University of Veterinary Medicine Budapest

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cele mai actualizate informații despre University of Veterinary Medicine Budapest fără a călători efectiv la Budapesta

Iată lista surselor de informații pe care le puteți găsi utile:

  • Rezervați o programare online!
    Dacă simțiți că universitatea a căpătat interesul dvs. și ați dori să aflați mai multe despre procesul de admitere, poate vă este util să discutați cu unul dintre ofițerii noștri de admitere. Puteți rezerva o întâlnire de 20 de minute cu ei aici: href = "https://indico.univet.hu/e/admissioninfo .


  • Faceți un tur virtual la universitate!
    Aici puteți găsi un link către turul virtual la universitate: href = "https://univet.hu/virttour/eng/ . În urma micilor săgeți și a punctelor de informații, veți putea să vă dați cunoștința taberei noastre. fără a o vizita de fapt.

Mai multe canale de informații online (videoclipuri, mărturii, prezentare online, animație etc.) disponibile pe www.univet.hu/ro

58742_lo_53.jpg

Universitatea de Medicină Veterinară este singura școală veterinară din Ungaria. Este o instituție de stat supravegheată și finanțată de Ministerul Maghiar al Capacităților Umane și este acreditată pentru eliberarea diplomelor de doctor în medicină veterinară (DVM) și gradul postuniversitar de doctor în filozofie (doctorat) în științe veterinare. Universitatea are un registru didactic neîntrerupt de mai bine de două secole, ceea ce o face astfel una dintre cele mai vechi școli veterinare din lume.

Scurt istoric al educației veterinare în Ungaria

În 1787, la scurt timp după înființarea primei școli veterinare din lume (1762, Lyons), a fost înființată „Catedra pentru vindecarea animalelor” la Facultatea de Medicină din orașul Pest (acum o zonă a orașului Budapesta) pentru a oferi studenților de medicină și chirurgie cu cunoștințe de bază despre bolile animalelor și managementul acestora, parte integrantă a activității unui medic general la acea vreme.

Ca universitate independentă, școala și-a câștigat o reputație internațională în prima jumătate a secolului XX.

Ca parte a reorganizării învățământului superior în toată țara în anul 2000, Universitatea a devenit Facultatea de Științe Veterinare a recent fondată Universitate Szent István. Începând cu vara 2016, școala noastră și-a recăpătat independența, astfel că fostul nume pe care îl aplică Universitatea de Medicină Veterinară.

58743_lo_59.jpg

Acreditarea internațională

În 1995, școala veterinară a fost acreditată internațional de Asociația Europeană a Instituțiilor pentru Educație Veterinară (EAEVE). Vizita de urmărire a avut loc în 2004, cu un rezultat pozitiv. Acreditarea școlii veterinare din Budapesta a fost consolidată de către EAEVE și FVE (Federația Medicilor Veterinari din Europa). Raportul de acreditare concluzionează: " Universitatea de Științe Veterinare poate revendica o poziție mândră printre omologii săi europeni. Tinerii săi absolvenți nu trebuie să se teamă să concureze cu colegii lor europeni pentru cunoștințele și abilitățile lor practice. "

Începând cu 2004, Ungaria este un membru complet al Uniunii Europene, ceea ce înseamnă acceptarea diplomelor în UE și echivalența acestora cu gradele din alte țări ale UE. Diploma de la Budapesta este acceptată, pe lângă țările UE, și în alte câteva țări. După finalizarea unui examen de bord în Canada sau SUA, absolvenții au dreptul la o rezidență și să facă practică în America de Nord.

Fapte și cifre

University of Veterinary Medicine Budapest este, după caz, pentru o țară cu o populație de 10,5 milioane, singura școală veterinară din Ungaria. Înscrierea curentă este de aproximativ 100, 120 și 120 de studenți pentru programele maghiară, germană și, respectiv, engleză. Aceasta înseamnă că avem un număr de 1400 de studenți la școala veterinară. Ca și în cazul tuturor universităților de stat din țară, Universitatea este supravegheată oficial de Ministerul Educației, iar programele sale de predare și cercetare sunt, de asemenea, sponsorizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale și de Academia Maghiară de Științe.

58744_fb_lo_69.jpg

Locații

Budapesta

Address
István u. 2
1078 Budapesta, Ungaria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră