Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicina din Pacific Oriental a fost fondată în 1986 pentru a oferi educatie medicala si asiatice orientale terapie caroserie pentru studenții din întreaga lume.

Încă de la începuturile sale, Colegiul a fost în fruntea educarea studenților și lucrând împreună cu parlamentarii si personal medical calificat pentru a avansa standardele atât profesiei medicina holistică și curriculum-ul Colegiului.

Pacific, Colegiul a primit premii pentru acupunctura sale și curriculum-ului medicina orientale si formare clinice, precum si granturi de cercetare de la National Institutes of Health si pacientului centrata Rezultate Institutul de Cercetare, printre altele. absolventii nostri au plecat pentru a avea succes în domeniu și sunt în prezent căutate atât ca profesori și practicieni în SUA și în străinătate astăzi.

Vă invităm să aflați mai multe despre fiecare dintre campusuri din Pacific College. După ce ați decis care interesele campus, contactați-ne pentru a lua legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de admitere.

De ce Colegiul Pacific de Medicina orientale (PCOM)?

  1. Excelență educațională

Ca un colegiu din Pacific student orientale Medicina, va beneficia de formare într-o abordare integratoare medicina, de învățare cele mai bune din ambele teorii de medicina de Vest și practicile de Est. La școala noastră medicina orientală, educația dumneavoastră este îmbunătățită cu hands-on de formare și exerciții în clasă, care vă va pregăti pentru o carieră după absolvire. La Pacific College, feedback-ul student este binevenită; multe progrese în cadrul colegiului sunt rezultatul sugestiilor.

  1. Grade profesionale de la asociatul la doctorat

Atinge obiectivele educaționale și de a cultiva abilitățile profesionale in cadrul scolii noastre. De la o diplomă de la doctorat, să învețe elementele de bază ale medicinei orientale și să continue să crească abilitățile într-un singur loc.

  1. Hands-on de formare

Ca stagiar tratarea, dobândiți cunoștințe de primă mână de a lucra într-un mediu clinic. Aveți posibilitatea de a lucra atat la clinica noastra campus cat si externships noastre off-site-ul, situate la spitale, clinici, si site-uri de tratament desemnate. De lucru alături de acupunctură, medici, kinetoterapeuți, consilieri, și colegi, aveți posibilitatea de a trata diferite tipuri de pacienti si de a pune cunoștințele de clasă în practică.

  1. Facultatea de experiență

Beneficiază de învățare din comunitatea noastră academică variată, care include acupuncturiștii practicieni, medici, maseuri, botanisti, chiropracticieni, homeopați, și practicieni taoiste. Dialog cu echipa noastră de experți cu privire la toate, de la fundamentele educației masaj (inclusiv masaj tradițională chineză) și medicina tradițională orientală la problemele care afecteaza pacientii din cultura modernă de azi.

  1. Implicarea comunității

Implică-te în evenimentele noastre comunitare de sensibilizare. Pe tot parcursul anului, aveți posibilitatea de a trata publicul larg în timpul diferitelor evenimente de sănătate și wellness, inclusiv de Anul Nou Chinezesc, Vietnam Veteranilor Stand Down, Great American de fum-out, si diverse expozitii. În plus, elevii participa la la școală și în afara clinici gratuit campus și alte evenimente. În trecut, elevii noștri au tratat supraviețuitori ai 9/11 și evacuatii din incendiile din San Diego din 2003 și 2007, printre alte clientelei deservite.

  1. Oportunități de creștere personale

Noastre clase de arte libere si yoga, tai ji, Tai ji împinge mâinile, meditație pe bază de donare, și marțiale spori viața profesională și personală. Fiecare termen aveți posibilitatea de a încerca ceva nou pe măsură alegerile noastre de clasă schimba termenul la termen.

  1. Multe opțiuni Programarea

Participa fie full sau part-time cu zi, seara, și cursuri de week-end oferite pentru a ajuta la un echilibru între muncă și programul academic.

  1. Ajutor financiar Burse

Ajutorul financiar este disponibil pentru cei care se califică. Ca student, puteți solicita diverse burse din afara, bazate atât pe nevoi financiare și meritul academic.

  1. De dezvoltare a carierei

Absolvenții pot beneficia de serviciile noastre absolventii de carieră, oportunități de educație continuă, și asistență de plasare de locuri de muncă.

  1. Alumni Networking

După absolvire, vă conectați la rețeaua noastră de absolventii si forumuri. Prin interacțiunea cu colegii absolventi, aveți posibilitatea de a partaja protocoale de tratament, sfaturi de afaceri, studii de caz și oportunități de locuri de muncă în timp ce construirea unei adevărate comunități de vindecători.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Asociat în Științe

Pacific College of Oriental Medicine

Asociat al Science PCOM oferă oportunități de neegalat pentru a avansa in cariera in medicina holistică din Asia, cu un amestec de clasă și de învățare on-line la unul di ... [+]

Asociat al Science PCOM oferă oportunități de neegalat pentru a avansa in cariera in medicina holistică din Asia, cu un amestec de clasă și de învățare on-line la unul dintre cele mai bune scoli de terapie de masaj in California. Condus de facultate de experți, activitățile noastre on-line și în clasa sesiuni au fuzionat acum pentru a oferi studenților o flexibilitate în plus față de distins hands-on instrucțiuni pentru care Pacific College este cunoscut.

O Asociat de Stiinte (Terapie prin Masaj / asiatic Caroserie), Program de studii demonstrează formare semnificativă pentru clienții de masaj și potențiali angajatori. Absolvenții de asociat de științe vor fi pregătite pentru a introduce o carieră în terapie prin masaj, fie în practică privată, fie în angajarea unui alt medic calificat, cum ar fi un acupuncturist, un proprietar de spa de sănătate, sau biroul unui chiropractician. În plus, programul oferă cursuri de învățământ general pentru a servi drept bază pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Aceste clase vor ajuta la pregătirea studenților pentru învățământul superior și cariere care necesită abilitatea de a gândi în mod independent, să evalueze critic și de a aplica informațiile scrise și numerice, convingătoare prezenta comunicare scrisă și orală, și de a gândi critic influențele artei și filozofiei.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego Chicago New York
Septembrie 2019
Part time
30 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Associate of Applied Science

Pacific College of Oriental Medicine

Asociat de program de Stiinte Aplicate din Pacific College este extrem de important printre scolile de masaj din San Diego, oferind neegalat oportunități de a avansa in c ... [+]

Asociat de program de Stiinte Aplicate din Pacific College este extrem de important printre scolile de masaj din San Diego, oferind neegalat oportunități de a avansa in cariera in masaj asiatic holistică, cu un amestec de clasă și de învățare on-line. Condus de facultate de experți, activitățile noastre on-line și în clasa sesiuni au fuzionat acum pentru a oferi studenților o flexibilitate în plus față de distins hands-on instrucțiuni pentru care Pacific College este cunoscut.

Scopul programului de studii AAS este de a dezvolta student intr-un terapeut organism expert instruit. Accentul este pus pe teoria medicale orientale cu pregătire cuprinzătoare practică și holistică masaj, inclusiv tui na, terapie masaj chinezesc, shiatsu, masaj thailandez, precum și o varietate de alte terapii de caroserie din Asia. O gamă largă de electives permite studentului de a studia domenii specifice de interes, cum ar fi pediatrie, medicina sportiva, sau reflexoterapie.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego Chicago New York
Septembrie 2019
La zi
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Certificate

Pacific College of Oriental Medicine

Certificatul Maseur / asiatic Caroserie demonstrează formarea semnificativă pentru clienți și potențiali angajatori. Acest program la Pacific College pune accentul pe teo ... [+]

Colegiul Pacific program de Oriental Medicina Maseur / Asiatic Caroserie Certificat a fost special conceput pentru a îmbina educația noastră de calitate cu comoditate. Un amestec de clasă și on-line cursuri de expert instruit în Asia de caroserie și Terapie Masaj oferă oportunitatea de a practica hands-on de formare în campus cu facultatea noastra distins, unele dintre cele mai bune de predare în școlile de masaj din California, în timp ce faci unele dintre cursuri dvs. pe dvs. de timp propriu și în spațiul propriu.

O Certificat de masaj Terapeut / asiatic Caroserie demonstrează formarea semnificativă pentru clienți și potențiali angajatori. Acest program la Pacific College pune accentul pe teoria orientale medicale, na tui, precum și dezvoltarea capacității elevului de a înțelege cauzele și simptomele bolii. Această capacitate se va permite practicanților din Pacific de masaj pentru a personaliza terapia lor de masaj la nevoile individuale ale clienților lor. Acest lucru este critic în obținerea efectului terapeutic optim. Asiatice Caroserie Terapia a crescut într-o specialitate recunoscută susținută de organizația americană caroseriilor Terapii din Asia și certificate de către Comisia Națională pentru certificarea de Acupunctura si medicina orientala. Elevii din acest program primesc o introducere la valoroase teoriile de medicina chineză și să se specializeze într-o multitudine de terapii de caroserie din Asia, inclusiv tui na, shiatsu, masaj thailandez, și altele.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego Chicago New York
Septembrie 2019
La zi
18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Doctorat

Pacific College of Oriental Medicine

Știi fiecare pacient are nevoie de ceva diferit. Consolidarea calificare-set și îmbunătățirea formării dvs. de medicina chineză tradițională în programul nostru va ajuta ... [+]

Știi fiecare pacient are nevoie de ceva diferit. Consolidarea calificare-set și îmbunătățirea formării dvs. de medicina chineză tradițională în programul nostru va ajuta să livreze dreptul de tratament pentru fiecare persoană care se plimba prin ușa ta. Întotdeauna ai fost un vindecător - să continue călătoria ta ca fiind una cu noi. Dacă ați fost în căutarea unui program de doctorat post-universitare în San Diego, în particular un post-universitare programe de acupunctura, atunci căutarea se termină aici, la Pacific Colegiul Oriental Medicina.

Scopul medicului de medicina orientala si program de educatie acupunctura este de a promova învățarea auto-dirijată și abilități de gândire critică în cadrul medicinei tradiționale chineze, până la punctul în care acestea devin caracteristici definitorii ale profesionalismului absolventului, străduindu-se să lărgească și să adâncească cunoștințele și aptitudinile practician in ingrijirea pacientului. De la doctorat post-universitare in acupunctura nu este necesară pentru licensure, acest program oferă educație avansată, cultivarea studenților în lideri ai profesiei. Absolvenți folosesc doctoratul post-universitare pentru a spori cariera lor în calitate de experți în domeniu, deoarece acestea contribuie la dezvoltarea medicamentului.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego Chicago New York
Septembrie 2019
La zi
Part time
48 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Oriental Medicine

Pacific, Colegiul a proiectat o cale on-line pentru PCOM MSAC si absolventi MSTOM pentru a face upgrade la nivel de intrare Doctor de Acupunctura (CAD) sau Doctor de Acup ... [+]

Pacific, Colegiul a proiectat o cale on-line pentru PCOM MSAC si absolventi MSTOM pentru a face upgrade la nivel de intrare Doctor de Acupunctura (CAD) sau doctor de Acupunctura si Medicina orientale (DAOM). absolventii PCOM master, în mare parte, îndeplinesc deja cerințele pentru un doctorat, dar nu au nevoie de instruire suplimentară în aceste domenii pentru a stabili la doctorat echivalență entry-level. Acestea sunt necesare cursuri suplimentare:

practica informat-probe Sistemele bazate pe medicina ingrijire de colaborare diagnostice avansate de integrare învățarea bazată pe practică

Cine poate aplica? Sunt în prezent în programul MSAC / MSTOM. Dacă voi lua suplimentare 15 credite ale DAC / DAOM (EL) program acum, voi fi finalizat DAC / DAOM (EL)? ... [-]
Statele Unite ale Americii San Diego Chicago New York
Septembrie 2019
Part time
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Pacific College of Oriental Medicine

Altele pentru a afecta mai bine a fost întotdeauna important pentru tine. Nu este vorba despre a lăsa un semn, este vorba despre îmbunătățirea bunăstării. Exploreaza ce i ... [+]

Altele pentru a afecta mai bine a fost întotdeauna important pentru tine. Nu este vorba despre a lăsa un semn, este vorba despre îmbunătățirea bunăstării. Exploreaza ce inseamna sa fii un practicant de medicina chineza inseamna pentru tine. Cu noi, puteți învăța de la experți și perfecționa ambarcațiunile în ceva vechi și, de asemenea, pe marginea de taiere a asistenței medicale moderne de zile. Întotdeauna ai fost un vindecător de la inimă - să vă arate calea de a deveni una în practică.

Scopul acestui grad de Master în medicina tradițională chineză este de a instrui practicieni de medicina orientale și pentru a le permite să funcționeze ca furnizori primari, la serviciile medicale independente, și cel mai important, pentru a deveni o parte integrantă a sistemului de sănătate modern. Ca urmare a viziunii unui mediu "Est întâlnește Vest", elevii să învețe și să aplice cele mai bune de Medicina din Asia, cu o fundație fermă în medicina occidentală. Programul este format din trei faze academice, care pun accentul pe caracterul practic în teorie și practica clinică. ... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego Chicago New York
Septembrie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

An Inside Look at the Pacific College of Oriental Medicine Clinic