Citește Descrierea Oficială

Suntem University Of South Dakota (USD) - universitatea emblematică a statului: universitatea de mare anvergură cu un simț mic de colegiu. Suntem mentori memorabili și prieteni de-a lungul vieții. Suntem academicieni de clasă mondială și oportunități extra-clase. Suntem o tehnologie inovatoare și tradiție de lungă durată. Suntem universitatea voastră. Suntem Dakota de Sud.

USD la o privire

Locație: Vermillion, Dakota de Sud
Fondată: 1862 (cea mai veche universitate a statului)
Președinte: Sheila K. Gestring (din 2018)

Inscriere (toamna 2018)

 • Înscriere totală: 10,066
 • Licențiat: 7,590
 • Absolvent: 2,476

University Of South Dakota. Historical Architecture History" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/110173_shutterstock_1264740436.jpg" alt="East Hall At University of South Dakota. Historical Architecture History" />

Misiunea noastră

University Of South Dakota oferă programe universitare, postuniversitare și profesionale în cadrul Sistemului de învățământ superior din Dakota de Sud. Ca cea mai veche universitate din stat, University Of South Dakota servește drept pilot și singura universitate de arte liberale publice din stat.

Viziunea noastra

Să fii cea mai bună universitate mică, universitară de stat în națiune, construită pe o fundație de arte liberale.

Valorile noastre

University Of South Dakota se angajează să devină lider regional în inițiativele privind diversitatea și incluziunea și practica excelenței incluzive.

Colegii

 • Arte
 • Afaceri
 • Educaţie
 • Arte Frumoase
 • Științe ale sănătății
 • Medicament
 • Școala de drept
 • Facultate
 • USD Online

Campusul nostru

A fost numit "elegant", "atrăgător de ochi" și "frumos natural", cu o "combinație izbitoare de structuri vechi și noi". Mai presus de toate, se numește "acasă" de către studenții, facultatea și personalul nostru. Vino și experimenta frumusețea USD pentru tine.

Pe net

Nu este nimic asemănător cu participarea la clasă pe frumosul campus USD. Dar datorită slujbei, responsabilității familiale și a altor responsabilități, nu este întotdeauna posibil să-ți urmezi diploma în Vermillion.

Prin programele noastre on-line și off-campus, am mutat unele dintre programele noastre cele mai populare mai aproape de tine, ajutându-vă să vă apropiați mai mult de obiectivul dvs. educațional: o diplomă de la University Of South Dakota .

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University Of South Dakota

Master of Science în inginerie biomedicală vă va poziționa bine pentru carierele de cercetare și dezvoltare din industria biomedicală. De asemenea, vă pregătește pentru o ... [+]

Master of Science în Ingineria Biomedicală

Master of Science în Ingineria Biomedicală vă va poziționa bine pentru carierele de cercetare și dezvoltare din industria biomedicală. De asemenea, vă pregătește pentru o formare suplimentară la nivel de doctorat. Programul nostru include o opțiune accelerată în cazul în care până la 12 credite aplicate spre finalizarea unui program de licență pot fi utilizate pentru a satisface creditul absolvent.

Dezvoltarea de produse medicale și de producție - Această specializare se concentrează pe furnizarea de masterat de formare pentru a proiecta produse medicale de generație viitoare, inclusiv cunoștințe de curs despre Pathways reglementare și marketing comercial pentru produse biomedicale.... [-]

Statele Unite ale Americii Vermillion
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză