Citește Descrierea Oficială

Deoarece 1935, Universitatea Logan A rămas întemeiată Educație chiropractică, Îmbogățind continuu opțiunile academice cu ofertele de diplomă din cadrul Universității din București Științele sănătății.

Universitatea Logan Absolventii folosesc o abordare holistica a sanatatii si a sanatatii pentru a raspunde cererii de tratamente mai putin invazive, cu costuri mai mici si ingrijire cuprinzatoare si de a conduce industria integrata de ingrijire a sanatatii. Printr-un curriculum academic inovatoare, bazat pe rezultate, care pune accentul pe îngrijirea informată a dovezilor, pe diverse oportunități de imersie clinică, pe tehnologii emergente și pe practici dovedite, Absolvenții Universității Logan sunt instruiți, încrezători și pregătiți pentru viitor. La Logan, Studenții noștri sunt învățați principiile asistenței medicale centrate pe pacient. Studenții, facultatea și clinicienii noștri sunt contestați Îmbunătățirea sănătății pacienților, făcând mai bine sistemul de sănătate pentru toți pacienții.

Când ne asumăm acest rol de conducere, pacientul va beneficia. În calitate de lider în domeniul îngrijirii integrate în domeniul sănătății, asigurăm pacienților să primească îngrijiri cu privire la persoane cu dovezi bine informate. Refacem funcția, ameliorează durerea, promovează sănătatea și oferim pacienților o calitate îmbunătățită a vieții. Asta este Logan diferență.

Admiterea internațională Student

Suntem gata să vă întâmpinăm în comunitatea Logan! Universitatea Logan este o destinație academică de înaltă calitate, care creează profesioniști din industria medicală din întreaga lume - toate într-unul din cele mai frumoase campusuri din Statele Unite.

Coordonatorii noștri internaționali de admitere

  • Asistați-vă cu cererea și trecerea la Statele Unite.
  • Eliberați-vă I-20 și ajutați-vă în obținerea vizei F-1 Student Visa
  • Vă prezentăm la cluburile de studenți ale Universității Logan, precum și în orașul vibrant Chesterfield și zona St. Louis.

Aplicarea la Universitatea Logan ca student internațional

Dacă locuiți în afara Statelor Unite sau ați frecventat școala secundară în afara Statelor Unite, aplicați la Universitatea Logan durează de obicei trei pași:

  • Completați o aplicație online.
  • Trimiteți transcrieri tuturor învățământului dvs. secundar către Logan.
  • Trimiteți toate scorurile oficiale de testare standardizate.

Reunirea diferențelor culturale prin intermediul chiropracticului

Experiența unei colegii este deseori definită de interesele academice, de cât de bine excelează în program și de gradul de succes pe care îl urmăresc absolvirea. Dar la Logan, experiența colegiului este nu numai definită de cadre universitare, ci și de sprijinul și încurajarea pe care elevii le primesc de la cei care le înconjoară, extindându-și lumescința și pregătindu-i pentru succesul viitor în toate domeniile vieții.

La Logan, populația studenților reprezintă mai mult de 15 țări, inclusiv Canada, Brazilia, Puerto Rico și Venezuela. Datorită creșterii populației internaționale studențești și dorinței studenților americani de a participa la o clinică în străinătate, Logan a lansat Asociația Internațională a Studenților (ISA), o organizație care promovează diversitatea culturală și conștientizarea în campusul și comunitatea Logan.

"Oferim o platformă de interacțiune între studenții internaționali și corpul studenților Logan, încurajând și sprijinind relațiile de cooperare dintre diferențele culturale", a declarat Kemmy Klein Ritter, student în trimestrul 5 din Brazilia și președinte al ISA. Scopul nostru este de a avansa si de a uni profesia de chiropractica globala prin inspiratie, integritate si conducere. "Asociatia Congresului Mondial al Studentilor Chiropracticieni (WCCS), o colaborare internationala a studentilor chiropractici, ISA prezinta studentilor oportunitati de invatare si colaborare cu Un grup divers de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume.

Kemmy a spus că grupul uneori aduce medici pentru a aborda experiențele din lumea reală cu practicarea chiropracticului în alte zone ale lumii. "Este diferit în afara SUA și este important să cunoașteți diferitele reguli și reglementări pentru practicarea chiropracticului în diferite țări", a spus ea.

Deși Kemmy se află în prezent în trimestrul al treilea ca președinte al asociației, viziunea ei pentru organizație este doar începutul. Ea speră să implice mai mulți studenți la nivel global, urmărind să se unească între profesii și să se susțină reciproc. "Mulți oameni visează despre viitor și noi suntem viitorul", a spus Kemmy. "Implicarea acum înseamnă că avem șansa de a începe viitorul în prezent." Cu sprijinul corpului studenților Logan și a multor membri ai facultății, Kemmy și ofițerii ei au reunit studenți din întreaga lume cu trei interese comune principale: Pasiunea lor pentru îngrijirea sănătății, chiropractica și lumea din jurul lor. "Învățarea experiențelor de viață de la studenți și medici în domeniul chiropracticului dincolo de clinica Logan este o experiență foarte umilitoare și o oportunitate unică de a crește ca un viitor DC".

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Logan University

... [+]

Candidații pentru diploma de licență în biologie umană trebuie să fi câștigat cel puțin 50% din creditele majore necesare la Logan. [-]
Statele Unite ale Americii Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Doctorat

Logan University

Logan University Doctorat de Sănătate Profesii Educație (DHPE) este axat pe avansarea asistenței medicale prin procesul de educație. Este conceput pentru a oferi profesio ... [+]

Logan University Doctorat de Sănătate Profesii Educație (DHPE) este axat pe avansarea asistenței medicale prin procesul de educație.

Este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății instrumentele necesare pentru a fi educatori de succes în profesia lor de sănătate aleasă. Acest program online oferă profesioniștilor ocupați de lucru flexibilitatea de a-și termina doctoratul și de a-și păstra locul de muncă actual.

Cursuri este conceput pentru a oferi cunoștințe practice și abilități în domeniile de dezvoltare a curriculum-ului, de proiectare și de evaluare, conducere academică, tehnologie de educație, statistici și de cercetare. Absolvenții programului devin educatori de sănătate, cadre universitare sau administratori universitari.... [-]

Statele Unite ale Americii Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Logan University

Doctorul de la Universitatea Logan a curriculum-ului de grad Chiropractic se străduiește să fie informat și bazat pe rezultate, în scopul de a crea medici pregătiți pentr ... [+]

Doctorul de la Universitatea Logan a curriculum-ului de grad Chiropractic se străduiește să fie informat și bazat pe rezultate, în scopul de a crea medici pregătiți pentru practică de chiropractică. Educația Logan se bazează pe un curriculum academic care se bazează pe tradiția Logan și este inspirat de cercetarea, tehnologia și practicile dovedite, pentru a educa chiropractorul de mâine.

Elevii sunt introduși de-a lungul timpului într-o varietate de subiecte, permițând integrarea cursurilor la clasă cu practici clinice practice. Studenții Logan își petrec 40% din timpul lor în primul an în cursurile de practică clinică. Oferind studenților experiența practică timpurie în educația lor, cu o diversitate largă de oportunități de imersie clinică, absolvenții Logan sunt încrezători și mai bine pregătiți.... [-]

Statele Unite ale Americii Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Logan University

Cu programe de cercetare mixte și aplicații clinice solide, absolvenții programului de masterat în nutriție și performanță umană vor învăța să analizeze dieta și starea d ... [+]

Cu programe de cercetare mixte și aplicații clinice solide, absolvenții programului de masterat în nutriție și performanță umană vor învăța să analizeze dieta și starea de sănătate, să evalueze deficiențele de nutriție și alergiile alimentare și să ofere pacienților recomandări privind hrana și recomandările stilului de viață.

Logan îmbunătățește cunoștințele elevilor prin integrarea fundamentelor biochimiei nutriționale, metabolismului, sănătății și sănătății cu metodele de cercetare folosite în nutriție. Absolvenții își găsesc o carieră în programele de sănătate publică, educație, nutriție și comunicare în domeniul sănătății, consultanță și afaceri legate de nutriție din sectorul privat și public.... [-]

Statele Unite ale Americii Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Logan University

Master of Science în Stiinta Sport si Reabilitare (MSR) grad este un program interdisciplinar, cuprinzător absolvent concepute pentru a oferi o pregătire unică pentru pre ... [+]

Formarea avansată este esențială pentru profesioniștii care intenționează să lucreze cu sportivii. O diplomă specializată la nivel de masterat va pune practicanții în afară de colegii lor. Acest program va pregăti, de asemenea, absolvenți pentru oportunități în cercetare și predare.

Master of Science în Stiinta Sport si Reabilitare (MSR) grad este un program interdisciplinar, cuprinzător absolvent concepute pentru a oferi o pregătire unică pentru prejudiciu sportiv și managementul performanței. Elevii sunt pregătiți prin oportunități didactice de învățare pentru a evalua, trata și reabilita durerea acută și cronică, precum și patologia musculo-scheletică. Beneficiarul gradului MSR va avea abilitățile esențiale pentru evaluarea, tratarea, reabilitarea și gestionarea leziunilor legate de sport.... [-]

Statele Unite ale Americii Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză