Citește Descrierea Oficială

Davis & Elkins pregătește studenții pentru a reuși, prin programe care combină cele mai recente cunoștințe în domeniu, cu dezvoltarea abilităților în curs de desfășurare. Și acum, Davis & Elkins are plăcerea de a face acest tip de educație disponibile pentru adulți care lucrează.

Vă prezentăm Davis & Elkins 100% RN online la BSN bacalaureatul Finalizarea programului.

învățare on-line a devenit rapid un discontinue în lumea educațională. Aceasta crestere a fost stimulat, în mare parte, de către cursanți adulți care se întorc la școală de formare care doresc sa avanseze in cariera. Davis & Elkins oferă cursanților adulți, cu posibilitatea de a finaliza un grad în timp util, în timp ce continuă să lucreze și să onoreze alte celelalte angajamente importante în viața lor.

Cu Davis & Elkins campus on-line de 100%, cursanții adulți pot urmări lor Bachelor of Science grad din confortul propriei case, cu programe care lucrează pentru viața lor. Pentru că elevii pot tind să obligațiile lor de clasă atunci când este cel mai convenabil pentru ei, conflictele cu munca și familia sunt menținute la un nivel minim.

Prin D & E on-line de programare a lui, cursanții adulți sunt capabili să stăpânească cele mai recente cunoștințe în domeniul lor, pentru a realiza creșterea competenței în domenii de competențe de bază, și de a câștiga un grad care va ajuta cu avansarea în carieră.

De ce D & E?

Calitate: Ca o instituție tradițională, non-profit, D & E se mandreste cu elevi prevăzut cu o educație de înaltă calitate, din 1904.

Viteza: Programele online pot fi finalizate în 12 luni.

Valoare: Nici o taxă de cerere, fără taxe ascunse, și numai 400 $ / oră de credit, menținând costurile previzibile și la prețuri accesibile.

Confort: 100% on-line fără ori autentificare necesare.

Rețele: Cu cohorte mici, elevii sunt capabili de a construi relații cu alți studenți și membri ai facultăților care facilitează învățarea lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins Colegiul practica RNS ca instituie un tine posibilitatea de a finaliza un Bachelor of Science în grad de Nursing pe programul dvs. în timp ce continuă ... [+]

Grija pentru cariera dvs. nu a fost niciodată mai ușoară

Davis & Elkins Colegiul practica RNS ca instituie un tine posibilitatea de a finaliza un Bachelor of Science în grad de Nursing pe programul dvs. în timp ce continuă să-și onoreze celelalte angajamente importante în viața ta. Ca urmare a unei 100 de procente on-line de format, non-rezidențiale, programul permite asistente medicale inregistrate cu un grad asociati sau diplomă pentru a obține o diplomă de bacalaureat în cât mai puține de 12 luni.

O educație de calitate. Ca, non-profit institutie traditionala, D & E se mandreste cu elevi prevăzut cu o educație de înaltă calitate încă din 1904. Comoditate. Cursuri complete de oriunde, oricând , fără a mai fi nevoie să vină la campus. Construi pe abilitățile de bază care alăptează în timp ce câștigul salarial un grad de a avansa in cariera ta. Conexiuni profesionale. Cohorte mici vă permit să dezvolte rețele de carieră avansarea care durează mult timp după absolvire. Flexibilitate. Participa la part - time, necesare unui echilibru între muncă / viață sănătoasă. ... [-]
Statele Unite ale Americii Elkins
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză