Jefferson State Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mesajul președintelui

Timp de mai mult de 50 de ani, Jefferson State Community College a fost mândru să servească zona mai mare din Birmingham oferind o educație de calitate amestecată cu comoditate, valoare și atenție personală. Statul Jefferson rămâne ferm înrădăcinat în comunitățile pe care le deservim, ajutând în mod constant oamenii de toate generațiile să dobândească educația și instruirea forței de muncă necesare pentru a-și atinge obiectivele.

Statul Jefferson deservește aproximativ 15.000 de studenți în fiecare an și este una dintre cele mai mari colegii comunitare din stat. În prezent, oferim peste 120 de programe de transfer universitar, 33 de programe de carieră și numeroase programe de certificare la cele patru campusuri din județele Jefferson, Shelby, St. Clair și Chilton. În plus față de aceste campusuri, avem o prezență online extinsă pentru a permite învățarea flexibilă din orice locație. Personalul nostru este dornic să vă ajute în găsirea unui program sau a unui curs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Cu costul tot mai mare al educației din multe instituții, învățământul superior nu poate fi accesibil pentru multe familii. Statul Jefferson se mândrește cu asigurarea unei educații economice accesibile, de cea mai înaltă calitate. Eu însumi sunt absolvent al statului Jefferson. Am experimentat prima dată cum o oportunitate educațională de calitate și accesibilă pregătește studenții să se transfere într-o instituție de patru ani sau să intre în forță de muncă.

Explorați site-ul nostru și descoperiți modul în care statul Jefferson vă poate ajuta să vă realizați viziunea. Să vă arătăm unde vă puteți găsi locul la statul Jefferson.

Keith A. Brown, președinte

Jefferson State Community College

Declarația de misiune

Viziunea noastra

Viziunea Jefferson State Community College va fi recunoscută drept cel mai eficient colegiu comunitar din statul Alabama, oferind indivizilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a funcționa într-o societate exigentă din punct de vedere tehnologic. Într-o perioadă de schimbare semnificativă și rapidă, intenționăm să punem mai întâi nevoile cursanților prin a fi receptivi și inovativi, precum și un catalizator al învățării pe tot parcursul vieții prin utilizarea unei varietăți de sisteme de livrare.

Declarație de filozofie și scop

Jefferson State Community College , ca o Jefferson State Community College cuprinzător, de doi ani, comunitate, există pentru a oferi un mediu educațional în care pot fi satisfăcute nevoile studenților, comunității și altor public-țintă. În cadrul acestui mediu educațional, statul Jefferson se străduiește să facă educația colegială accesibilă tuturor celor care o caută și într-o manieră compatibilă cu viziunea, misiunea, obiectivele și obiectivele Sistemului Colegiului Comunitar din Alabama. Colegiul este dedicat ofertei de programe și activități care reflectă acele caracteristici care ajută la definirea unei persoane educate. Aceste caracteristici includ un nivel de educație generală care permite persoanei să-și înțeleagă cultura și mediul; dezvoltarea abilităților de analiză, comunicare, cuantificare și sinteză necesare creșterii ulterioare, ca cursant pe tot parcursul vieții și membru productiv al societății; identificarea unui sistem de valori personale bazat pe etica acceptată care să conducă la responsabilitatea civică și socială; precum și atingerea de competențe care sporesc dezvoltarea activităților de agrement și un stil de viață sănătos. Aceste caracteristici sunt atinse nu numai prin cursuri și programe organizate, ci și prin climatul intelectual și social al colegiului și printr-o varietate de activități educaționale sociale, culturale, civice și de altă natură, care sunt oferite pe baza nevoilor comunității.

Următoarele scopuri care decurg din această filosofie sunt declarate de colegiu ca fiind angajamentele pentru îndeplinirea rolului general al instituției:

 • Colegiul se angajează să ofere programe educaționale și de dezvoltare a forței de muncă accesibile, prin care studenții să poată dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și continua activitatea și pentru a deveni membri educați ai societății. Elevii pot selecta o opțiune dintre:
 • Programele universitare de gradul paralel care pregătesc studenții să se transfere la un colegiu sau o universitate ca junior.
 • Programe de carieră și profesională care integrează educația generală și de carieră și pregătesc studenții pentru ocuparea imediată.
 • Certificat și programe de certificare non-credit și alte oportunități de învățare care să permită studenților să obțină o pregătire specifică pentru a se pregăti pentru angajare sau avansare în locuri de muncă care necesită angajați calificați.
 • Programe duble de înscriere care permit elevilor calificați să obțină credite pentru o diplomă de liceu și / sau o diplomă postuniversitară.
 • Programe de învățământ la distanță și clase care promovează accesibilitatea prin intermediul noilor tehnologii.

Colegiul se angajează să furnizeze serviciile și mediul necesar pentru ai ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și să-și îmbunătățească dezvoltarea socială și fizică. Acestea includ:

 • Studenți, servicii academice, de dezvoltare și de asistență care îi ajută pe toți elevii să-și atingă obiectivele.
 • Servicii administrative care sprijină studenții, facultatea și personalul.
 • Un mediu favorabil învățării.

Colegiul se angajează să acționeze în calitate de lider în construirea conexiunilor dincolo de campus și în promovarea parteneriatelor care sunt inspirate de obiective comune. În plus față de oferirea de facilități de colegiu și resurse comunității, colegiul acceptă responsabilitatea pentru furnizarea:

 • Activități care promovează bunăstarea comunității, sociale și civice.
 • Cursuri și alte activități care promovează bunăstarea economică și creșterea economică prin instruirea și recalificarea forței de muncă.
 • Oportunități care extind experiențele culturale.
 • Resurse financiare pentru a îmbunătăți programele de colegiu existente și viitoare.

În toate aceste eforturi, Jefferson State se angajează să ofere:

 • Menținerea standardelor de realizare compatibile cu instituțiile colegiate acreditate.
 • Un sistem de evaluări și certificări tehnice care să răspundă nevoilor întreprinderilor și industriei.
 • Programe accesibile care sunt oferite la costuri rezonabile.
 • Stabilirea de parteneriate cu alte școli, universități, întreprinderi și comunitatea în ansamblu.
 • Îmbunătățirea continuă prin evaluarea continuă și susținerea inovației în procesul de predare și învățare.

Locații

Birmingham

Address
2601 Carson Rd, Birmingham, Al
35215 Birmingham, Alabama, Statele Unite ale Americii

Pell City

Address
500 College Circle
35125 Pell City, Alabama, Statele Unite ale Americii

Clanton

Address
Lay Dam Road,1850
35045 Clanton, Alabama, Statele Unite ale Americii

Birmingham

Address
Valleydale Road,4600
35242 Birmingham, Alabama, Statele Unite ale Americii