Trinity College of Nursing & Health Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu o prezență în Orașele Quad pentru mai mult de 100 de ani, Colegiul Trinity de Nursing

 • Asociat al științei aplicate în radiografie
 • Asociat al științei aplicate în îngrijirea respiratorie
 • Licențiat în Științe ale Sănătății
 • Bachelor of Science în Nursing
 • Master of Science în Nursing

Abordarea noastră integrată

Programele noastre academice sunt bine respectate și se concentrează asupra dezvoltării gândirii critice și abilităților practice necesare pentru intrarea în mediul de sănătate care se schimbă rapid. Prin afilierea noastră la sistemul regional de sănătate Trinity, studenții noștri sunt capabili să lucreze cu unele dintre echipamentele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic în domeniul medical, în ambele medii simulate și clinice.

Facultatea noastră dedicată și personalul lucrează îndeaproape cu alți profesioniști în domeniul sănătății din zonă, aducând o abordare colaborativă și holistică a curriculum-ului.

Tradiție comunitară bogată

Colectia de lunga istorie de integrare si pasiune pentru ingrijirea sanatatii comunitate demonstreaza reactia noastra la nevoile de sanatate in schimbare de ingrijire a regiunii. Originile noastre pot fi urmărite până în 1898, când asistența medicală era mult diferită de cea de astăzi. Pe măsură ce Colegiul a crescut de-a lungul anilor, am menținut strategii inovatoare de predare folosind tehnologii de ultima ora pentru a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății pentru mediul dinamic al asistenței medicale.

Misiune

Viziune

Trinity College of Nursing

Misiune

Trinity College of Nursing

valori

O educație Trinity este condusă de valori, punând accentul pe raționamentul clinic și pe furnizarea de artă a unei îngrijiri culturale competente.

 • Cele mai bune practici: Colegiul Trinity se angajează să utilizeze cele mai bune practici în mediul academic și în îngrijirea clinică.
 • Îngrijirea: Colegiul Trinity promovează o cultură de îngrijire care reflectă compasiunea și respectul.
 • Diversitate: Colegiul Trinity îmbrățișează diversitatea și promovează congruența culturală.
 • Integritate: Facultatea Trinity College, personalul și studenții susțin codurile profesionale și standardele etice în educație și practică.
 • Învățarea pe tot parcursul vieții: Colegiul Trinity prezintă importanța dobândirii cunoștințelor ca angajament față de practica profesională.

Domenii de învățare / Competențe conexe

Cunoştinţe

 • Abilitatea de a examina și de a explica fenomenele
 • Abilitatea de a construi și organiza cunoștințe
 • Abilitatea de a integra și sintetiza cunoștințele
 • Abilitatea de a aplica concepte cantitative și calitative

Experiență

 • Abilitatea de a rezolva probleme practice
 • Abilitatea de a colabora cu mai multe discipline
 • Abilitatea de a comunica eficient
 • Abilitatea de a practica cu competență și pricepere într-un mediu de sănătate în schimbare

Valorile culturii de îngrijire

 • Abilitatea de a păstra / menține identitățile culturale
 • Abilitatea de a găzdui / negocia diverse căi de viață
 • Abilitatea de a reconstitui / restructura metodele de furnizare a serviciilor de sănătate
 • Abilitatea de a aplica principiile etice și legale în domeniul sănătății
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Health BScs » Vedea Health MSc » Vedea Health Associate of Applied Science »

Programe

Această școală oferă și:

Associate of Applied Science

Asociat al științei aplicate în domeniul asistenței respiratorii

Campus Cu normă întreagă 75 ore August 2019 Statele Unite ale Americii Rock Island

Una dintre cele mai provocatoare domenii de îngrijire a pacientului este tulburările cardiopulmonare, care plasează terapeuții respiratorii în fruntea asistenței medicale. Colegiul Trinity de Nursing & Health Sciences pregătește bărbați și femei din comunități din punct de vedere cultural și etnic pentru o carieră ca terapeuți respiratori. Absolvenții programului nostru sunt pregătiți să lucreze în spitale, departamente de urgență, unități de terapie intensivă, unități de terapie intensivă neonatală, laboratoare de diagnosticare, birouri, clinici, instituții de îngrijire pe termen lung și case. [+]

Una dintre cele mai provocatoare domenii de îngrijire a pacientului este tulburările cardiopulmonare, care plasează terapeuții respiratorii în fruntea asistenței medicale. Colegiul Trinity de Nursing & Health Sciences pregătește bărbați și femei din comunități din punct de vedere cultural și etnic pentru o carieră ca terapeuți respiratori.

[-]

Associate of Applied Science in Radiography

Campus Cu normă întreagă 77 ore May 2019 Statele Unite ale Americii Rock Island

[+]

Radiografii folosesc echipamente de radiații pentru a produce imagini ale țesuturilor, organelor, oaselor și vaselor corpului, pentru a asista medicii în diagnosticarea bolilor sau a rănilor. Radiografii se străduiesc continuu să ofere îngrijiri medicale de calitate și sunt preocupați în special de limitarea expunerii la radiații la pacienți, la ei înșiși și la alții.

[-]

BSc

Bachelor of Science in Nursing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 15 - 24 luni May 2019 Statele Unite ale Americii Rock Island + 1 mai mult

[+]

Cererea, taxa de depunere a cererii, formularul standardelor de performanță clinică și toate transcrierile colegiilor și liceelor

Trebuie să demonstreze chimia organică și pregătirea statistică prin testarea și / sau lucrul la cursuri anterioare Elevii cu diplomă sau diplomă de asistent asociat în asistență medicală care au fost oficial acceptate în opțiunea RN-BSN Completion sunt acordate 71 de ore de credit pentru programul lor de bază RN.

[-]

Licențiat în științe în domeniul științelor medicale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Statele Unite ale Americii Rock Island + 1 mai mult

Programul BSHS este un curs complet sau part-time de studiu conceput pentru a permite studenților cu o diplomă anterioară asociat în radiografie sau de îngrijire respiratorie pentru a câștiga un grad de bacalaureat în Științe ale sănătății. Acest program de grad poate fi completat de către alți profesioniști din domeniul sănătății aliate, în cazul în care cursul original de studiu a fost de la un program de sănătate aliate acreditate. Programul Bachelor of Science in Health Sciences se bazează pe educația anterioară și își propune să extindă setul de competențe al profesioniștilor din domeniul sănătății aliate. Absolvenții programului Bachelor of Science în Științele Sănătății vor fi pregătiți pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale instituțiilor de asistență medicală într-o varietate de regiuni. În plus, absolvenții vor fi pregătiți să-și asume responsabilități de conducere și să efectueze rezultatele pacientului. [+]

[-]

MSc

Master of Science in asistenta medicala

Campus Cu normă întreagă January 2019 Statele Unite ale Americii Rock Island

Programul MSN este conceput pentru a pregăti lideri în educația medicală și sistemele de îngrijire a sănătății care demonstrează sensibilitatea culturală în luarea deciziilor și colaborarea cu alți membri ai echipei profesionale de îngrijire a sănătății. Absolvenții vor fi pregătiți să îndrume alți membri ai echipei și să își asume răspunderea pentru rezultatele de calitate, precum și să promoveze cele mai bune practici și să faciliteze în mod eficient traducerea probelor în practică. [+]

Programul MSN este conceput pentru a pregăti lideri în educația medicală și sistemele de îngrijire a sănătății care demonstrează sensibilitatea culturală în luarea deciziilor și colaborarea cu alți membri ai echipei profesionale de îngrijire a sănătății. Absolvenții vor fi pregătiți să îndrume alți membri ai echipei și să își asume răspunderea pentru rezultatele de calitate, precum și să promoveze cele mai bune practici și să faciliteze în mod eficient traducerea probelor în practică.

Asistenții masterat pregătiți folosesc concepte și teorii din asistență medicală și discipline conexe pentru a îmbunătăți mediul în care este acordată asistența medicală.... [-]