Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Farmacie

Facultatea de Farmacie este recunoscută pe scară largă în domeniul științei farmaceutice, din cauza lor excelente de predare, cercetare și activitatea economică, atât în ​​Ungaria cât și în străinătate. În institutele Facultății de Farmacie majore de cercetare a alerga. Studenții care finalizează studiile aici sunt experți râvnite și cu înaltă calificare.

Astăzi, Universitatea Semmelweis se aplică celor două cursuri de limbi străine germană și engleză ca unică în lume. Diploma dobânditorului să maghiară, engleză și programele germane au posibilitatea ca acestea să poată practica profesia în țările UE și în anumite condiții, în afara Europei.

Programul este utilizat pentru farmacie de formare dețin cunoștințele științifice și medicale la un nivel ridicat de profesioniști cu înaltă calificare. Unul dobândește cunoștințe de bază privind fabricarea farmaceutică de droguri, de control al drogurilor, logistica de droguri, informații centru de medicină (vânzări și consultanță), și participarea la cercetarea biologică și chimică, comerțul cu droguri și în afaceri autorităților din domeniul sănătății. Formarea le pregătește pentru noile sarcini în viitorul îndepărtat al farmaciei.

Datorită cadrelor didactice cu înaltă calificare, Semmelweis Universitatea si Facultatea de Farmacie a beneficiat. Acest lucru a condus la cea mai mare rată de cadre didactice la Facultatea de Farmacie.

La Facultatea de Farmacie de cercetare științifică semnificativă se desfășoară pe tot domeniul farmaciei. Aceste sarcini sunt gestionate de către cele șase institute ale facultății în funcție de propria lor de specialitate. acest lucru este susținut printr-o strânsă cooperare cu companiile farmaceutice din Ungaria, grupuri de cercetare academice și alte grupuri de cercetare ale universităților interne sau externe. Portofoliul de cercetare al ocupă facultăților cu proiectarea, sinteza și izolarea moleculelor de droguri potential precum identificarea structurii lor și analizei structurale sunt explorate. Farmacologice in vitro și in vivo metode sunt la fel de importante. Există și alți factori, cum ar fi:

  • Farmacocinetica și metabolism,
  • investigații privind siguranța de droguri,
  • Forme de dozare de planificare și formulare
  • Cercetarea vizează dezvoltarea de noi locuri de muncă terapeutice
  • și studii metodologice, al căror scop este de a măsura eficiența terapiilor de droguri si de a imbunatati.

Facultatea a făcut o experiență semnificativă în domeniul căutării și dezvoltării efectului organice și sintetice care rezultă mijloace, precum și interacțiunea lor cu biomolecule. Dezvoltarea unor astfel de medicamente duce la procesul de vindecare personală este acceptată. Acest rezultat este obținut din genomul uman și realizate cu metode non-invazive. (Aceasta se numește medicament personalizate) Datorită opiniei publice internaționale pentru angajat la facultate de cercetare, este oferit aici o proprietate atractivă în organizațiile excelente consorțiu interne și externe. Cercetarea exacerba, de asemenea, competitivitatea și de a promova contactele de cooperare.

Farmaceutice de formare la Universitatea Semmelweis din Budapesta se uită din nou pe o istorie de mai multe secole.

Programe predate în:
Germană

Această școală oferă și:

Masterat

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Cursuri de limbi straine sunt oferite la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Semmelweis din Budapesta, deoarece 1989th Din septembrie 2011, a fost introdus program ... [+]

Vorbitoare de limbă germană grad farmacie la Universitatea Semmelweis din Budapesta

la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Semmelweis din Budapesta Cursuri de limbi straine sunt oferite de când 1989th Din septembrie 2011, a fost introdus programul de studiu în limba germană. este predat în conformitate cu standardele internaționale, iar diploma este recunoscută în Europa. O oportunitate de consultanță germană este la dispoziția studenților germani în orice moment. Studiul presupune universitatea generală.

Studiul a fost realizat de valabil la curriculum-ul Universității Semmelweis, dar, de asemenea, ia în considerare cerințele reglementărilor de licențiere germane pentru farmaciști (Aappo) în mare măsură.... [-]

Ungaria Budapest
Înscriere Deschisă
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Semmelweis University!