School of Medicine - University of California Irvine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE ȘCOALA MEDICINĂ

Clasat ca una dintre primele 50 de scoli medicale americane pentru cercetare de către US News

Școala medicală îngrijește dezvoltarea studenților medicali, a medicilor rezidenți și a cercetătorilor în științele clinice și de bază și sprijină diseminarea progreselor cercetării în beneficiul societății.

Scoala de Medicina Fapte

  • În fiecare an, școala educă peste 400 de studenți medicali și antrenează mai mult de 600 de rezidenți și bătrâni la Centrul Medical UC Irvine și la instituțiile afiliate.
  • 560 de elevi cu normă întreagă și 1.300 de membri ai facultății de voluntari sunt implicați în predare, furnizarea de îngrijiri medicale și efectuarea de cercetări în provocările legate de sănătate cu care se confruntă secolul XXI.
  • Școala are 26 de departamente, de la cercetarea științifică de bază la specialitățile medicale și chirurgicale clinice. Ea are relații de cercetare, clinice și de predare cu VA Long Beach Healthcare System și Long Beach Memorial Medical Center.
  • Scoala ofera un grad de MD, un combinat MD / Ph.D. program de formare a cercetătorilor în domeniul științelor medicale, o diplomă de master în consiliere genetică, un program combinat MD / MBA cu Paul Merage School of Business și un program unic combinat MD / Master, numit Programul de Educație Medicală pentru Comunitatea Latină (PRIME-LC).

UC Irvine Medical Center este principalul centru clinic pentru UC Irvine Health și UC Irvine Health School de Medicină de predare și programe de cercetare. Timp de 16 ani consecutivi, centrul medical a fost evaluat printre cele mai bune spitale ale națiunii de către US News

La inceputul anului 2009, UC Irvine Health a deschis UC Irvine Douglas Hospital, o facilitate moderna pentru efectuarea celor mai recente cercetari medicale si de formare viitoare si practicieni medici. Spitalul cu șapte etaje are camere spațioase, în cea mai mare parte private, și 15 camere de operă de ultimă oră. In plus, spitalul ofera un mediu pentru cercetare translationala - care sa permita mai multe oportunitati pentru cercetatori si clinicieni de a colabora pe ingrijirea pacientului.

Centrul medical este, de asemenea, la domiciliul UC Irvine Health Chao Familie Comprehensive Cancer Center, singurul Institutul National de Cancer desemnate cuprinzatoare centru de cancer in Orange County, si unul dintre doar 48 astfel de centre de nivel inalt in natiune.

Scoala de medicina de cercetare aproape, clinice si de relatii de predare cu centrul medical a ajutat pozitia noastra clinice intreprinderi ca un lider regional si national in medicina translationala. UC Irvine Health utilizează cele mai recente cercetări clinice, inclusiv studiile pionierate de cercetătorii noștri, pentru a oferi pacienților cele mai avansate terapii și tratamente.

Departamentul de Farmacologie

UC Irvine Scoala de Medicina Departamentul de Farmacologie este acasa, la cercetare si predare in domeniile:

  • Farmacologie moleculară
  • Reglementarea celulară
  • Neuropharmacology
  • Biologie cardiovasculară
  • Farmacologie comportamentală
  • Dezvoltarea de droguri

Se pune accentul pe studii privind acțiunile neurotransmițătorilor și neuropeptidelor in vitro și in vivo și descoperirea Pathways noi de semnalizare și a rolurilor lor fiziologice.

Misiunea noastră

Misiunea departamentului este de a dezvolta directii de cercetare care sa traduca in aplicatii terapeutice si sa mentina urmatoarea generatie de cercetatori dedicati descoperirilor farmaceutice.

Locații

Irvine

School of Medicine - University of California Irvine