National University of Health Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea Națională de Științe ale Sănătății

Fondată în 1906, Universitatea Națională de Științe ale Sănătății este un lider în domeniul în creștere al medicinei integrative și este respectată în întreaga lume pentru succesul în echilibrarea artelor și științelor de vindecare, combinând medicina integrată cu îngrijire largă și îngrijirea centrată pe pacient.

Universitatea Națională stabilește standardul de formare pentru carieră în domeniul sănătății și oferă o atmosferă dinamică în care studenții, profesorii și clinicienii din diferite profesii complementare și alternative de sănătate lucrează împreună într-un mediu integrat. Universitatea Națională oferă mai multe programe, printre care: doctorul de medicină chiropractică (DC) și medicul de medicină naturopată (ND) și masteratul științelor în acupunctura (MSAC) și medicina orientală (MSOM). De asemenea, se oferă o diplomă și un certificat asociat în terapia de masaj și un program de absolvire a licențelor în domeniul științelor biomedicale .

Universitatea Națională este un campion stabilit de cercetare, standarde ridicate de admitere, acreditare și excelență academică pentru profesiile sale. De aceea studenții din întreaga lume aleg NUHS să urmeze o educație superioară în domeniul sănătății.

Cu campusuri atât în Illinois, cât și în Florida , NUHS creează noi căi în lumea sănătății, pe baza înțelegerii și cooperării cu profesioniștii din domeniul medical din toate domeniile.

De ce National?

Universitatea Națională de Științe ale Sănătății este instituția premierului națiunii pentru educația științifică în domeniul sănătății. Aici veți găsi o pregătire remarcabilă în profesiile integrative de îngrijire a sănătății, cum ar fi medicina chiropractică și naturopatică, acupunctura și medicina orientală, terapia cu masaj, știința biomedicală și multe altele.

Filozofia noastră

La Universitatea Națională, o educație superioară de îngrijire a sănătății începe cu:

  • Dovezi bazate pe medicina: Modalitati de diagnosticare si vindecare bazate pe stiinta si cercetarea clinica
  • Curriculum cuprinzător : Evaluarea întregii imagini a sănătății unui pacient și aplicarea unei game largi de modalități de vindecare
  • Îngrijirea centrat pe pacient: Diagnosticarea și tratarea pacienților pe baza unei evaluări aprofundate a profilului și istoricului lor individual de sănătate
  • Medicină integrată: cunoașterea rezultatelor mai bune ale pacienților este posibilă atunci când profesioniștii din diferite specialități medicale lucrează împreună

Superioritatea noastră academică

Universitatea Națională a programului academic este riguroasă, fără compromisuri, și construit pe o bază solidă în științele de bază. Menținem standarde ridicate de admitere pentru studenții noștri; de exemplu, NUHS este singurul program de gradul de chiropractică care necesită o diplomă de licență. Elevii din programul de medicină naturopatică trebuie, de asemenea, să fi obținut un grad de bacalaureat. Drept urmare, corpul studenților de la Universitatea Națională are un calibru academic superior, iar elevii noștri înregistrează cu mult peste mediile naționale pe baza testelor necesare și a licențelor. Ei devin de multe ori lideri în profesiile lor, și de credit Universitatea Națională ca motiv pentru încrederea și succesul lor.

Pregătirea noastră pentru carieră

Pe măsură ce lumea asistenței medicale se îndreaptă spre medicina integrată, se dezvoltă noi oportunități pentru furnizorii de servicii complementare și alternative de asistență medicală din spitale, militari, case de îngrijire medicală și clinici integrative de îngrijire. Absolvenții noștri sunt mai bine poziționați pentru aceste oportunități de carieră. Aceștia sunt imersați în instruirea practică în metodele de diagnosticare și tratament, știu cum să gestioneze cazuri cu diverși specialiști și să servească drept membru valoros al unei echipe medicale integrative.

Istoria noastră de leadership

Universitatea Națională este respectată în întreaga lume ca lider în medicina integrată. O forță motrice pentru mutarea asistenței medicale naturale în medicina curentă, am fost:

  • în primul rând pentru a oferi o experiență spitalicesc studenților chiropracticieni
  • în primul rând pentru a impune acreditarea națională a colegiilor de chiropractică
  • în primul rând pentru a publica reviste științifice indexate medical și revizuite de colegi

Ori de câte ori vedeți sănătatea naturală câștigând respect, avansând la un standard mai înalt, există Universitatea Natională și absolvenții săi.

Așa definim viitorul asistenței medicale integrate.

Locații

Lombard

Address
200 E. Roosevelt Road Lombard, IL
60148 Lombard, Illinois, Statele Unite ale Americii

Saint Petersburg

Address
St. Petersburg, FL area
Saint Petersburg, Florida, Statele Unite ale Americii