Sherman College of Chiropractic

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chiropractic Educație pentru lume: Sherman College

Sherman College oferă un program integrat de educație Chiropractic. Absolvenții noștri sunt pregătiți să ofere îngrijire Chiropractic în comunitățile lor, care este eficientă, în condiții de siguranță, la prețuri accesibile, și orientate spre familie. Chiropractic este în creștere ca mai multe persoane doresc de îngrijire a sănătății holistică. Un medic de chiropractic face o diferenta in viata pacientilor si in comunitate mai largă.

Chiropractic este slujirea altora pentru a imbunatati sanatatea lor de la naștere până la sfârșitul vieții. Cu o abordare naturală, preventivă pentru îngrijirea sănătății, chiropracticieni nu folosesc droguri invazive sau intervenții chirurgicale, dar ele ajuta la pacientii atinge o sănătate bună și funcționează prin procese naturale de vindecare a organismului astfel încât acestea să poată funcționa la capacitate optimă a acestora.

"Decizia de a participa la colegiu chiropractic poate fi viata in schimbare", spune Sherman Colegiul presedintele Edwin Cordero DC "Aceste filme dinamice au fost create pentru viitorii studenți astfel încât acestea să poată vedea pentru ei înșiși ceea ce face Sherman la Universitatea chiropractica proeminenta din lume."

Viziunea lui Sherman College

Reglarea lumea pentru o mai bună viitor

Misiune

Misiunea de Sherman Colegiul de chiropractica este de a educa și de a pregăti studenții pentru a deveni medici de Chiropractic.

Această misiune se bazează pe valorile de bază ale colegiului și se realizează prin activități în domeniile educației, cercetării și servicii:

Educație:

Elevii sunt învățați și să învețe de la cunoștințele cele mai actuale și de înțelegere a filosofiei Chiropractic, in stiintele de baza si clinice, cercetarea și știința subluxație vertebrale și în practica clinică a Chiropractic, astfel încât acestea pot îndeplini obligațiile profesionale ale unui cadru medical primar furnizor cu competență, compasiune și integritate de îngrijire.

De cercetare:

membri ai facultăților se angajeze în activități de cercetare și academice care contribuie la corpul de cunoștințe pedagogice și clinice, care avansa educatia chiropractica si profesia Chiropractic.

Serviciu:

Colegiul serveste profesie prin oferirea de programe de formare continuă a medicilor de chiropractic și prin participarea la organizații profesionale și educaționale. Colegiul serveste comunitatea prin furnizarea de servicii medicale de calitate Chiropractic și parteneriatul cu organizațiile comunitare.

Valorile de bază

Integritatea și conduita etică sunt critice pentru toate aspectele legate de operațiunile de colegiu și de a menține relații profesionale cu constituenți, inclusiv studenți, pacienți, angajați, profesia și publicul. Nevoile de sanatate ale pacientilor sunt suprem si centrale la medic programului chiropractic și critice pentru stabilirea încrederii între medic și pacient. Practica clinica chiropractic se concentrează asupra locației, analiza și corectarea subluxation vertebrale. Colegiul onorează tradițiile sale lungi, care a avut loc predau respect pentru inteligența înnăscută a corpului și natura inseparabilă și sinergetic al filosofiei, știința și arta chiropractic. Comunitatea colegiu caută în mod activ și promovează învățarea avansată și de explorare a ideilor relative la misiunea colegiu într-un mediu de respect și libertate academică.

Obiectivele instituționale

Pentru a dezvolta și menține un program acreditat profesional gradul și fizică a plantelor, facultatea, personalul și administrație apte să îndeplinească misiunea instituției.

Pentru a pregăti studenții pentru a se califica pentru licensure chiropractica în jurisdicții de licențiere din SUA.

Pentru a preda filozofia, știința și arta de Chiropractic:

În curs de dezvoltare în toți elevii cunoștințele, aptitudinile și sentimentul de responsabilitate pentru a le pregăti pentru a servi umanitatea ca furnizorii de asistenta medicala primara, care se specializează în locație, analiza și corectarea subluxation vertebrale. Stabilirea bunăstării pacientului ca fundament pentru toate aspectele, politicile și deciziile. Educarea studenților în relația filozofiei chiropractic practicii contemporane a Chiropractic. Predarea și dezvoltarea în continuare știința și arta de a localiza, analiza și corectarea subluxații vertebrale. Desfasoara activitati de cercetare științifică în ceea ce privește caracteristicile locației, analiza și corectarea subluxații vertebrale, precum și caracteristicile și îmbunătățirea educației Chiropractic. Oferă o educație diversificat în științele de bază pentru a oferi studenților, cu o înțelegere a științei chiropractic și relația sa cu fiziologia și sănătatea umană. Subliniind importanța comunicațiilor ca instrument prin care să informeze pacienții și comunitățile individuale despre chiropractic de îngrijire și alegeri de viață sănătos. Insuflându studenților un sentiment de dăruire și responsabilitate față de un standard etic ridicat de practici față de pacienți, colegi și comunitate. De predare de gestionare a practicii și a procedurilor de birou aplicabile dezvoltării unei practici de succes. Oferirea de programe de educație continuă pentru practicieni de teren. Acceptarea si indeplinirea tuturor responsabilităților de servire a studentului, profesia și publicul, în conformitate cu misiunea colegiului și standardele de acreditare Desfășurarea și sprijinirea activităților în exploatare a profesiei și a comunității.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Doctorate »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Doctor în chiropractica

Campus Cu normă întreagă 42 luni September 2019 Statele Unite ale Americii Boiling Springs

Sherman College ofera primul medic profesionist de gradul Chiropractic (DC). Studenții se pregătesc pentru licensure chiropractic ca furnizori pe deplin calificați, asistență medicală primară, care se specializează în domeniul subluxatie vertebrale prin realizarea curriculum-ului și studenți program de rezultatele învățării colegiului. [+]

Găsi calea spre o cariera in chiropractica la Sherman College Sherman College ofera primul medic profesionist de gradul Chiropractic (DC). Studenții se pregătesc pentru licensure chiropractic ca furnizori pe deplin calificați, asistență medicală primară, care se specializează în domeniul subluxatie vertebrale prin realizarea curriculum-ului și studenți program de rezultatele învățării colegiului.

Programul e foarte solicitantă, inclusiv 4,824 ore de ceas într-o secvență de curs de set de peste 14 de trimestre sau trei și calendar o jumătate de ani Studenții învață de la facultatea noastră pasionat, expert într-un mediu de învățare hands-on, extrem de individualizat, care face pentru un succes extraordinar în rândul absolvenții noștri.... [-]