Lorain County Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre LCCC

Înființat în 1963, Lorain County Community College a ajutat localnicii să obțină pregătirea și educația de care au nevoie pentru a-și trăi viața cât mai bună de mai bine de 50 de ani.

Indiferent dacă obiectivul tău este un grad asociat, o pregătire suplimentară a forței de muncă sau un grad avansat, avem un program care să răspundă nevoilor tale.

LCCC este mândră să servească drept piatră de temelie pentru județul Lorain. Colegiul oferă oportunitatea studenților de a finaliza:

  • Licențiat
  • Gradele asociate
  • Certificate de scurtă durată
  • Pregătirea forței de muncă

Prin intermediul Parteneriatului universitar al LCCC, puteți câștiga o diplomă de licență sau de master de la 14 universități și colegii din Ohio. Suntem, de asemenea, primul colegiu comunitar din Ohio care oferă propria diplomă de licență.

LCCC păstrează nivelul scolar scăzut - în prezent, cel mai mic nivel de școlarizare din Ohio - astfel încât să puteți absolvi cu abilitățile de care aveți nevoie pentru angajare - și nu foarte multe datorii.

Ca urmare a angajamentului nostru continuu cu studenții noștri, LCCC a fost numit colegiul comunitar de top din țară pentru excelență în succesul studenților de către Asociația Americană a Colegiilor Comunitare (AACC).120187_120139_InternationalStudents.jpg

Absolvenți cu câștiguri ridicate

Când absolviți, educația dvs. LCCC vă pune pe poziția pentru unii dintre cele mai mari câștiguri de către absolvenții colegiului comunitar din statul Ohio și în primii 50 din țară. În 2016, colegiul s-a clasat pe locul doi în Ohio și pe locul 41 la nivel național pentru absolvenții de colegiu cu cea mai mare plată a comunității, potrivit Payscale Human Capital. Payscale este o companie de informații despre salarii, beneficii și compensații care compilează date despre câștigurile pe viață pentru sute de grade și majore. LCCC a obținut, de asemenea, cel mai mare număr dintre toate colegiile din comunitatea din Ohio în câștiguri pentru absolvenți într-un raport pe 2015 cu valoare adăugată de programul de politici metropolitane la Brookings.

Lorain County Community College face parte din sistemul universitar din Ohio, unul dintre cele mai mari sisteme publice cuprinzătoare de învățământ superior din țară. Colegiile publice, universitățile și programele de educație pentru adulți din Ohio servesc aproape 600.000 de studenți și oferă fiecare opțiune de la un GED la un doctorat, asigurând că toți Ohioanii au acces ușor la un învățământ superior de înaltă calitate, accesibil. Accesați sistemul universitar din Ohio pentru mai multe informații.

Locații

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Statele Unite ale Americii