University of the Sciences in Philadelphia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea de Științe

Universitatea de Științe pregătește studenții pentru a fi lideri și practicieni în domeniul sănătății și al științei timp de aproape 200 de ani. Cheia educației sale distinctive este o tradiție de cercetare practică și de învățare experiențială, care este evident în fiecare absolvent care a parcurs campusul său. De la fondarea sa în 1821, ca Philadelphia College of Pharmacy, primul colegiu de farmacie din America de Nord, USCiences a crescut la peste 30 de programe de acordare de licență prin licențe prin doctorat în științele sănătății, științe de banc și domenii de afaceri și politici de sănătate. . Studenții din SUA sunt dovediți oriunde merg.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Misiunea, viziunea și valorile Universității din Științe

Misiune

Universitatea de Științe pregătește studenții pentru a deveni lideri, inovatori și practicieni calificați în științe, profesii de sănătate și discipline conexe. Oferim excelență în predare, cercetare și servicii printr-un mediu sigur și de susținere în care elevii noștri trăiesc, învață și reușesc.

Viziune

Universitatea de Științe va fi recunoscută ca lider al educației și cercetării științifice și medicale. Oferim experiențe educaționale interdisciplinare, de colaborare și oportunități globale care inspiră absolvenții, facultatea și personalul nostru pentru a promova schimbările pozitive. Absolvenții vor fi urmăriți pentru că sunt furnizori de servicii medicale pline de compasiune, gânditori critici și diplomați ai schimbării, realizând o transformare inovatoare pentru îmbunătățirea societății.

valori

  • Promovăm inovația în educația, profesiunea și cercetarea interprofesională.
  • Amintim bursa, dezvoltarea tehnologiei și învățarea pe tot parcursul vieții.
  • Promovăm antreprenoriatul, profesionalismul și colaborarea, bazându-ne pe moștenirea noastră mândră ca fiind prima școală de farmacie din țară.
  • Cultivăm respectul, diversitatea, cetățenia, civilitatea și incluziunea.
  • Urmărim calitatea, integritatea și sustenabilitatea în toate aspectele vieții universitare.
  • Susținem comunitatea noastră și contribuim la vitalitatea ei economică.

Locații

Philadelphia

Address
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră