Citește Descrierea Oficială

De ce ar trebui să aleg NORD?

Accesibile, la prețuri accesibile, centrat pe student. Garantat!

VALOARE

NORD New Mexico College este # 1 Cel mai accesibil fotbal de patru ani în New Mexico și în toate sud-vestul Statelor Unite ale Americii (2015-16).

ALEGERE

NORD ofera 13 programe de licență și de calitate 50+ asociați și certificat de grade în diverse domenii, inclusiv:

Știință, Tehnologie, Inginerie & Math (STEM) Studio, Arte Vizuale & Performing Nursing & stiinte medicale Educație Umanistice, Științe sociale, Limbă și scrisori Afaceri și antreprenoriat Cariera si domenii tehnice

CALITATE

NORD New Mexico College este pe deplin acreditat de către Comisie Higher Learning și deține acreditare suplimentare în următoarele domenii academice:

De licență și asociați grade în administrarea afacerilor sunt ACBSP acreditate. Licențiat în Tehnologia Informației Inginerie este acreditat de ațâța. RN la BSN grad Nursing este acreditat de CCNE. Frizerie, cosmetică și grad asociat în Nursing sunt aprobate de consiliile respective de acordare a licențelor de stat lor.

Facultate cu experiență. NORD are 53 experimentat, Facultatea full-time si full-time 30 facultate dr.

Clasele sunt mici și personale. Clasa medie dimensiuni la interval de 12-15 NORD studenți, permițându-vă pentru a obține personal, instruire unu-la-unu de la facultate.

OPORTUNITATE

NORD oferă studenților cu posibilități unice pentru creșterea academică, personală și profesională în toate domeniile de studiu.

Nord este locul ideal pentru licență CERCETARE STUDENT. NORTHERN, Puteți arunca cu capul chiar în a experiență de cercetare la începutul carierei dumneavoastră colegiu. Exemple de cercetare studenților și experiența domeniu oportunități includ:

Biologia Lab nucleul celulei Cercetare anual Academic, creativității și Bursa Simpozionul (ARCSS) Environmental Science & Ecologie domeniul cercetării la Valles Caldera Wildland foc Science Research in Carson National Forest Prezentarea de cercetare de la nativ american Association Studii indigene din Washington DC (2015). Stagii de cercetare la Los Alamos Labs naționale și schimburile cu școlile partenere Experiențe clinice si de cercetare orientate spre comunitate in asistenta medicala & Health Sciences Dezvoltare app mobil în Tehnologii Informaționale Inginerie

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Program Asociat

Northern New Mexico College (NNMC)

Cu noul nostru curriculum raționalizate ADN, elevii pot completa programul în doar cinci semestre și să fie gata pentru o carieră la nivel de intrare în spitale, organiza ... [+]

Ce este interesant și nou despre programul ADN de Nord?

Cu noul nostru curriculum raționalizate ADN, elevii pot completa programul în doar cinci semestre și să fie gata pentru o carieră la nivel de intrare în spitale, organizatii de asistenta medicala la domiciliu, facilitati de ingrijire pe termen lung, birouri medic privat si mai multe.

Ca de toamna 2015, cursuri condiție prealabilă poate fi completat într-un singur semestru, și toate cursurile noastre sunt pe deplin aliniate cu New Mexico Nursing Educație Consortium (NMNEC) Statewide. Începe educatia alapteaza azi la Nord!

Scopul nostru: Scopul programului NNMC ADN este de a pregăti cultural diverse asistente medicale inregistrate care intruchipeaza valorile profesionale și de a integra bursă, integritate, și de calitate pacientului de ingrijire centrate în arta și știința de asistenta medicala.... [-]

Statele Unite ale Americii Española
Septembrie 2019
Engleză
La zi
5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză