Southwest University at El Paso

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea Universității Sud-Vest din El Paso este de a oferi o carieră și o pregătire profesională excepțională, de a promova creșterea intelectuală, examinarea critică și înțelegerea în cunoștință de cauză prin educația generală și angajamentul față de excelența educațională consolidată prin instruirea calității, un mediu pozitiv de învățare și integrarea tehnologiilor emergente pentru a permite elevilor să-și atingă potențialul, să participe la noi oportunități de angajare și să continue să fie cursanți pe tot parcursul vieții.

Multe aspecte ale experienței dvs. din Sud - Vestul Universității El Paso vor fi foarte asemănătoare cu ceea ce v-ați aștepta la orice colegiu.

Veți participa la cursuri, studiați, misiuni complete și faceți teste. Când devii student la Universitatea din sud-vest, facultatea și personalul se concentrează imediat pe a vă ajuta. Înainte de a începe chiar, veți participa la o orientare pentru a vă implica în tot ceea ce instituția noastră are de oferit.

Acum știți ce vă puteți aștepta de la noi ... de învățare de calitate și de un sistem de sprijin puternic pentru a vă ajuta să obțineți și să rămâneți pe drumul cel bun. Dar nu putem să o facem singuri.

De aceea vă cerem angajamentul în schimb. Un angajament de a lucra din greu, de a rămâne concentrat și de a cere ajutor atunci când aveți nevoie de el. Desigur că nu frecventează școala. Dar, cu angajamentul dumneavoastră, Universitatea Southwest El Paso face posibil.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health BScs » Vedea Health Certificates »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Bachelor of Science in Nursing

Online Cu normă întreagă 14 luni September 2019 Statele Unite ale Americii El Paso

Acest program este conceput pentru a pregăti asistente medicale înregistrate, cu un grad asociat în Nursing pentru a avansa în cariera lor de asistență medicală, și să fie competenți să participe la diferite niveluri de conducere în cadrul practicii lor de asistență medicală și ca parte a echipei de îngrijire a sănătății. [+]

[-]

Licență de știință în managementul radiologiei

Online Cu normă întreagă 14 luni September 2019 Statele Unite ale Americii El Paso

Programul de management al radiologiei este conceput pentru a ajuta profesioniștii în domeniul imagisticilor să se pregătească pentru numeroasele tipuri de poziții de conducere disponibile în științele radiologice. [+]

Admitere Cerințe:

[-]

Certificate

Certificat în tomografie computerizată (online)

Online Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Statele Unite ale Americii El Paso

Acest program este conceput pentru a pregăti tehnologia radiologică înregistrată (RT) în cadrul unui domeniu de radiologie pentru a avansa în carieră și a fi competent să participe la o modalitate diferită în cadrul profesiei. Acest certificat va servi ca avansare de specialitate în radiologie de la un grad asociat în radiologie la o certificare în tomografie computerizată. Programul accentul include materiale de curs specializat în modalitatea de tomografie computerizată, cum ar fi: Anatomia CT Secțională, Procedurile CT, Fizica CT și Instrumente CT. [+]

Acest program este conceput pentru a pregăti tehnologia radiologică înregistrată (RT) în cadrul unui domeniu de radiologie pentru a avansa în carieră și a fi competent să participe la o modalitate diferită în cadrul profesiei. Acest certificat va servi ca avansare de specialitate în radiologie de la un grad asociat în radiologie la o certificare în tomografie computerizată.

Admitere Cerințe:

O diplomă de liceu sau echivalența sa este necesară pentru admiterea în program; Interviu de succes cu un consilier de admisie; și

[-]