South Baylo University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Filozofia fondatoare

Sud Universitatea Baylo este cea mai veche si mai mare scoala acupunctura din tara, si a fost fondat pe trei obiective principale: Valoare, Pace și profesionalism.

David J. Park, Ph.D., Fondator, Universitatea de Sud Baylo

Dr. David J. Park, fondator al Universității de Sud Baylo, are de-a lungul anilor au excelat atât în ​​domeniile de afaceri și economie. pregătirea sa academică include o diplomă de licență în afaceri și Administrație Publică de la Claremont McKenna College, și de master și doctorat în economie de la Universitatea din California de Sud.

De peste trei decenii, până la sfârșitul anilor 90, Dr. Parcul a fost profesor în economie la Universitatea La Verne, Universitatea din Maryland, și Universitatea Politehnică de Stat din California. În primăvara anului 1977, el a fondat Sud Baylo Universitatea care a fost reținut ca un non-profit, de utilitate publică pe profit în 1980.

Ca fondator al cea mai mare instituție de învățământ din Statele AOM Unite, dr Parcul articulat filozofia fondatoare a Universității de Sud Baylo care prezintă trei obiective principale: Valoare, pace si profesionalism.

Valoare

Universitatea încurajează examinarea critică judecăți de valoare proprii una și descoperirea valorilor reale pe care se bazează dobândirea de cunoștințe. Valorile educaționale ale Universității de Sud Baylo odihnă la ghidarea elevului să descopere aceste valori și să le utilizeze în achiziționarea de cunoștințe.

Pace

Universitatea a adoptat o politică de a face el însuși locul de întâlnire pentru diferite culturi și valori. În acest fel se poate produce înțelegeri reciproce și a cooperării. Din acest motiv, Universitatea încurajează înscrierea studenților internaționali care aspiră la învățarea despre diverse culturi și înțelegerea convingerile altora. Programele educaționale ale Universității oferă un mediu în care culturile de amestec împreună pentru a crea o experiență educațională recunoscută pe plan internațional.

Profesionalism

Universitatea depune eforturi pentru a ajuta elevii săi atinge excelența profesională prin oferirea unor cursuri de înaltă specializare în domenii conexe de îngrijire a sănătății. Universitatea oferă o oportunitate de creștere profesională, șansele de a atinge excelența profesională, precum și bazele pentru stabilirea unei vieți profesionale satisfăcătoare a angajamentului și a contribuției pentru societate.

Istoricul SBU

Universitatea de Sud Baylo a fost înființată în 1977, în orașul Los Angeles, ca o instituție de învățământ post-secundar. Universitatea cuprindea două școli: Școala de Acupunctura si orientale Medicina, precum si Scoala de Business Administration. Universitatea sa mutat la Garden Grove, California, în primăvara anului 1982 ca un non-profit, profit de interes public și în toamna 1994, sa mutat din nou în locația actuală în Anaheim, California. Apoi, în 1997, școlile separate și fiecare a devenit o școală independentă. Ca în picioare liber, Școala acreditate de Acupunctura si Medicina orientale, SBU a continuat să crească și a devenit una dintre cele mai mari și prestigioase școli AOM din SUA.

Ca lider in medicina din Asia, SBU oferă educație centrată pe elev și formare pe baza valorii de bază a ARMONIE. Armonia Funcții, Armonia corporale minții și ale trupului, și armonia vieții și a Naturii sunt însăși baza de Acupunctura si medicina orientala.

Misiune, valoare și Scop

Sud Universitatea Baylo este o institutie dedicata avansarea Acupunctura si Medicina orientale (AOM) prin promovarea învățării de înaltă calitate, descoperirea de noi cunoștințe și excelență în aplicarea clinică a educației AOM în beneficiul comunităților diverse, inclusiv studenții noștri profesie AOM, pacienții și a publicului. Ne străduim să admită studenți cu caracter excepțional și de realizare academică pentru educație și formare pentru a deveni practicieni competente și de îngrijire de asistență medicală primară de AOM, oameni de știință și profesori.

Declaratie de Sud Baylo Misiune Universitatea

Misiunea de Sud Universitatea Baylo este de a extinde cunoștințele profesionale, clinice si stiintifice de medicina orientală și asistență medicală holistică în rândul studenților, facultate, personal, și publicul larg prin predarea eficientă, activitatea științifică și de calitate ingrijirea pacientului.

De Sud Baylo University Valoare

Valoarea de la Universitatea de Sud Baylo este de a vedea Harmony ca fiind valoarea ei eminent, exemplificând Armonia, Armonia functii ale corpului minții și ale corpului, iar armonia vieții și a naturii. Ele sunt considerate fundamentul de Acupunctura si Medicina orientale (AOM)

Baylo Universitatea de Sud Scop

Scopul de Sud Universitatea Baylo este de a promova stare bună de sănătate și wellness prin educație, cercetare și practica AOM.

Obiective educaționale:

În scopul de a-și îndeplini misiunea, Universitatea de Sud Baylo se angajează la următoarele obiective:

Pentru a pregăti studenții cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a reuși în mediul de asistență medicală de astăzi și de a contribui la comunitate cu conducerea lor, o perspectivă de afaceri și abilități profesionale. Pentru a promova excelența în predare academice, de învățare eficientă de student, medicina orientală restante și programe de asistență medicală holistică. Pentru a oferi ingrijire eficienta pacientului prin medicina orientală și alte abordări holistice. Pentru a stimula și de a promova cercetarea, activitățile academice și de dezvoltare profesională. Pentru a crea oportunități și un mediu pentru ca elevii să câștige experiență în competențe academice și clinice. Pentru a oferi și de a promova oportunități educaționale în timp util și pertinente pentru a consolida competența celor care intră în carieră în acupunctura și medicina orientale, și zonele de sănătate aferente. Pentru a pregăti studenții pentru a deveni profesioniști competenți și de succes de asistență medicală de lucru.

Locații

Anaheim

South Baylo University

Address
1126 North Brookhurst Street
92801 Anaheim, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 714-533-1495

Los Angeles

Address
2727 West 6th Street

90057 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Annandale

Address
7535 Little River Turnpike, Unit 325-A

22003 Annandale, Virginia, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră