlile de medicină, colegiile de medicină și alte instituții de învățământ din întreaga lume oferă programe de studii în Științe veterinare, fie la nivel de licență, master sau doctorat, precum și cursuri individuale. Dacă alegeți să studiați Științe veterinare, cursurile vor include multe dintre aceleași subiecte ca cele acoperite de o diplomă în medicină, dar cu accent pe animale și nu pe oameni.

Programele de știință veterinară pot avea numeroase specializări, cum ar fi bunăstarea animalelor, chirurgia veterinară, nutriția animalelor, parazitologia, biologia reproducerii, epidemiologia veterinară și sănătatea publică, îngrijirea critică sau îngrijirea medicală veterinară. Există atât opțiuni de studiu cu normă întreagă, cât și part time, precum și programe mai flexibile de învățare online și la distanță.

Începe căutarea aruncând o privire la câteva dintre cele mai populare programe de Știință Veterinară enumerate mai jos. Poți solicita mai multe informații direct de la birourile de admitere ale universităților completând formularul online!