Wallace State Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Wallace stat este o parte a unui sistem care servește nevoilor de mai mult de 300.000 de persoane și a fost estimat în mod conservator pentru a produce un impact economic anual de 3 miliarde $ pe această stare și în comunitățile noastre. Adevăratul impact, cu toate acestea, este în îmbunătățirea vieții studenților prin educație.

De la deschiderea ușilor noastre în 1966, Wallace stat are sute de mii de servit elevi. De la bun început, Wallace stat îmbrățișat un angajament de excelență, care a devenit nu numai o tradiție, dar sursa noastră de inspirație. Astăzi Wallace stat este una dintre cele cele mai mari colegii din sistemul Alabama Community College, servind mai mult de 7.000 de studenți în fiecare semestru. Acest colegiu este un centru de putere virtuală în programarea educațională, cu mai mult de 50 de specializări care să conducă la oportunități de studii, certificate și de transfer.

Atenția noastră pe excelență este evidentă în angajamentul nostru personal de a servi studenților și în punct de vedere tehnologic avansate mediilor de învățare care asigură studenții noștri primesc educația cea mai eficientă. La Wallace stat veți găsi săli de clasă infuzat cu cele mai recente tehnologii, inclusiv interactivă SmartBoards și Tegrity. Prin învățare on-line, videoconferinta, podcasting, Și centre off-campus, Noi oferim educație convenabil pentru viața ocupat elevilor noștri.

Wallace stat oferă oportunități educaționale fără sudură de la intrarea de liceu timpuriu la nivel de absolvent. Prin dublă înscriere, FastTrack Academy, Tech-Prep, Și alte programe, elevii de liceu vor găsi nevoile lor care doresc credit colegiu în programe de transfer academice, educație de carieră tehnică, siguranța publică, de îngrijire a sănătății sau a tehnologiei auto întâlnit aici. Sistemul de articulație STARS garantează studenților noștri transferabilitatea de credit la orice colegiu sau universitate publică Alabama. Pentru cei care doresc sa-si termine studiile lor de licență și master în campus, studenții Wallace de stat pot beneficia de parteneriatele noastre Centrului Universitar și acorduri speciale de articulare, inclusiv a celor cu Universitatea de Stat din Atena, Universitatea din Alabama, Embry-Riddle Universitatea Aeronautica, Universitatea Auburn, Și Troy University. Studenții noștri obține niveluri fără precedent de succes, dacă transferul, luând examene licensure sau de a găsi locuri de muncă, și satisfacția lor a fost reflectată în ColegiuRata e de retenție în rândul studenților care depășește starea și media națională. Studenții care se transferă universităților surclaseze constant pe cei care au început acolo. Absolvenții noștri obține locuri de muncă competitive și de mare lauda din partea angajatorilor. Ratele Licensure rang la sau peste mediile de stat și naționale, iar studenții noștri scor peste media națională cu privire la Evaluarea colegială Academic Performance (CAAP). Cel mai important, la Wallace stat va fi deservit de o facultate premiat și centrată pe student și personalul care sunt maeștri ai lor meserii. Ei sunt aici să vă ajute în fiecare aspect al experienței colegiu, de la înregistrare bazat pe web, la personal de consiliere în Centrul de Informații Universitare, Și Servicii de suport pentru studenți în Centrul de instruire pentru a avea succes. Noi credem că studenții sunt motivul pentru care există și locul de învățare al elevilor și succesul în prim-planul activităților și inițiativelor noastre.

Misiune

Wallace State Community College este decis să învățare, care transformă viața și comunități. În susținerea misiunii, Wallace State Community College este dedicat succesului elevilor, prin intermediul unui elev, inovatoare, angajarea și mediu propice de învățare; predare de excelență; respectul pentru unicitatea și diversitatea; parteneriate strategice acea comunitate în avans, forța de muncă și dezvoltarea economică; îmbogățirea culturală a comunităților noastre; și responsabilitate și integritate.

Acreditare

Wallace State Community College este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli a Comisiei privind colegiile grade asociat de atribuire. Contactati Comisia la Colegii din 1866 de Sud Lane, Decatur, Georgia 30,033-4,097 sau sunati 404-679-4500 pentru întrebări cu privire la acreditarea Wallace State Community College.

Multe dintre programe au acreditare suplimentare din partea organizațiilor corespunzătoare la anumite discipline. investigații de rutină despre Wallace de stat, cum ar fi cerințele de admitere, un ajutor financiar, programe educaționale etc., ar trebui să fie adresate direct Wallace de stat și nu la biroul comisiei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Programe
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: