University of Southern California School of Pharmacy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

În primul rând îndrăzneț!

Timp de mai bine de 100 de ani, Școala de Farmacie USC a servit ca un element de referință al inovației și excelenței în educația, cercetarea și practica farmaceutică și a fost clasat de mult timp de US News

USC găzduiește singura școală de farmacie care acoperă întregul spectru de dezvoltare farmaceutică și servicii clinice - de la descoperirea medicamentelor până la abordări de reglementare pentru mutarea în siguranță a medicamentelor și a dispozitivelor medicale pe piață, de la furnizarea de îngrijiri în diverse setări la evaluarea impactului. de îngrijire cu privire la rezultatele pacientului, precum și costurile de îngrijire a sănătății. Membrii facultății noastre clinice forjează noi căi și identifică cele mai bune practici într-o mare varietate de medii de îngrijire.

Școala a primit subvenții majore de la Institutele Naționale de Sănătate pentru dezvoltarea descoperirilor semnificative în cancer, boala Alzheimer și diabet și de la Centrul pentru Medicare și Inovare Medicaid pentru a asigura utilizarea sigură și optimă a medicamentelor și pentru a dezvolta inovații pentru îmbunătățirea rezultatelor pacienților, reducând costurile. Școala oferă programe de masterat în ritm, care dotează profesioniști care lucrează cu noi abilități pentru a excela pe piața în schimbare. Și parteneriatul nostru din cadrul USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics oferă o cercetare bazată pe dovezi care confirmă valoarea de durată a contribuțiilor farmaciștilor la practica de colaborare.

Școala USC de Farmacie este singura școală de farmacie privată dintr-un campus major de științe ale sănătății, punând studenții noștri în apropiere de patru spitale majore.

Mai mult, studenții Școlii de Farmacie USC beneficiază de o rețea extinsă de afiliați la aproximativ 300 de site-uri și peste 400 de facultăți și preceptori voluntari, mulți dintre aceștia fiind absolvenți ai Școlii USC de Farmacie. Școala deține și operează patru farmacii comunitare și o farmacie de specialitate.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Opțiuni de licență: licență, absolvent și doctor în farmacie (PharmD)

Școala oferă o gamă largă de programe de diplomă și certificat, de la cea mai mare școală - Doctorul în Farmacie (PharmD) și numeroasele sale oportunități comune și duale de grad - până la masterate și programe de doctorat foarte apreciate. Posibilitățile de ședere și de bursă oferite prin intermediul școlii sunt, de asemenea, ample.

Programe postuniversitare

Absolvenții Școlii de Farmacie USC de doctorat multidisciplinar. și programele de masterat sunt foarte căutate de instituțiile de conducere din mediul academic, industrie și guvern. Aceste programe cuprind un cadru științific unic de la descoperirea, livrarea și dezvoltarea medicamentelor până la aplicarea geneticii și a genomicii la cercetarea translațională experimentală și clinică.

Farmaceutic

 • Ph.D. Program
 • MS în farmacologie moleculară
 • MS în științe farmaceutice
 • Clinic

Economia sănătății

 • Ph.D. în economia sănătății
 • MS în economie și politică farmaceutică
 • MS progresivă în economia sănătății

Analiza deciziilor de asistență medicală

 • MS în analiza deciziilor de asistență medicală
 • MS în marketing biofarmaceutic

Știința reglementării

 • Doctorat în științe de reglementare
 • MS în știința reglementării
 • MS în managementul dezvoltării medicamentelor
 • MS în calitatea produselor medicale

120408_Daryl-Davies.jpg

Doctor în farmacie (PharmD)

Școala USC de Farmacie a stabilit primul națiune PharmD program în 1950 și rămâne un pionier în educația inovatoare și pregătirea farmaciștilor de mâine.

Cel mai mare program de grad din Școala de Farmacie, programul PharmD de patru ani, cu normă întreagă, oferă studenților:

 • Un program unic de experiență în farmacie, care începe primul an de studiu, care oferă studenților o experiență clinică imediată și progresiv provocatoare.
 • O ofertă extinsă de programe de grad dublu, grad mixt și certificat.
 • Cea mai mare rețea de absolvenți de farmaciști din regiune, care poate oferi sprijin valabil în carieră absolvenților care intră în profesia farmaceutică.

Absolvenții programului USC PharmD sunt foarte căutați de angajatorii din întreaga SUA pentru o gamă largă de oportunități de carieră.

Grad preuniversitar de licență

Programele de licență ale Școlii USC de la Farmacie încurajează studenții talentați să urmeze cariere în domeniul farmaciei și să ofere un master în farmacologie și dezvoltarea medicamentelor, și un minor în Știință și Managementul Biomedical Therapeutics. Studenții majori și minori sunt proiectați pentru a pregăti mai bine studenții studiați, concentrați pe pre-farmacie, pre-medicină și alte profesii legate de sănătate.

120407_Keck.jpeg

Cariere

Absolvenții Școlii de Farmacie USC sunt angajați în companii farmaceutice de top, instituții de cercetare și agenții de reglementare din întreaga lume. Cei mai noi absolvenți ai noștri lucrează în organizații precum Allergan, Eli Lilly, Biogen, Școala de Medicină Johns Hopkins, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, Universitatea Stanford, Institutul de Cercetări Biomedicale Novartis, Amgen, Medtronic, Științific Șimadzu, Universitatea Harvard, Merck, Genentech și Facebook.

Multe dintre diplomele noastre de MS sunt recunoscute STEM pentru OPT.

Locații

Los Angeles

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii