Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre parteneriat: DHGE și Thunderbird School of Global Management

Parteneriatul dintre Școala Mondială de Management Mondial de la DHGE și ASU reunește unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de asistență medicală fără scop lucrativ din SUA, numărul 1 mondial clasat la nivel de master în management și școala nr. 1 cea mai inovatoare din SUA de oferit. programe de ultimă oră.

138628_asu-tbird-cobranded.png

Despre Thunderbird School of Management

Timp de aproape 75 de ani, Thunderbird School of Global Management a educat, împuternicit și influențat lideri interdisciplinari care avansează prosperitatea incluzivă și durabilă la nivel mondial. Acum, mai mult ca oricând, lumea are nevoie de Thunderbird. Pe măsură ce inovația tehnologică se dezvoltă într-un ritm niciodată văzut anterior, lumea se luptă să ajungă la impactul dramatic al impactului pe care îl are asupra modului în care lucrăm și trăim. Societatea are nevoie de lideri globali din toate sectoarele care pot ajuta organizațiile să profite de oportunitățile imense și să gestioneze amenințările care decurg din a patra revoluție industrială. Thunderbird este avangarda educației globale de conducere și management pentru această nouă eră.

DHGE logo

Despre DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) este cea mai importantă companie de dezvoltare a forței de muncă în domeniul sănătății. Dedicat să ofere oportunități educaționale personalizate și o experiență centrată pe studenți, DHGE dezvoltă programe online și soluții de dezvoltare a forței de muncă cu industria, pentru industrie. Acestea realizează acest obiectiv prin parteneriat cu instituții academice de top și profesioniști de vârf.

Programe

  • Master of Global Management în servicii medicale
  • Certificat inovație în managementul sănătății

Locații

fenix

Address
fenix, Arizona, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră