Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Școala istorică și locația

Fondată în 1920 în campusul Yale, University of New Haven este o universitate privată de pe coasta de sud a New England. Universitatea este vibrantă și diversă, peste 7.000 de studenți provin din 50 de state din Statele Unite și din aproape 50 de țări din întreaga lume, proporția studenților internaționali fiind de 12%. Campusul principal de 80 hectare este situat lângă New Haven, Centrul Tehnologic și Cultural Connecticut, la doar o oră și jumătate de mers cu mașina de New York City și la două ore și jumătate de la Boston. Construită în 1638, New Haven are o istorie lungă și un patrimoniu cultural bogat, cunoscut sub numele de "poarta de acces spre New England".

Ați reușit să navigați cu succes de aici

Instituțiile noastre oferă arte liberale, științe, arte, afaceri, inginerie, asistență medicală, siguranță publică și servicii publice pentru a oferi studenților servicii educaționale orientate spre carieră și transformare. Avem peste 100 de programe academice, toate fiind ghidate de învățarea bazată pe proiecte bazate pe colaborare, interdisciplinară.

Aici, învățarea este o experiență personalizată și practică, condusă de profesori remarcabili care vor conduce fiecare student la succes. Echipa de profesori este un lider în domeniile lor respective, oferind studenților inspirația și recunoașterea pentru a le ajuta să descopere potențialul lor și să le facă succes în domeniul lor ales.

Noi îl numim conceptul "primul student"

 • Cunoștințele și devotamentul profesional al profesorilor

Aflați de la profesori care se angajează să promoveze creșterea personală și dezvoltarea carierei. Timp de aproape un secol, prin această orientare, școlile au condus nenumărați studenți pentru a reuși în viața lor personală și la locul de muncă.

 • Educație de bază

O educație dovedită și orientată care oferă studenților competențele, cunoștințele și experiența cheie necesare pentru a se asigura că aceștia fac o schimbare în viitoarele lor cariere și vieți.

 • Curs interdisciplinar

Acest tip de curs este conceput pentru a încuraja explorarea interdisciplinară și pentru a pregăti elevii cu abilitatea de a reuși în comunitatea internațională, asigurându-se că ei sunt pe deplin pregătiți să înțeleagă și să navigheze în lumea întreagă.

 • Un număr mare de oportunități academice și de activități comune

Există o varietate de oportunități de învățare disponibile în interiorul, în afara și în comunitate, astfel încât să puteți dezlănțui pasiunea dvs. sau să găsiți noi interese.

 • Vibrant comunitate campus

O comunitate camuflată și prietenoasă, care este de dimensiuni medii, mică, ușor de gestionat și suficient de mare pentru a oferi studenților o varietate de facilități de învățare și de cazare, precum și participarea la dezvoltarea sportului și a conducerii. oportunități.

 • Lider și realizator

Există mai mult de 57 000 de absolvenți în diferite industrii, iar după absolvire au performanțe diferite pe propriile căi de viață. Mai mult de 91% dintre absolvenți sunt angajați sau urmează studii superioare într-un an, iar 96% dintre absolvenți reușesc în domeniul lor în termen de șase ani.

Declarație de misiune

Universitatea New Haven este o universitate cuprinzătoare orientată către studenți, cu o educație academică și profesională remarcabilă. Misiunea noastră este să oferim educația de cea mai înaltă calitate prin învățare bazată pe experiență, colaborare și descoperire, ajutând elevii să se pregătească pentru o viață deplină și semnificativă pe scena internațională.

New Haven Clasamentul și Reputația Universității

 • A fost listată ca cea mai înaltă listă universitară din Statele Unite timp de cinci ani consecutivi - Princeton Review
 • Top 100 universități din America de Nord - 2019 Știri din SUA
 • Top 30% din colegiile de inginerie din US-2019 US News
 • Clasamentul Top 15 al ROI - Wall Street Journal
 • Cel mai bun management sportiv Ranking profesional # 12- "Sport Business"
 • Școala de Științe a Sănătății se situează la Top 10% în domeniul sănătății - "Colegiul Factual"
 • Școala de Afaceri este acreditată de Asociația Internațională a Școlilor de Afaceri AACSB și se situează printre primele 5% din lume.
 • Cel mai bun centru de servicii pentru ocuparea forței de muncă a ocupat locul 17 în SUA

Absolvenții recenți sunt la Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Bursă excelentă

Asistența Provost oferă 75% asistență de școlarizare și este disponibil săptămânal în sectorul academic cu salarii orare (salariilor orare).

Bursa decanului oferă recompense de școlarizare de 10% -50%.

Elevii sunt incluși în evaluarea bursieră după admitere și nu este necesară depunerea unei cereri de burse.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of New Haven

Dacă sunteți deosebit de nerăbdători să utilizați informații științifice pentru a proiecta produse utile pentru a îmbunătăți viața umană, atunci puteți începe cariera dvs ... [+]

Dacă sunteți deosebit de nerăbdători să utilizați informații științifice pentru a proiecta produse utile pentru a îmbunătăți viața umană, atunci puteți începe cariera dvs. în domeniul ingineriei biomedicale. Pe scurt, ingineria biomedicală este un domeniu multidisciplinar de aplicații biologice sau medicale care implică principii de inginerie sau echipamente de inginerie.

Învățarea orientată spre carieră

Acest domeniu se află într-un stadiu de dezvoltare rapidă și este plin de posibilități de tratare a bolilor. Programul nostru de Master of Biomedical Engineering promovează un hands-on, orientat către elev și orientat spre carieră mediu de învățare, care este punctul de plecare perfect pentru călătoria dvs. de cariera vis.... [-]

Statele Unite ale Americii 300
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

University of New Haven

Maestrul nostru de sănătate publică este unul dintre cele mai inovatoare programe de sănătate publică din Statele Unite. Curriculumul nostru interdisciplinar vă pune la d ... [+]

Maestrul nostru de sănătate publică este unul dintre cele mai inovatoare programe de sănătate publică din Statele Unite. Curriculumul nostru interdisciplinar vă pune la dispoziție abilitățile și experiența pentru a excela în forța de muncă din domeniul sănătății secolului XXI și vă permite să contribuiți la căutarea îmbunătățirii sănătății publicului. Sănătatea publică este mai mult decât un loc de muncă - este un apel pentru a face diferența.

Ajutați la dezvoltarea comunităților mai sănătoase

Misiunea programului Master of Health Health din cadrul University of New Haven este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății care previn bolile, promovează sănătatea și protejează bunăstarea publicului prin educație, practică, cercetare și servicii.... [-]

Statele Unite ale Americii 300
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Statele Unite ale Americii