Touro University Worldwide

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Touro Universitatea toată lumea (TUW) este o universitate non-profit, acreditat de Colegiul și Universitatea Comisia WASC Senior, și face parte din Colegiul Touro și Universitatea de sistem.

Programele de gradul online la gama de TUW de la nivelul ciclului de licență la nivel de doctorat. TUW a dezvoltat modelul său unic conceput pentru a oferi educație de susținere de înaltă calitate și de a îmbunătăți succesul elevilor.

TUW are școlarizare extrem de accesibil și un program de burse universitare la nivel de retenție axat pe elev și de absolvire a face costul student al învățării și atinge un grad mult sub cele mai multe instituții comparabile. O bibliotecă online completă și resurse incluse în școlarizare, fără cheltuieli de student pe manuale.

Toate cursurile sunt oferite de șase ori pe an, rezultând într-o cale clară și de susținere pentru finalizarea cu succes a programelor de studii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru On-line Al științei în științe Ale Sănătății

Online Cu jumătate de normă Statele Unite ale Americii Los Alamitos

Masters of Science în stiinte medicale, cu accent pe gradul de Educație pentru Sănătate pregătește pe elevi să-și asume roluri de conducere de supraveghere în evaluarea, planificarea, implementarea și evaluarea programelor de educație pentru sănătate în comunitate, scoala, îngrijire medicală, și ... [+]

Misiunea Worldwide Sanatate Science Graduate University Program Touro este de a educa și de a dezvolta lideri în domeniul educației pentru sănătate și practica sănătății publice prin furnizarea de competențe și abilități necesare pentru a fi profesionisti productive care servesc nevoilor de promovare a sănătății și de prevenire a bolilor de diversă populațiile locale, regionale, naționale și internaționale. Aceste competențe și aptitudini includ capacitatea de a efectua cercetare și evaluare a programului, precum si servicii de livrare in vederea reducerii disparitatilor de sanatate in randul populatiei deservite. [-]

Contactează
Adresa locaţie
Touro University Worldwide
10601 Calle Lee
Suite 179

Los Alamitos, California, CA, CA 90720 US