Washburn University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Washburn Este o instituție publică cu peste 7500 de studenți și 1.000 de cadre didactice și personal implicate în mai mult de 200 de programe academice. Programele noastre conduc la certificare, asociat, licențiat, masterat, doctor în practica medicală și doctorate.

Toate programele noastre sunt oferite prin Colegiul de Arte și Științe și școli de Studii Aplicate, Afaceri, Drept și Nursing pe un campus rezidențial de 160 de acri, situat în inima orașului Topeka, Kan.

Programele de arte liberale și programe profesionale bazate pe amploare sunt îmbogățite de o relație interactivă de lungă durată între campus și comunitatea de capital din Kansas.

E ușor să te implici

În plus față de o gamă largă de opțiuni academice, studenții pot participa la peste 100 de cluburi și organizații din campus - de la The Bod Squad, care susține programele atletice ale NCAA Division II ale lui Washburn, guvernului studenților și dincolo de acesta. Elevii, facultatea și personalul se pot bucura, de asemenea, de numeroase oportunități de voluntariat, culturale și de agrement în campus și în comunitatea Topeka.

La Washburn, o educație de calitate este accesibilă

De la înființarea sa în 1865, Washburn oferă studenților din toate categoriile de viață un loc pentru a-și realiza visele. Astăzi, moștenirea noastră de educație accesibilă și de calitate pentru toți continuă.

 • Washburn se situează anual printre cele mai bune colegii din Midwest de către US News și World Report.
 • Mai mult de 70 milioane dolari în ajutor financiar este disponibil pentru studenți anual.
 • Bursele acordate din resurse universitare totale de 7,9 milioane de dolari.
 • Locuitorii din Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma și Texas plătesc taxa de rezidență Kansas.

Declarație de viziune

Universitatea Washburn este o instituție publică de învățământ premier central, Midwest, recunoscută ca lider comunitar în furnizarea unei experiențe de învățare bazate pe elev, orientată spre predare, pregătirea absolvenților pentru succes în profesia aleasă și stimularea vitalității economice.

Misiune

Universitatea Washburn îmbogățește viața studenților oferindu-le oportunități de dezvoltare și de realizare a potențialului lor intelectual, academic și profesional, conducând la a deveni cetățeni productivi și responsabili. Suntem dedicați excelenței în predare, muncă academică, programe academice și profesionale de calitate și niveluri înalte de interacțiune dintre facultate și student. Dezvoltăm și ne implicăm în relații pentru a spori experiențele educaționale și comunitatea noastră.

Valorile de bază

 • Integritate: acționând într-o manieră sinceră, echitabilă și etică, creând o cultură a încrederii evidente în toate activitățile și deciziile universității.
 • Excelență: slujirea comunității noastre academice prin furnizarea de programe de înaltă calitate, predare, slujire și bursă.
 • Responsabilitate: asigurarea integrității și valorii academice, programatice și fiscale prin gestionarea prudentă a resurselor încredințate Universității.
 • Respect: îmbrățișarea diversității și tratarea celorlalți în mod colectiv cu cinste, deschidere și profesionalism în toate interacțiunile, activitățile și luarea deciziilor.
 • Colaborare: lucrul spre obiective comune cu alții în cadrul universității și al comunității, valorizând în același timp munca în echipă, participarea și diversitatea ideilor și a perspectivelor.
 • Inovație: încurajarea, examinarea și sprijinirea dezvoltării ideilor prin încurajarea ingenuității și creativității individuale și crearea unui mediu cu oportunități de creștere și schimbare.

Programele noastre sunt pe deplin acreditate de către Comisia Învățământului Superior.


Universitatea Washburn este capabilă să ofere programe de învățământ la distanță într-un număr de state, prin calitatea noastră de membru în SARA - Acordurile de reciprocitate ale Consiliului Național pentru Autorizări de Stat. SARA este un acord voluntar între statele sale membre și teritoriile SUA care stabilește standarde naționale comparabile pentru oferta interstatală de cursuri și programe postsecondary de învățământ la distanță. În conformitate cu acordul actual, Washburn este autorizat să ofere programe în toate statele, cu excepția Statelor Unite ale Americii, Florida și Massachusetts, care nu sunt membre ale SARA.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Health Certificates » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Certificate

Certificat avansat în imagistica prin rezonanță magnetică

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Rezonanța magnetică (MR) sau imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) este o procedură care utilizează impulsuri ale energiei undelor radio împreună cu un câmp magnetic pentru a imagina o zonă specifică a corpului. Structura și funcția corpului sunt prezentate ca imagini anatomice transversale. MR are un contrast mai mare al țesuturilor moi decât CT, creând astfel imagini detaliate. Tehnologii angajați în imagistica prin rezonanță magnetică pot lucra în spitale, centre de imagistică. În conformitate cu Manualul privind Perspectivele Ocupaționale, tehnologi cu certificare în mai mult de o zonă de diagnosticare a imaginii, cum ar fi MR, vor fi mai comercializați. [+]

Rezonanța magnetică (MR) sau imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) este o procedură care utilizează impulsuri ale energiei undelor radio împreună cu un câmp magnetic pentru a imagina o zonă specifică a corpului. Structura și funcția corpului sunt prezentate ca imagini anatomice transversale. MR are un contrast mai mare al țesuturilor moi decât CT, creând astfel imagini detaliate.

Tehnologii angajați în imagistica prin rezonanță magnetică pot lucra în spitale, centre de imagistică. În conformitate cu Manualul privind Perspectivele Ocupaționale, tehnologi cu certificare în mai mult de o zonă de diagnosticare a imaginii, cum ar fi MR, vor fi mai comercializați.... [-]


Certificat avansat în Sonografia Medicală Diagnostică

Online Online şi campus combinate Cu normă întreagă 12 luni August 2019 Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Sonografia poate fi utilizată pentru a examina multe părți ale corpului, cum ar fi abdomenul, sânii, sistemul reproducător feminin, prostata, inima și vasele de sânge. Sonografia este din ce în ce mai folosită în detectarea și tratamentul bolilor de inimă, a atacului de cord și a bolilor vasculare care pot duce la accident vascular cerebral. [+]

Ce este DMS?

Sonografia poate fi utilizată pentru a examina multe părți ale corpului, cum ar fi abdomenul, sânii, sistemul reproducător feminin, prostata, inima și vasele de sânge. Sonografia este din ce în ce mai folosită în detectarea și tratamentul bolilor de inimă, a atacului de cord și a bolilor vasculare care pot duce la accident vascular cerebral.

Societatea de Sonografie Medicală de Diagnosticare (SDMS) definește sonografia ca o procedură medicală de diagnosticare care utilizează unde de sunet de înaltă frecvență (ultrasunete) pentru a produce imagini dinamice vizuale ale organelor, țesuturilor sau fluxului sanguin în interiorul corpului. Acest tip de procedură este adesea denumită scanare cu sonograma sau ultrasunete.... [-]


Licenţă

Facultatea de Științe ale Sănătății

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii August 2019 Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Departamentul de Sănătate Aliat oferă un Bachelor online de Știință în Sănătate (BHS). Acest program de patru ani de licență este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe și abilități în domeniul managementului și conducerii asistenței medicale. [+]

Departamentul de Sănătate Aliat oferă o diplomă on-line de Bachelor of Health Science (BHS). Acest program de patru ani este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății cunoștințe și abilități în domeniul managementului și conducerii. Elevii fără medii de asistență medicală pot extinde oportunitățile în domeniul asistenței medicale sau se pot pregăti pentru un program de absolvent prin finalizarea unui grad Washburn BHS.

Elevii pot alege dintre trei specializări:

1. Administrarea serviciilor de sănătate, BHS-HA

Este nevoie de manageri calificați în domeniul sănătății. Problemele de reglementare, politica, tehnologia și problemele financiare sunt în continuă schimbare în cadrul asistenței medicale. Elevii care urmăresc gradul de bacalaureat în Administrația Serviciilor de Sănătate iau cursuri avansate în managementul asistenței medicale și aspecte legate de asistența medicală, ceea ce crește gradul lor de comercializare pentru funcțiile administrative la absolvire.... [-]


Masterat

Master of Science sănătate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 21 - 42 luni August 2019 Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Maestrul de Științe ale Sănătății (MHS) în misiunea de Educație pentru Îngrijirea Sănătății este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și aliate programe de sănătate. [+]

O Maestru de Știință în Sănătate (MHS) în Educație în Sănătate Misiunea este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și programe de aliat în domeniul sănătății.

Programul MHS este conceput pentru a oferi cursuri de cohortă mici în ore de 8 săptămâni, câte un subiect la un moment dat, permițând profesioniștilor din domeniul sănătății cu normă întreagă să-și finalizeze diploma de masterat în timp ce lucrează cu normă întreagă. Cohorturile încep în fiecare toamnă. Programul este complet on-line și asincron.... [-]


Contactează

Washburn University

Adresă, linia 1 1700 SW College Ave,
66621 Topeka, Kansas, Statele Unite ale Americii
website http://www.washburn.edu/
Telefon +1 785-670-1010