Citește Descrierea Oficială

Despre SWOSU

Bine ați venit la Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) - o universitate cunoscută pentru programele academice de calitate, atmosfera prietenoasă și costul economic. Situat în micul oraș din Weatherford, în inima Oklahoma de vest, oferă un mediu sigur și ospitalier.

SWOSU găzduiește 5000 de elevi, dintre care 250 sunt studenți din afara SUA, reprezentând aproximativ 35 de țări. Elevii pot obține diplomele asociate, de licență, de masterat și de doctorat, în timp ce urmează cursuri tradiționale în campus sau participă la oportunități de învățare la distanță oferite prin tehnologia de ultimă oră.

SWOSU Misiune, valori

valori

SWOSU a confirmat valorile sale cu părțile interesate.

 • Apreciem poziția noastră ca o instituție de învățământ superior din Oklahoma, care răspunde nevoilor statului și regiunii, oferind programe accesibile, accesibile, de înaltă calitate, asociate, de licență, de masterat și profesionale.
 • Ne angajăm să respectăm standarde înalte pentru instruire, servicii administrative, cercetare, activități academice și creative și servicii pentru universitate și comunitate.
 • Facultatea, personalul și administrația noastră se angajează să promoveze un mediu intelectual, cultural și social sigur, sănătos și divers, pentru succesul elevilor.
 • Suntem dedicați stabilității și dezvoltării economice a regiunii noastre și ne prețuim rolul de centru de artă, cultură, știință și tehnologie.
 • Ne îndrumăm acțiunile prin corectitudine, onestitate și integritate, pe măsură ce ne îndeplinim obligațiile prin folosirea înțeleaptă a resurselor financiare și naturale încredințate nouă.

Viziune

Ca universitate premier care răspunde unei lumi în continuă schimbare, SWOSU va oferi un mediu pentru succesul facultății, studenților și absolvenților și serviciul public printr-o varietate de elemente:

 • Programe academice inovatoare și accesibile;
 • Activitățile și oportunitățile studenților;
 • Incluziunea și diversitatea culturală;
 • Programe internaționale extinse, oportunități pentru studenții internaționali și promovarea conștientizării globale;
 • Parteneriatele din sectorul comunitar și privat care beneficiază studenților, cadrelor și personalului și comunității;
 • Studii și activități de cercetare, activități academice și de creație, care extind corpurile de cunoștințe și sporesc calitatea vieții;
 • Activități și investiții care promovează creșterea etică, intelectuală, profesională și personală;
 • Promovarea sănătății și sănătății universității și a comunității;
 • Angajamentul de a avansa și de a menține tehnologii care să optimizeze operațiunile universitare și învățarea la distanță a cursurilor și studenților;
 • Gestionarea resurselor noastre financiare și crearea de noi căi de sprijinire și conservare a programelor de calitate; și
 • Extinderea relațiilor de absolvent, recunoaștere, parteneriate și sprijin.

Misiune

Misiunea Southwestern Oklahoma State University , membru al Sistemului Regional al Universității din Oklahoma, este de a oferi oportunități educaționale, activități de cercetare, activități academice și creative și servicii într-un mediu de învățare sigur, accesibil, care să răspundă nevoilor statului și regiune și contribuie la mediul educațional, economic și cultural. SWOSU oferă programe tradiționale puternice de studii care conduc la o varietate de grade, de la diplomele de doctorat la cele asociate. Domeniile de studiu ale Universității, programele acreditate la nivel național, curriculum-ul general al învățământului, activitățile de învățare și de experiență și participarea la activități și organizații studențe oferă studenților oportunități de a dobândi aptitudini, cunoștințe și apreciere culturală care promovează realizările studenților și absolvenților.

ESL Center - Compania de limbă

TLC Weatherford este un site auxiliar pentru TLC-Edmond situat în campusul Southwestern Oklahoma State University (SWOSU). Cu noi, vă veți îmbunătăți abilitățile englezești și în același timp veți construi amintiri minunate despre Statele Unite și poporul său.

Veți studia sub profesori cu înaltă calificare în predarea limbii engleze studenților străini. Veți avea consilieri universitari care să vă ghideze la fiecare pas. Rețeaua de colegiu cooperantă vă va ușura accesul la universitatea americană la alegere.

Veți crește atât din punct de vedere cultural, cât și din punct de vedere academic. Activitățile sponsorizate de Compania Lingvistică fac parte din explorarea comunităților și a orașelor în care trăiți stilul american de viață.

Obiective generale

 • Elaborarea și furnizarea de programe de calitate cu personal calificat și sisteme de livrare care asigură satisfacția clientului și a sponsorului.
 • Asigurați o guvernare eficientă, conducere și comunicare în întreaga organizație.
 • Asigurați-vă o puternică fundație financiară pentru companie.
 • Stabiliți standarde și asigurați oportunități pentru creșterea și dezvoltarea profesională pentru toți angajații.
 • Dezvoltați și furnizați servicii de calitate pentru a vă asigura satisfacția clientului și a sponsorului.
 • Asigurați vitalitatea companiei prin diversificarea clienților și prin managementul fiscal.
 • Asigurați-vă că activitățile și planificarea strategică ale companiei sunt în concordanță cu standardele industriale ESL și conduc misiunea companiei.

Fapte rapide

 • Aproximativ 5.100 de studenți se înscriu în fiecare campanie în campusul SWOSU.
 • SWOSU oferă peste 100 de specializări majore și 1.000 de clase diferite.
 • Tradiția noastră mândră include programe academice puternice și facultate de calitate.
 • SWOSU are 14 programe academice acreditate la nivel național - cele mai multe dintre universitățile regionale din Oklahoma.
 • Pentru mai multe informații, vizitați www.swosu.edu
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Southwestern Oklahoma State University

Combinând cunoștințele din domeniul computerelor, vocabularului medical, științelor medicale, eticii, cerințelor legale, managementului și afacerilor, profesionistul HIM ... [+]

Managementul informațiilor în sănătateProfesia

Managerul de informare în domeniul sănătății este responsabilul profesional pentru gestionarea sistemelor de informare în domeniul sănătății din cadrul instituțiilor de îngrijire a sănătății și a altor organizații din domeniul sănătății. Administratorul de gestionare a informațiilor în domeniul sănătății este un expert în lumea sistemelor de evidență a sănătății. El / ea este responsabil pentru obținerea de dosare medicale complete pentru utilizare în cercetare; pentru colectarea informațiilor statistice pe baza cărora să se bazeze obiectivele de planificare a sănătății pe termen lung; pentru determinarea legitimității cererilor de informații medicale confidențiale; pentru controlul circulației și a integrității dosarelor medicale și, ca șef de departament, este responsabil pentru eficiența angajaților departamentului de informare în domeniul sănătății în desfășurarea activităților zilnice.... [-]

Statele Unite ale Americii Weatherford
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Southwestern Oklahoma State University

Bine ați venit la Școala de Nursing, în cazul în care ne străduim să educăm absolvenți care alăptează pentru a satisface cererea de practică profesională. ... [+]

Câștigați RN

Bine ați venit la Școala de Nursing, în cazul în care ne străduim să educăm absolvenți care alăptează pentru a satisface cererea de practică profesională.

Grade oferiteBachelor of Science în NursingMaster of Science în NursingRezultatele programuluiAbsolvenții noștri pot:Practicați asistența medicală într-o manieră profesională, juridică și etică.Analizați datele complexe și luați decizii complexe și prioritare utilizând procesul de asistență medicală.Furnizați un mediu sigur pentru clienți, pentru sine și pentru alții.Practicați o asistență medicală centrat pe client, îngrijorătoare, sensibilă din punct de vedere cultural și bazată pe nevoile fiziologice, psihosociale și spirituale ale clienților.Integrarea resurselor tehnologiei informaționale în furnizarea serviciilor de îngrijire a clienților.Furnizați educație în domeniul sănătății pentru a restabili sănătatea și pentru a promova o stare de sănătate optimă.Colaborați cu membrii echipei de asistență medicală interdisciplinară pentru a promova continuitatea îngrijirii clienților.Utilizați abilități de conducere în gestionarea unei asistențe medicale sigure și de calitate. Promovarea îmbunătățirii calității prin participarea la implementarea planurilor de îngrijire pentru îmbunătățirea serviciilor de îngrijire a sănătății.Utilizați cercetarea ca bază pentru practica medicală bazată pe dovezi și judecata clinică.Mai multe aspecte au pus SWOSU în afară de alte programe:Noi oferim:Nivel scăzut al raportului dintre elev și facultateMai multe ore clinice decât alte programeUn laborator de simulare de înaltă fidelitateMembrii facultății de experți care servesc și consilieriO mare varietate de experiențe clinice rurale și urbane în facilități foarte de dorit... [-]
Statele Unite ale Americii Weatherford
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Southwestern Oklahoma State University