Citește Descrierea Oficială

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

În primul rând îndrăzneț!

Timp de mai bine de 100 de ani, Școala de Farmacie USC a servit ca un element de referință al inovației și excelenței în educația, cercetarea și practica farmaceutică și a fost clasat de mult timp de US News

USC găzduiește singura școală de farmacie care acoperă întregul spectru de dezvoltare farmaceutică și servicii clinice - de la descoperirea medicamentelor până la abordări de reglementare pentru mutarea în siguranță a medicamentelor și a dispozitivelor medicale pe piață, de la furnizarea de îngrijiri în diverse setări la evaluarea impactului. de îngrijire cu privire la rezultatele pacientului, precum și costurile de îngrijire a sănătății. Membrii facultății noastre clinice forjează noi căi și identifică cele mai bune practici într-o mare varietate de medii de îngrijire.

Școala a primit subvenții majore de la Institutele Naționale de Sănătate pentru dezvoltarea descoperirilor semnificative în cancer, boala Alzheimer și diabet și de la Centrul pentru Medicare și Inovare Medicaid pentru a asigura utilizarea sigură și optimă a medicamentelor și pentru a dezvolta inovații pentru îmbunătățirea rezultatelor pacienților, reducând costurile. Școala oferă programe de masterat în ritm, care dotează profesioniști care lucrează cu noi abilități pentru a excela pe piața în schimbare. Și parteneriatul nostru din cadrul USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics oferă o cercetare bazată pe dovezi care confirmă valoarea de durată a contribuțiilor farmaciștilor la practica de colaborare.

Școala USC de Farmacie este singura școală de farmacie privată dintr-un campus major de științe ale sănătății, punând studenții noștri în apropiere de patru spitale majore.

Mai mult, studenții Școlii de Farmacie USC beneficiază de o rețea extinsă de afiliați la aproximativ 300 de site-uri și peste 400 de facultăți și preceptori voluntari, mulți dintre aceștia fiind absolvenți ai Școlii USC de Farmacie. Școala deține și operează patru farmacii comunitare și o farmacie de specialitate.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Opțiuni de licență: licență, absolvent și doctor în farmacie (PharmD)

Școala oferă o gamă largă de programe de diplomă și certificat, de la cea mai mare școală - Doctorul în Farmacie (PharmD) și numeroasele sale oportunități comune și duale de grad - până la masterate și programe de doctorat foarte apreciate. Posibilitățile de ședere și de bursă oferite prin intermediul școlii sunt, de asemenea, ample.

Programe postuniversitare

Absolvenții Școlii de Farmacie USC de doctorat multidisciplinar. și programele de masterat sunt foarte căutate de instituțiile de conducere din mediul academic, industrie și guvern. Aceste programe cuprind un cadru științific unic de la descoperirea, livrarea și dezvoltarea medicamentelor până la aplicarea geneticii și a genomicii la cercetarea translațională experimentală și clinică.

Farmaceutic

 • Ph.D. Program
 • MS în farmacologie moleculară
 • MS în științe farmaceutice
 • Clinic

Economia sănătății

 • Ph.D. în economia sănătății
 • MS în economie și politică farmaceutică
 • MS progresivă în economia sănătății

Analiza deciziilor de asistență medicală

 • MS în analiza deciziilor de asistență medicală
 • MS în marketing biofarmaceutic

Știința reglementării

 • Doctorat în științe de reglementare
 • MS în știința reglementării
 • MS în managementul dezvoltării medicamentelor
 • MS în calitatea produselor medicale

120408_Daryl-Davies.jpg

Doctor în farmacie (PharmD)

Școala USC de Farmacie a stabilit primul națiune PharmD program în 1950 și rămâne un pionier în educația inovatoare și pregătirea farmaciștilor de mâine.

Cel mai mare program de grad din Școala de Farmacie, programul PharmD de patru ani, cu normă întreagă, oferă studenților:

 • Un program unic de experiență în farmacie, care începe primul an de studiu, care oferă studenților o experiență clinică imediată și progresiv provocatoare.
 • O ofertă extinsă de programe de grad dublu, grad mixt și certificat.
 • Cea mai mare rețea de absolvenți de farmaciști din regiune, care poate oferi sprijin valabil în carieră absolvenților care intră în profesia farmaceutică.

Absolvenții programului USC PharmD sunt foarte căutați de angajatorii din întreaga SUA pentru o gamă largă de oportunități de carieră.

Grad preuniversitar de licență

Programele de licență ale Școlii USC de la Farmacie încurajează studenții talentați să urmeze cariere în domeniul farmaciei și să ofere un master în farmacologie și dezvoltarea medicamentelor, și un minor în Știință și Managementul Biomedical Therapeutics. Studenții majori și minori sunt proiectați pentru a pregăti mai bine studenții studiați, concentrați pe pre-farmacie, pre-medicină și alte profesii legate de sănătate.

120407_Keck.jpeg

Cariere

Absolvenții Școlii de Farmacie USC sunt angajați în companii farmaceutice de top, instituții de cercetare și agenții de reglementare din întreaga lume. Cei mai noi absolvenți ai noștri lucrează în organizații precum Allergan, Eli Lilly, Biogen, Școala de Medicină Johns Hopkins, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, Universitatea Stanford, Institutul de Cercetări Biomedicale Novartis, Amgen, Medtronic, Științific Șimadzu, Universitatea Harvard, Merck, Genentech și Facebook.

Multe dintre diplomele noastre de MS sunt recunoscute STEM pentru OPT.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

University of Southern California School of Pharmacy

USC Scoala de Farmacie a stabilit primul natiunii Doctor in Farmacie (PharmD) program in 1950 si ramane un pionier in educatia inovatoare si pregatirea farmacistilor prac ... [+]

Prezentare generală

USC Scoala de Farmacie a stabilit primul natiunii Doctor in Farmacie (PharmD) program in 1950 si ramane un pionier in educatia inovatoare si pregatirea farmacistilor practicanti de maine.

Cel mai mare program de grad din Școala de Farmacie, programul PharmD de patru ani, cu normă întreagă, oferă studenților:

Un program unic de experiență în farmacie, care începe primul an de studiu, care oferă studenților o experiență clinică imediată și progresiv provocatoareO ofertă extinsă de programe de grad dublu, grad mixt și certificatCea mai mare rețea de absolvenți de farmaciști din regiune, care poate oferi sprijin valabil în carieră absolvenților care intră în profesia farmaceutică... [-]
Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Southern California School of Pharmacy

Analiza de decizie pentru asistența medicală USC este un program de absolvire validat în industrie, care vă pregătește direct pentru cariere de afaceri în asistență medic ... [+]

Prezentare generală

Analiza de decizie pentru asistența medicală USC este un program de absolvire validat de industrie, care vă pregătește direct pentru cariere de afaceri în asistență medicală, biofarmaceutice, dispozitive medicale

Pregătirea noastră STEM din lumea reală oferă instrumente strategice de management și informații acționabile pentru îmbunătățirea valorii, accesului, rambursarea și stabilirea prețurilor.

Programul de analiză a deciziei în asistența medicală prezintă un curriculum aplicat, cu domenii de specializare, care pregătesc direct absolvenții pentru carierele de afaceri dedicate analizei. Fiecare curs este construit în consultare cu directorii de la dispozitivele medicale globale, biofarmaceutice, dispozitive medicale... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California School of Pharmacy

Gradul de calitate al produselor medicale, denumit STEM, este conceput pentru studenții cu pregătire în științe biologice, farmaceutice și biomedicale și inginerie biomed ... [+]

Prezentare generală

Gradul de calitate al produselor medicale, denumit STEM, este conceput pentru studenții cu pregătire în științe biologice, farmaceutice și biomedicale și inginerie biomedicală. Scopul programului este de a instrui studenții în teoria reglementărilor actuale și viitoare care au impact asupra calității produselor și de a oferi instrumentele practice din viața reală pe care le vor folosi în cariera lor din industrie.

Profesioniștii care lucrează în asigurarea și controlul calității sunt responsabili pentru testarea și supravegherea necesară pentru a asigura siguranța produselor de sănătate. Studenții învață despre reglementările și liniile directoare care asigură calitatea medicamentelor, a produselor biologice și a dispozitivelor medicale din SUA și internațional și cum să aplice aceste cunoștințe în domeniul în continuă expansiune a dezvoltării și fabricării de produse medicale. Ele dezvoltă o înțelegere a principiilor de bază esențiale pentru interpretarea și implementarea practicilor și sistemelor de calitate.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California School of Pharmacy

Programul de master al Școlii USC de Farmacie în Terapie Clinică și Experimentală (CXPT) pregătește studenții cu cursuri de bază în științe translaționale, farmacologie ș ... [+]

Prezentare generală

Programul de master al Școlii USC de Farmacie în Terapie Clinică și Experimentală (CXPT) pregătește studenții cu cursuri de bază în științe translaționale, farmacologie și dezvoltare clinică pentru a facilita performanța lor la nivel înalt de cercetare de bază, translațional și aplicat în disciplina specifică aria de accent a absolventului.

Aceasta poate include o combinație de screening de medicamente, dezvoltare preclinică, ADME (de exemplu, absorbție, distribuție, metabolism, eliminare) și evaluarea siguranței și teste clinice.

Studenților li se va oferi un spectru larg de științe de bază și de formare științifică translațională, care le va permite să se angajeze în dezvoltarea de medicamente, terapia combinată optimizată și să individualizeze terapeutica (de exemplu, farmacogenomică, boli infecțioase și metabolomice).... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California School of Pharmacy

Programul USC în economie de sănătate oferă un master în știință în economie și politică farmaceutică. Acest program de MS este oferit împreună cu Departamentul de Econom ... [+]

Prezentare generală

Programul USC în economie de sănătate oferă un master în știință în economie și politică farmaceutică . Acest program de MS este oferit împreună cu Departamentul de Economie și USC Școala de prețuri de politici publice. Studenții de masterat sunt instruiți să utilizeze tehnicile de farmacoterapie și evaluare în medii practice de luare a deciziilor, cum ar fi farmaciile administrate, terții plătitori și agențiile guvernamentale.

O caracteristică distinctivă a programului de master USC în economie și politică farmaceutică este gradul în care studenții sunt angajați activ în cercetări publicabile , fie ca autor principal sau ca autor secundar în colaborare cu un membru al facultății.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California School of Pharmacy

Absolvenții Școlii de Farmacie USC de programe de masterat multidisciplinare sunt foarte căutate de către instituțiile de conducere din mediul academic, industrie și guve ... [+]

Prezentare generală

Absolvenții Școlii de Farmacie USC de programe de masterat multidisciplinare sunt foarte căutate de către instituțiile de conducere din mediul academic, industrie și guvern. Master of Science in Farmacologie moleculară

Admitere

Candidații cu diplomă de licență sau master în farmacie, chimie, biologie sau alte discipline conexe sunt invitați să solicite. Solicitanții trebuie să fi demonstrat competență în limba engleză verbală și scrisă și în domenii științifice fundamentale, precum chimie organică și fizică, biochimie, biologie, matematică, statistici și informatică.

Cererile de admitere sunt analizate de Comitetul de admitere pentru absolvirea științelor farmaceutice și științe farmaceutice a Școlii de Farmacie și sunt evaluate în primul rând pe baza excelenței academice.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California School of Pharmacy

Master of Science in Biofarmaceutice Marketing (BPMK) este un program de absolvire interdisciplinară de 27 de unități în marketing de precizie, care se adresează exclusiv ... [+]

Prezentare generală

Master of Science in Biofarmaceutice Marketing (BPMK) este un program de absolvire interdisciplinară de 27 de unități în marketing de precizie, care se adresează exclusiv carierelor din industriile biofarmaceutice și plătitoare. BPMK este conceput pentru a construi cunoștințe de bază și abilități strategice care vizează biotehnologia

BPMK reprezintă un prim program de acest gen pentru abordarea încorporarii „ecosistemului economic sănătos” complet, pentru îmbunătățirea și facilitarea aplicațiilor practice ale marketingului bazat pe date, ceea ce duce la îmbunătățirea accesului, segmentării și înțelegerii clienților și pacienților. Rezultatul acestui proces strategic mai profund bazat pe analiză este o reducere semnificativă a riscului pieței și a pierderii de oportunități, prin îmbunătățirea informațiilor și a eficienței planificării.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern California School of Pharmacy

Absolvenții Școlii de Farmacie USC de programe de masterat multidisciplinare sunt foarte căutate de către instituțiile de conducere din mediul academic, industrie și guve ... [+]

Prezentare generală

Absolvenții Școlii de Farmacie USC de programe de masterat multidisciplinare sunt foarte căutate de către instituțiile de conducere din mediul academic, industrie și guvern. Masteratul în științe farmaceutice pune accent pe cercetarea de bază, precum și pe aplicarea în administrarea și țintirea medicamentelor, utilizând chimia medicamentoasă, chimia de calcul, farmaceutica, farmacocinetica, farmacodinamica, imunologia și biologia moleculară și celulară.

Admitere

Candidații cu diplomă de licență sau master în farmacie, chimie, biologie sau alte discipline conexe sunt invitați să solicite. Solicitanții trebuie să fi demonstrat competență în limba engleză verbală și scrisă și în domenii științifice fundamentale, precum chimie organică și fizică, biochimie, biologie, matematică, statistici și informatică.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

University of Southern California School of Pharmacy

Programul de management al dezvoltării medicamentelor, desemnat STEM, este conceput pentru studenții cu pregătire în științele biologice și farmaceutice preclinice. Acest ... [+]

Prezentare generală

Programul de management al dezvoltării medicamentelor, desemnat STEM, este conceput pentru studenții cu pregătire în științele biologice și farmaceutice preclinice. Acesta își propune să producă oameni de știință la nivel mediu și mediu cu cunoștințele și abilitățile adecvate pentru practica profesională în cercetarea translațională, cu un accent deosebit pe zona de tranziție între descoperirea preclinică a medicamentului în stadiu incipient și dezvoltarea de medicamente clinice. Această zonă, denumită în mod obișnuit „valea morții”, reprezintă una dintre cele mai provocatoare și importante zone din cercetarea translațională, cu toate acestea lipsesc programe concepute pentru instruirea și educarea viitorilor lideri ai științei translaționale.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Decembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
University of Southern California 1985 Zonal Avenue
Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii