Citește Descrierea Oficială

Prin intermediul Școlii de Arte și Științe Krieger, programele Academice avansate oferă diferite oportunități de învățare on-line, prezentând atât diplome de absolvent, cât și programe postuniversitare, acoperind diverse industrii, cu scopul de a oferi o educație de clasă mondială Johns Hopkins într-un format part-time.

 • Flexibilitate - elevii online nu se deplasează într-o sală de clasă fizică. În schimb, aceștia lucrează în cadrul unui sistem de management al cursului pentru a-și completa misiunile și pentru a interacționa cu instructorii și colegii de clasă. Există termene scadente pentru cursuri, dar studenții se pot conecta la sistemul de management al cursului la dispoziția lor.

 • Instructori excelenți - toate cursurile AAP sunt predate de instructori de înaltă performanță, cunoscuți pentru bursă și practică a disciplinei lor. Cursurile online permit AAP să extindă bazinul nostru de facultate dincolo de zona DC / Baltimore, oferind studenților șansa de a lucra cu instructori excelenți din întreaga țară și din lume.

 • Niveluri înalte de interacțiune - studenții online comunică cu instructorii și colegii lor prin intermediul discuțiilor, alocărilor de grup și evenimentului live online ocazional. Elevii spun adesea că mediul online le permite să învețe cât mai mult de la colegii de clasă, așa cum fac ei din instructorii și misiunile lor.


Arii de studiu

Misiunea Universității Johns Hopkins Advanced Academic Programs este de a oferi cursuri postuniversitare de înaltă calitate, certificate și programe de diplomă care conțin un amestec de teorie și practică care servesc nevoilor curente și pe termen lung ale cursanților adulți de astăzi. Scopul AAP este de a crea programe noi, inovatoare, burse, certificate și evenimente academice și sociale, care oferă studenților noștri structura și oportunitățile de care au nevoie pentru a avansa într-o manieră personală și profesională.

 • Biotehnologie
 • Guvern
 • Securitate
 • Tehnologie
 • Ştiinţă
 • Arte liberale
 • Studii ale muzeelor
 • Știința Mediului
 • Economie
 • Comunicare


JHU AAP Cerințe generale de admitere

Cerințele de admitere variază în funcție de programul pentru care solicitați. Pentru informații mai detaliate referitoare la programul dvs. de interes, vă rugăm să ne contactați sau să citiți pagina programului respectiv. Cu toate acestea, criteriile de admitere la nivel universitar includ următoarele:

 • Diplomă de licență de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional (sau înscrierea curentă în semestrul final al studiilor universitare). Certificatele post-masterale ale AAP necesită, de asemenea, absolvirea unei diplome de master sau a unui echivalent.
 • Solicitanții care și-au obținut diploma de licență într-o țară din afara Statelor Unite sunt obligați să furnizeze o evaluare a cursurilor de curs și scorurile TOEFL sau IELTS dacă limba engleză nu este prima lor limbă.
 • GPA minimă de 3,0 pe o scară de 4,0. (Îndeplinirea cerinței minime a AAP nu garantează admiterea.)
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Certificate

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Certificatul de licență postuniversitară a lui Johns Hopkins în analiza secvențelor și genomică a fost conceput pentru oamenii de știință care au deja o bază extinsă în b ... [+]

Certificatul de licență postuniversitară a lui Johns Hopkins în analiza secvențelor și genomică a fost conceput pentru oamenii de știință care au deja o bază extinsă în biochimie, biologie moleculară și biologie celulară, dar au nevoie de abilitățile bioinformatice pentru a proiecta experimente și a analiza date.

Programul introduce studenții la bazele de bioinformatică prin intermediul cursurilor de bază bioinformatică și apoi elevii să ia cursuri de nivel superior, care sunt necesare pentru înțelegerea și efectuarea analizei secvențiale și genomice.

Revoluția în tehnologia de secvențiere a dus la cantități mari de date care necesită stocare și analiză. Analiza datelor privind acidul nucleic și proteine ​​necesită instrumente bioinformatice specializate și o înțelegere a genomicii. Tehnologiile emergente de secvențiere și instrumentele de bioinformatică însoțitoare vor promova medicina personalizată, farmacogenomica și metodele de diagnostic molecular. Ca urmare, avansarea acestor instrumente va deschide noi căi de cercetare pe mai multe fronturi - împreună cu un șir de oportunități de locuri de muncă în domeniu.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Master Online de Științe în Genomică și Sănătate Individuală la Johns Hopkins Advanced Academic Programe va echipa studenții cu cunoștințe teoretice și abilități multidis ... [+]

Master Online de Științe în genomică individuală și de sănătate la Johns Hopkins Advanced Academic Programe va dota studenții cu cunoștințe teoretice și abilități multidisciplinare pentru a răspunde cerințelor din sectoarele academice, de cercetare și industrie din acest domeniu emergente. Acest program de 10 curs oferă un curriculum cuprinzător care cuprinde bioinformatică, biostiințe, științe de reglementare, politică și etică.

Elevii pot alege între cinci concentrații:

Diagnosticul de laboratorGenomicsȘtiința reglementăriiPoliticăGeneral

Cerințe de admitere

Diplomă de licență de 4 ani de la un colegiu sau o universitate americană acreditată în domeniul științelor vieții sau ingineriei cu următoarele condiții:Chimie organică sau chimie bio-organică 410.302Biochimie sau 410.601 BiochimieBiologie celulară avansată I sau 410.603 Advanced Cell Biology IMolecular Biology sau 410.602 Biology MolecularBiostatistică sau 410.645 biostatisticăSolicitanții care și-au obținut diploma de licență într-o țară din afara Statelor Unite sunt obligați să furnizeze o evaluare a cursurilor de curs și scorurile TOEFL dacă limba engleză nu este prima lor limbăO medie de punctaj minim de 3,0 pe o scară de 4,0Cerere finalizatăDeclarație de scopReluaTranscrierile oficiale... [-]
Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
Part time
1 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză