Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea, administrația și personalul vă invită la Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") .

Această pagină vă va ajuta să aflați despre școală și politicile și procedurile sale. Este posibil să nu conțină răspunsurile la toate întrebările dvs., dar va servi la orientarea fiecărui elev la serviciile, activitățile și responsabilitățile individuale disponibile în timpul petrecut la SCUSOMA.

În timp ce se depun toate eforturile pentru informarea permanentă a organismului studențesc cu privire la orice schimbare, politicile, procedurile, cerințele academice și non-academice și taxele SCUSOMA pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Informațiile conținute în acest site sunt corecte la momentul tipăririi, dar se pot schimba conform cerințelor consiliilor de administrație, organelor de conducere federale sau de stat sau altor agenții de reglementare.

Aceste modificări pot fi, de asemenea, implementate fără notificare prealabilă sau obligație. În plus, dacă nu se specifică altfel, modificările sunt eficiente atunci când sunt făcute.

Schimbările vor fi comunicate studenților prin posturi de bord sau anunțuri scrise, publicații în campus, anunțuri verbale la adunările școlare sau pachete de informații de înregistrare distribuite la începutul fiecărui trimestru.

Este responsabilitatea studenților de la SCUSOMA să fie bine familiarizați cu regulile, reglementările, cerințele și responsabilitățile furnizate în acest manual, precum și diverse actualizări trimise pe tot parcursul anului.

Misiune

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture (SCUSOMA) se dedica celor mai inalte idealuri din educatia medicala orientala.

Nu numai că absolvenții noștri vor fi printre cei mai profesioniști și mai competenți furnizori de asistență medicală din domeniul medical, dar vor exemplifica și virtuțile unei ființe umane mature și compasiune.

SCUSOMA își înzestrează absolvenții cu valorile, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a răspunde nevoilor unei lumi dinamice. SCUSOMA își pregătește, de asemenea, absolvenții pentru conducerea în educația medicală orientală și în serviciul public.

Promovăm:

 • Excelență în predare și învățare;
 • Părtășia și colaborarea cu colegii, comunitatea și alte profesii din domeniul sănătății;
 • Diversitatea în oameni, idei și experiențe;
 • Comunicare eficientă și plină de compasiune;
 • Comportament respectuos și etic; și
 • Angajamentul față de sănătate și bunăstarea societății.

Obiectivele educaționale

Absolvenții vor putea să treacă examenul de licență de stat din California cerut de toți furnizorii de îngrijiri primare din medicina orientală.

Absolvenții vor putea pregăti planurile de afaceri pentru a face tranziții de succes de la studenți la furnizorii de asistență medicală.

Absolvenții vor putea demonstra:

 • Cunoașterea și aplicarea clinică a teoriilor, principiilor și abordărilor terapeutice ale medicinei orientale. Acestea includ, dar nu se limitează la, acupunctura, herbolologia, tui-na, cupping, moxibustion și qi gong.
 • Cunoașterea diferitelor cauze ale bolilor atât din perspectiva medicală biomedicală cât și cea medicală orientală, și modurile în care acestea funcționează pe corp.
 • Cunoașterea structurilor și funcțiilor normale și patologice ale corpului și a sistemelor sale principale de organe atât din perspectiva medicală biomedicală, cât și din cea medicală orientală.

Absolvenții vor putea să ofere cea mai bună îngrijire a pacienților în medicina orientală cu capacitatea de a:

 • Obțineți un istoric medical precis, formați un diagnostic și creați planuri de tratament adecvate.
 • Efectuați evaluări medicale adecvate fizice și orientale.
 • Dezvoltați protocoalele de gestionare a pacienților și mențineți înregistrări medicale exacte.
 • Comunicați în mod eficient cu alți furnizori de asistență medicală sau cu servicii de urgență atunci când este necesar sau consultați serviciile de urgență atunci când este necesar.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. pe măsură ce începeți educația!

Locații

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvs. Suite 500
90010 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii