Clinical Research Fastrack

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cercetare clinică Fastrack

Cercetare clinică Programele Fastrack oferă cursuri de formare, programe de internship și asistență pentru asistență la locul de muncă pentru a începe carierele persoanelor interesate să lucreze în domeniul cercetării clinice. Industria de cercetare clinică este de peste 100 miliarde dolari puternică și Clinical Research Fastrack ajută la asigurarea personalului calificat la nivel de intrare pentru a umple cererea ridicată pentru aceste posturi. Cercetări clinice Programele de pregătire unică, intensivă, de scurtă durată, a curselor de pregătire pentru echipele de pregătire a studenților de la Fastrack pregătesc studenții noștri pentru a reuși în sectorul vibrant de cercetare în care au ocazii semnificative de creștere personală și profesională.

Ce este Clinical Research?

Cercetarea clinică este studiul unei intervenții asupra subiecților umani, incluzând studiile privind medicamentele FDA, studiile privind dispozitivele medicale și alte tipuri de cercetări asupra oamenilor. Este procesul de a determina dacă o nouă terapie, medicament, dispozitiv medical sau intervenție va fi sigură și eficientă la om. Înainte ca un tratament să poată fi prescris de un medic, acesta trebuie testat și aprobat de FDA pentru siguranță și eficacitate. Coordonatorul de Cercetare Clinică este persoana care ajută la organizarea și înființarea studiului la un spital, la un cabinet medical sau la un "site de cercetare clinică" autonom. Coordonatorul de cercetare clinică efectuează studiul conform liniilor directoare și regulamentelor și urmează protocoalele științifice. Studiile clinice efectuate asupra pacienților sunt extrem de importante pentru a ne ajuta să găsim noi metode de salvare și tratamente noi care îmbunătățesc sănătatea umană.

Industria

Cercetarea clinică este un domeniu în care descoperirea științifică corespunde asistenței medicale.

Industria de cercetare clinică este un domeniu înfloritor care oferă servicii industriei cercetării farmaceutice, cercetării academice și guvernamentale, cercetării dispozitivelor medicale, biotehnologiei și altor domenii care testează noi terapii la om. Progresele recente din domeniu au condus la lipsa unor persoane calificate pentru a ocupa numeroasele poziții deschise din întreaga țară.

Poziții și salarii medii în cercetarea clinică

Cercetare clinică Fastrack pregătește studenții noștri să lucreze în carieră ca:

 • Cercetatorii clinici de cercetare coordoneaza studiile clinice in cabinete de medici, spitale, institutii academice si centre de cercetare. Rata de plată este cuprinsă între 45.000 - 80.000 de dolari pe an, în funcție de locație și experiență)
 • Cercetarea clinică asociază studiile clinice de audit pentru a se asigura că protocolul este îndeplinit și că sunt respectate bune practici clinice. Această poziție a implicat călătoria, colaborarea cu organizațiile de cercetare contractuale (CRO) și abilitățile manageriale. (Salariul mediu de 75.000 $ după doi ani sau 95.000 $ - 110.000 $ pentru CRA-urile Senior *)
 • Specialiștii în domeniul reglementării, managerii de date, asociații de dezvoltare a afacerilor și alte poziții sunt de asemenea disponibile în domeniul cercetării clinice.

De ce Clinical Research Fastrack?

 • Viteza: Programul de cercetare clinică Fastrack poate fi finalizat în doar patru săptămâni în comparație cu un masterat în sănătate publică care durează 1-2 ani! Puteți fi gata să lucrați și să câștigați bani într-o carieră plină de satisfacții mult mai rapid. Acest antrenament de tabără de boot vă accelerează ocazia de a intra în acest domeniu și de a vă începe cariera.
 • Impact: Cercetarea clinică este o carieră în care profesioniștii lucrează direct cu pacienții care testează tratamente care vor spori potențial sănătatea și longevitatea a sute de mii de vieți.
 • Venituri: Industria de cercetare clinică se extinde la o rată incredibilă. Mulți oameni se mută în acest domeniu datorită plății atractive atât pentru coordonatorii de cercetare clinică, cât și pentru asociații de cercetare clinică. Plățile și oportunitățile de avansare pentru pozițiile de cercetare clinică de multe ori vor depăși oportunitățile în multe alte domenii ale asistenței medicale.
 • Programul de lucru: În 2016, revista Forbes a apreciat Senior Clinical Research Associate Job ca fiind cea mai bună muncă flexibilă din lume. Orele, cererile și echilibrul dintre viața profesională și cea de familie a pozițiilor de cercetare clinică le fac foarte atractive.

De ce Clinical Research Fastrack

Cercetare clinică Programul de formare și stagiere de 4 săptămâni al programului Fastrack pregătește candidații pentru a intra în industrie și le prezintă liderilor din industrie cu:

 • Scurtă structură de clasă de 8 zile - Curriculum la nivel de masterat predat de instructori care lucrează în prezent și excelează în domeniul cercetării clinice. Instructorii noștri sunt CRC-urile, agențiile de rating, supraveghetorii site-ului, specialiștii în domeniul reglementării, directorii și proprietarii organizațiilor de cercetare clinică.
 • Blended Learning Online - formare online integrată combinată cu instruirea în clasă. Modelul de formare Bootcamp oferă 228 ore de formare în doar patru sau cinci săptămâni, oferind o experiență de învățare cuprinzătoare și intensă.
 • Curriculum cuprinzător - care acoperă competențele critice de cercetare necesare pentru a fi luate în considerare pentru o poziție în cercetarea clinică. Programa noastră a fost dezvoltată, revizuită și verificată de către profesioniștii de top din întreaga țară și oferă fundația esențială necesară pentru a începe în această industrie.
 • Hands-on Externship clinic - la instituții de cercetare locale și rețele de site-uri de studiu clinic. Timp de două săptămâni, învățați, observați și participați la încercări pentru a vă îmbunătăți educația în clasă.
 • Mentorizarea, strategia și asistența carierei personalizate - Toți studenții se întâlnesc cu 10-14 profesioniști din industrie, inclusiv un recruiter de conducere din industria de cercetare și directori în domeniu pentru a-și conecta și a ajunge la manageri de angajare și factori de decizie cheie.

Absolvenții noștri au o rată foarte mare de ocupare a forței de muncă în industrie. După câteva săptămâni scurte de instruire, veți fi gata să intrați în domeniul cercetării clinice și să profitați de oportunitățile uimitoare de carieră în acest domeniu în plină expansiune.

Oricine caută o carieră interesantă în domeniul sănătății publice ar trebui să ia în considerare cercetarea clinică. Cercetarea clinică este un domeniu plăcut și industria este în plină expansiune. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru http://clinicalresearchfastrack.com sau completați formularul de pe această pagină.

Locații

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Health Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Clinice de cercetare ca o alternativa la un burlac in asistenta medicala

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 lună November 2018 Statele Unite ale Americii Scottsdale

Cercetare clinică Fastrack oferă un program de o lună care oferă persoanelor fizice interesate în asistență medicală, medicină și științe medicale instrumentele, experiența și conexiunile necesare pentru a lucra în industria de cercetare clinică înfloritoare. [+]

Cercetare clinică Fastrack oferă un program de o lună care oferă persoanelor fizice interesate în asistență medicală, medicină și științe medicale instrumentele, experiența și conexiunile necesare pentru a lucra în industria de cercetare clinică înfloritoare.

Cercetarea clinică este un segment de asistență medicală care implică derularea studiilor clinice privind medicamentele, dispozitivele medicale și alte terapii pentru a determina siguranța și eficacitatea acestora. Acest domeniu implică multe abilități dobândite din experiența medicală care poate fi transferată. Multe asistente medicale, inclusiv absolvenții programului nostru de cercetare clinică Fastrack, urmăresc o carieră în cercetarea clinică pentru a câștiga mai mult și pentru a lucra într-o carieră medicală plină de satisfacții, fără rata mare de arsură care există pentru asistente medicale.... [-]


Clinice de cercetare ca o alternativa profitabila si interesanta pentru un maestru in administratia de asistenta medicala

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 4 săptămâni September 2019 Statele Unite ale Americii Scottsdale

[+]

Industria

[-]

Clinice de cercetare ca o alternativă la un maestru în domeniul sănătății publice

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 lună November 2018 Statele Unite ale Americii Scottsdale

Cercetare clinică Fastrack oferă un program de pregătire a taberei de boot care pregătește profesioniștii interesați în domeniul sănătății publice, medicinei și științelor medicale să lucreze în industria de cercetare clinică în plină expansiune. [+]

Cercetare clinică Fastrack oferă un program de pregătire a taberei de boot care pregătește profesioniștii interesați în domeniul sănătății publice, medicinei și științelor medicale să lucreze în industria de cercetare clinică în plină expansiune.

Ce este cercetarea clinică și cum se compara cu sănătatea publică?

În timp ce sănătatea publică se concentrează asupra prevenirii bolilor și a sistemelor de sănătate, cercetarea clinică este un domeniu de vârf al științei și tehnologiei care testează noi terapii, dispozitive și medicamente pentru tratarea condițiilor și îmbunătățirea calității vieții pacienților. Sănătatea publică utilizează adesea studii de cercetare clinică pentru a-și informa practica și utilizează anumite tehnici de cercetare clinică în cercetarea lor și în cercetarea observațională pentru a răspunde la întrebări. Cercetarea clinică este procesul de derulare a studiilor clinice FDA pentru a determina siguranța și eficacitatea unui medicament, dispozitiv medical, diagnostic sau altă terapie.... [-]


Clinice de cercetare ca o alternativă la un maestru în psihologie

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 4 săptămâni September 2019 Statele Unite ale Americii Scottsdale

Cercetarea clinică este procesul de derulare a studiilor clinice FDA pentru a determina siguranța și eficacitatea unui medicament, dispozitiv medical, diagnostic sau altă terapie. [+]

Ce este Clinical Research?

[-]

Clinice de cercetare ca o alternativă la un maestru în științele sănătății

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 lună November 2018 Statele Unite ale Americii Scottsdale

Cercetări clinice Fastrack oferă un program intensiv de patru săptămâni de învățământ la bord, care pregătește profesioniștii interesați de științele medicale să lucreze în industria de cercetare clinică în plină expansiune. Programul nostru accelerat permite profesioniștilor să pătrundă rapid în teren fără a petrece 1-2 ani într-un program de masterat. Acest program oferă, de asemenea, studenților oportunități de introducere și de networking pentru a sparge această nișă exclusivă a industriei de asistență medicală. Programul de cercetare clinică Fastrack este conceput pentru a sprijini indivizii să intre în această industrie în creștere, pregătit pentru locuri de muncă, astfel încât să poată profita de numărul imens de oportunități de carieră disponibile. Elevii cu un background și interes în științele sănătății fac mari candidați pentru a lucra în cercetarea clinică. [+]

Cercetarea clinică este un segment înfloritor al asistenței medicale, în care cererea de persoane instruite este ridicată, iar lipsa de coordonatori și asociați de cercetare clinică calificată sporește salariile și sporesc oportunitățile în acest domeniu plin de satisfacții.

Cercetări clinice Fastrack oferă un program intensiv de patru săptămâni de învățământ la bord, care pregătește profesioniștii interesați de științele medicale să lucreze în industria de cercetare clinică în plină expansiune. Programul nostru accelerat permite profesioniștilor să pătrundă rapid în teren fără a petrece 1-2 ani într-un program de masterat. Acest program oferă, de asemenea, studenților oportunități de introducere și de networking pentru a sparge această nișă exclusivă a industriei de asistență medicală. Programul de cercetare clinică Fastrack este conceput pentru a sprijini indivizii să intre în această industrie în creștere, pregătit pentru locuri de muncă, astfel încât să poată profita de numărul imens de oportunități de carieră disponibile. Elevii cu un background și interes în științele sănătății fac mari candidați pentru a lucra în cercetarea clinică.... [-]


Course in Clinical Research: A Lucrative and Exciting Career Path in Biomedical Sciences

Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni September 2019 Statele Unite ale Americii Scottsdale

[+]

Industria

Cercetare clinică Fastrack pregătește studenții noștri să lucreze în carieră ca:

[-]