Mid Michigan College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

5

MMCC nu este o mărime potrivită tuturor, dar este un loc în care elevii din fiecare banda pot câștiga ceva valoros.

Obțineți mai multe la jumătatea de la Mid Michigan Community College pe Vimeo.

Nu doar pentru că cursurile noastre se transferă la universități publice și private din întreaga țară. Nu doar pentru că veți fi alături de un consilier academic care va colabora cu dvs. pentru a vă defini și a cartografia experiența dvs. în timpul petrecut la MMCC . Nu numai pentru că veți fi apreciați ca o persoană care poate contribui semnificativ la învățarea dvs. și la cea a colegilor voștri. Dar pentru că ești student la Mijloc înseamnă să iei mai mult din educația ta, mai mult pentru dolar și mai mult pentru viitorul tău. MMCC oferă un start care oferă ceva bogat și unic. Indiferent dacă căutați să economisiți bani pe planurile dvs. de învățământ de patru ani sau avansate, vă întoarceți la colegiu ca pe un student non-tradițional sau doriți să intrați într-o carieră în doi ani sau mai puțin printr-una din , programe tehnice sau profesionale, suntem încrezători că veți primi mai mult la jumătate. 6

Programe de studiu

La MMCC , ne concentrăm asupra unei abordări a învățării întregului student. Înțelegem că fiecare student are obiective individuale și, prin urmare, fiecare elev trebuie să călătorească o cale care îndeplinește în mod specific acest obiectiv.

Diferite melodii pentru diferite obiective:

MMCC oferă patru tipuri de programe de formare și de programe, iar în majoritatea acestor cicluri, elevii pot alege din opțiunile de formare pe termen scurt, grade de doi ani de asociați sau grade de transfer care se integrează fără probleme în programele de patru ani de la alte colegii și universități . Asta inseamna ca indiferent daca sunteti practic, cursant practic sau mai confortabil cu teoriile si conceptele, indiferent daca doriti sa va alaturati fortei de munca intr-un an sau doi ani sau daca doriti sa mergeti la o bachelor sau dincolo, MMCC are ceva ce va lucra pentru dvs. Și la o valoare excepțională.

Locații

Muntele plăcut

Mid Michigan Community College

Address
2600 S Summerton Rd, Mt Pleasant, MI 48858 United States
Muntele plăcut, Michigan, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (989) 773-6622