Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre DHGE + parteneriatul școlii de afaceri Pepperdine Graziadio

Parteneriatul dintre Dignity Health Global Education și Pepperdine Graziadio Business School combină rigoarea, reputația și dedicația de a conduce schimbări semnificative și pozitive în comunități printr-o educație fără egal.

138625_pepperdinelogo.jpg

Despre Pepperdine Graziadio Business School

În ultimii 50 de ani, Școala de afaceri Pepperdine Graziadio a provocat persoanele fizice să gândească cu îndrăzneală și să conducă schimbări semnificative în cadrul industriilor și comunităților lor. Dedicată dezvoltării celor mai buni pentru liderii mondiali, Școala Graziadio oferă o gamă cuprinzătoare de programe de Master, MS, Executive și de doctorat bazate pe integritate, inovație și antreprenoriat. Școala din Graziadio avansează învățarea experiențială prin clase mici, cu facultăți distincte care stimulează gândirea critică și conexiunea semnificativă, inspirând studenții și profesioniștii care lucrează să își realizeze potențialul cel mai mare ca lideri centrați pe valoare.

DHGE logo

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicat să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe student, DHGE dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

  • Certificat în marketing pentru servicii medicale
  • Certificat în analiza asistenței medicale pentru factorii de decizie

Locații

Malibu

Address
Malibu, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră