Logan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deoarece 1935, Universitatea Logan A rămas întemeiată Educație chiropractică, Îmbogățind continuu opțiunile academice cu ofertele de diplomă din cadrul Universității din București Științele sănătății.

Universitatea Logan Absolventii folosesc o abordare holistica a sanatatii si a sanatatii pentru a raspunde cererii de tratamente mai putin invazive, cu costuri mai mici si ingrijire cuprinzatoare si de a conduce industria integrata de ingrijire a sanatatii. Printr-un curriculum academic inovatoare, bazat pe rezultate, care pune accentul pe îngrijirea informată a dovezilor, pe diverse oportunități de imersie clinică, pe tehnologii emergente și pe practici dovedite, Absolvenții Universității Logan sunt instruiți, încrezători și pregătiți pentru viitor. La Logan, Studenții noștri sunt învățați principiile asistenței medicale centrate pe pacient. Studenții, facultatea și clinicienii noștri sunt contestați Îmbunătățirea sănătății pacienților, făcând mai bine sistemul de sănătate pentru toți pacienții.

Când ne asumăm acest rol de conducere, pacientul va beneficia. În calitate de lider în domeniul îngrijirii integrate în domeniul sănătății, asigurăm pacienților să primească îngrijiri cu privire la persoane cu dovezi bine informate. Refacem funcția, ameliorează durerea, promovează sănătatea și oferim pacienților o calitate îmbunătățită a vieții. Asta este Logan diferență.

Admiterea internațională Student

Suntem gata să vă întâmpinăm în comunitatea Logan! Universitatea Logan este o destinație academică de înaltă calitate, care creează profesioniști din industria medicală din întreaga lume - toate într-unul din cele mai frumoase campusuri din Statele Unite.

Coordonatorii noștri internaționali de admitere

  • Asistați-vă cu cererea și trecerea la Statele Unite.
  • Eliberați-vă I-20 și ajutați-vă în obținerea vizei F-1 Student Visa
  • Vă prezentăm la cluburile de studenți ale Universității Logan, precum și în orașul vibrant Chesterfield și zona St. Louis.

Aplicarea la Universitatea Logan ca student internațional

Dacă locuiți în afara Statelor Unite sau ați frecventat școala secundară în afara Statelor Unite, aplicați la Universitatea Logan durează de obicei trei pași:

  • Completați o aplicație online.
  • Trimiteți transcrieri tuturor învățământului dvs. secundar către Logan.
  • Trimiteți toate scorurile oficiale de testare standardizate.

Reunirea diferențelor culturale prin intermediul chiropracticului

Experiența unei colegii este deseori definită de interesele academice, de cât de bine excelează în program și de gradul de succes pe care îl urmăresc absolvirea. Dar la Logan, experiența colegiului este nu numai definită de cadre universitare, ci și de sprijinul și încurajarea pe care elevii le primesc de la cei care le înconjoară, extindându-și lumescința și pregătindu-i pentru succesul viitor în toate domeniile vieții.

La Logan, populația studenților reprezintă mai mult de 15 țări, inclusiv Canada, Brazilia, Puerto Rico și Venezuela. Datorită creșterii populației internaționale studențești și dorinței studenților americani de a participa la o clinică în străinătate, Logan a lansat Asociația Internațională a Studenților (ISA), o organizație care promovează diversitatea culturală și conștientizarea în campusul și comunitatea Logan.

"Oferim o platformă de interacțiune între studenții internaționali și corpul studenților Logan, încurajând și sprijinind relațiile de cooperare dintre diferențele culturale", a declarat Kemmy Klein Ritter, student în trimestrul 5 din Brazilia și președinte al ISA. Scopul nostru este de a avansa si de a uni profesia de chiropractica globala prin inspiratie, integritate si conducere. "Asociatia Congresului Mondial al Studentilor Chiropracticieni (WCCS), o colaborare internationala a studentilor chiropractici, ISA prezinta studentilor oportunitati de invatare si colaborare cu Un grup divers de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume.

Kemmy a spus că grupul uneori aduce medici pentru a aborda experiențele din lumea reală cu practicarea chiropracticului în alte zone ale lumii. "Este diferit în afara SUA și este important să cunoașteți diferitele reguli și reglementări pentru practicarea chiropracticului în diferite țări", a spus ea.

Deși Kemmy se află în prezent în trimestrul al treilea ca președinte al asociației, viziunea ei pentru organizație este doar începutul. Ea speră să implice mai mulți studenți la nivel global, urmărind să se unească între profesii și să se susțină reciproc. "Mulți oameni visează despre viitor și noi suntem viitorul", a spus Kemmy. "Implicarea acum înseamnă că avem șansa de a începe viitorul în prezent." Cu sprijinul corpului studenților Logan și a multor membri ai facultății, Kemmy și ofițerii ei au reunit studenți din întreaga lume cu trei interese comune principale: Pasiunea lor pentru îngrijirea sănătății, chiropractica și lumea din jurul lor. "Învățarea experiențelor de viață de la studenți și medici în domeniul chiropracticului dincolo de clinica Logan este o experiență foarte umilitoare și o oportunitate unică de a crește ca un viitor DC".

Locații

mantou

Address
1851 Schoettler Rd.
MO 63017 mantou, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră