Citește Descrierea Oficială

Misiune O Frances Payne Bolton School of Nursing la Case Western Reserve University oferă lider în cercetare inovatoare, educație, și practica de promovare a sănătății și pentru a reduce povara bolii. Dedicat burse interdisciplinare, suntem dedicați exercitarea de excelență în serviciul comunităților locale și globale.

Viziune Viziunea noastră este de a crea și hrăni un mediu de învățare care se bazează pe tradiția noastră de cercetare științifică și angajamentul față de cele mai înalte standarde de excelență în cercetare, educație și practică în comunitatea mondială și să continue istoria noastră bogată de inovare și a contribuțiilor la nivel mondial.

La prima linie de Nursing Inovare și Leadership Frances Payne Bolton School of Nursing la Case Western Reserve University a câștigat o reputație ca un inovator in educatie medicala, de cercetare și de conducere.

Ținând seama de o abordare experimentală a educației a fost una dintre condițiile-cheie din 1923 cadou congresmanul Frances Payne Bolton de 500.000 $ pentru dotarea școlii-cea mai mare acțiune la momentul respectiv pentru o școală universitară de asistență medicală. Bolton a spus că, chiar dacă ar putea exista nici o asigurare că un efort deosebit ar reuși, școala ar trebui să fie "liber în orice moment, în viitor, să se angajeze în alte experimente, pentru a coopera cu spitalele din aceste eforturi." Acest spirit de colaborare inovatoare a rămas unul dintre semnele distinctive ale Frances Payne Bolton School of Nursing.

Acum, sub conducerea lui Dean Mary E. Kerr, Scoala de Nursing este de poziționare în sine pentru a spori impactul asupra educației care alapteaza, de cercetare și burse de studiu interdisciplinare și practica din întreaga lume.

Schimbarea vieții printr-o conducere, cercetare și educație Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) la Case Western Reserve University este un lider recunoscut la nivel global în educatie medicala si de cercetare.

Acasa, la mai multe premiere FPB este acasa, la natiunile primul:

practica de doctorat în domeniul asistenței medicale ingrijire acuta program de asistenta medicala practician practica avansat program de zbor care alăptează program de asistenta medicala gerontologie BSN cerință perioperatorie BSN cu informatică în toți cei patru ani

cercetare de top Colaborarea între facultate, studenți, agenții clinice și comunități sprijină inovatoare, cercetarea bazată pe rezultate și progresul cunoașterii. Domeniile de cercetare și de formare includ Simptom Science, Family Care / comunitate, îmbătrânire din Lifespan, auto-management de sanatate si de boala si Neuroscience.

Locație, locație, locație Case Western Reserve University este situat în Circle, un 550 de acri Mecca cultural și științific pe marginea de est a Cleveland, Ohio. Studenții noștri au acces la organizatii premier de ingrijire a sanatatii, inclusiv:

Universitatea Spitale Cauza Medical Center: Printre spitale academice natiunile lider, care formează cel mai mare centru de cercetare biomedicala in Ohio si unul dintre primele 20 în țară Cleveland Clinic: Al doilea mare grup de practică medicală din lume și cel mai mare spital din Ohio; unul dintre cele 10 de spitale din SUA desemnate "The Best of the Best", de US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Recunoscut pentru mai multe programe de excelenta clinice decat orice alt centru medical VA in Statele Unite ale Americii MetroHealth Medical Center: Un spital regional de sesizare, care este unul dintre doar 19 Level 1 centre de traumatism, cu o unitate de ardere și o instalație de reabilitare specializata in leziunile maduvei spinarii

Experiența clinică vastă pentru studenții BSN Bachelor of Science în Nursing (BSN), elevii încep clinicals lor a treia săptămână lor în campus și ceas aproape dublu fata de media nationala de ore clinice în timpul lor la Scoala de Nursing.

Programele academice inovatoare Fie că sunteți un student cu un interes in domeniul ingrijirii sanatatii, un azil de bătrâni maturate gata profesionale pentru avansare, sau cineva care cauta sa treaca la o noua cariera, FPB are un program academic pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele educaționale și profesionale.

BSN (Bachelor of Science în Nursing) Universitar de intrare Nursing (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science în Nursing) Certificatele post-master DNP (medic de Nursing Practice) PhD (Doctor în Filosofie în Asistență Medicală) Educația continuă comunitate diversă de oameni de știință

Frances Payne Bolton School of Nursing si Case Western Reserve University cred într-o cultură de incluziune care încurajează relațiile și interacțiunile dintre oameni din medii diferite, sporește demnitatea umană, diminuează în mod activ a prejudecăților și discriminării, și îmbunătățește calitatea vieții pentru toți cei din comunitatea noastră. Studenți din toate mediile sunt încurajate să aplice pentru admitere, și vizitarea cercetători și cadre didactice din întreaga lume sunt constituenți ai mediului nostru perene.

sănătate la nivel mondial Suntem acasă la Organizația Health Organization / Mondiala a Sanatatii Pan American de colaborare Centrul de Cercetare si Formare in clinica Ingrijire la domiciliu Nursing si de a oferi studenților noștri o serie de oportunități de a studia sau de a efectua proiecte clinice sau de serviciu în străinătate.

serviciu de învățare Studenții noștri iau parte la o serie de proiecte de implicare civică necesare, nu numai pentru a extinde worldviews lor și seturi de competențe, dar, de asemenea, pentru a oferi servicii medicale accesibile și de educație critică a sănătății copiilor și familiilor din Cleveland, în întreaga țară și din întreaga lume.

Calitate și siguranță FPB este un lider si inovator in pregatirea viitoarelor asistente medicale cu cunoștințele, aptitudinile și atitudinile necesare pentru a îmbunătăți continuu calitatea și siguranța sistemelor de asistență medicală.

Centre de excelență Centrele de Excelenta FPB ofera o multitudine de servicii și experiențe, studenți, oameni de știință, care deservesc industria de îngrijire a sănătății și comunitate în general.

Pan American Health Organization / Organizația Mondială a Sănătății Centru de colaborare Sarah Cole Institutul Hirsh pentru Cele mai bune practici de asistenta medicala pe baza unor dovezi Centrul universitar de imbatranire si Sanatate Auto-management Progresul, prin cercetare și traducere (SMART) Center Includerea deplină a persoanelor cu handicap in Cercetare (FIND) Lab Institutul QSEN Centrul Academic Dorothy Ebersbach Nursing de zbor

  • Finanțare de Institutul National de Cercetare Nursing / National Institutes of Health

semenii facultăților

Mulți dintre membrii facultății noastre sunt semenii al Academiei Americane de Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing este, de asemenea, mândru de a avea 15 profesorale înzestrate (și numărare) -mai decât orice altă școală de asistență medicală din țară.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Programul DNP culminează în finalizarea cu succes a unui proiect academic. Proiectul a erudită este proiectat de către student, în colaborare cu un comitet format din trei membri, aprobat de director de program. Proiectul academic trebuie să se concentreze pe un subiect legat de imbunatatirea rezultatelor in pacient. Proiectul universitar poate lua forma unei teze sau a unui manuscris adecvat pentru publicare. Procedurile și produsul în scris trebuie să fie conforme cu reglementările Școlii FPB de Nursing.

Apărare este deschis la facultate și studenți; scaunul determină dacă apărarea este deschis celor din afara Universității. Comisia determină caracterul adecvat al examinării orale și scrise produsul. Un student va trece în cazul în care doi sau mai mulți dintre membrii comisiei sunt de acord că studentul a răspuns cu succes la întrebări în timpul apărare și produsul în scris îndeplinite standardele științifice.... [-]

Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Cu până la 8 credite de suprapunere a cursurilor între programe (în funcție de MSN majore), calea spre doctorat poate fi scurtat pe măsură ce îndeplinesc obiectivul dvs. de diplomă de master într-o specialitate la alegere.

Cerințe de admitere Doctorat

Cerințele de aplicare sunt:

Solicitantul trebuie să fie o asistentă medicală înregistrată (sau echivalent internațional) și să aibă o diplomă de licență în asistență medicală (sau echivalent) sau o diplomă de master în asistență medicală. Trei recomandări care descriu competența de asistență medicală profesională, succesul în programul de doctorat, și potențialul de a aduce o contribuție semnificativă la asistență medicală. Două dintre aceste recomandări ar trebui să fie de la persoane pregătite de doctorat, de preferință, în asistență medicală. Două- la declarația de trei pagini de obiective academice și de carieră și modul în interes de cercetare al solicitantului este în concordanță cu expertiza de cercetare a facultății. Răspunsuri scrise la întrebările conținute în pachetul de aplicații. Interviu cu doi membri ai facultății. Acest lucru se poate face prin telefon. Scor oficial TOEFL ... [-]
Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Exemple de Certificari avansate includ: ACLS pentru gerontologie pentru adulți îngrijire acută asistentă medicală practicant PALS pentru medicul pediatru de îngrijire ... [+]

Exemple de Certificari avansate includ:

ACLS pentru gerontologie pentru adulți îngrijire acută asistentă medicală practicant PALS pentru medicul pediatru de îngrijire medicală acută Programului Național de Reforme pentru medic asistent neonatală și obstetricii CCRN pentru anestezie Această listă nu este exhaustivă, și cerințele se pot schimba. Contactați directorul de program pentru dumneavoastră majore pentru cea mai recentă listă de certificări avansate necesare. [-]
Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Programul Nursing Universitar de intrare este pentru studenții care sunt gata pentru o cariera in asistenta medicala si pentru a primi un Master of Nursing. ... [+]

O noua cariera in Nursing

Frances Payne Bolton Scoala de asistenta medicala Nursing's Graduate Programul de Nursing de intrare este poarta ta de a incitant, provocator, si indeplineste domeniul de asistenta medicala. Universitar de intrare Nursing Programul este pentru studenții care sunt gata pentru o cariera in asistenta medicala si pentru a primi un Master of Nursing. Acest grad absolvent pregătește studenții pentru practica ca un generalist avansat asistent social și să conducă inițiative, bazate pe interprofesionale dovezi.

Master of Nursing grad vă permite de asemenea să urmărească un MSN, DNP, studii de doctorat, sau DNP / doctorat.

Repere Universitar de intrare Nursing Programul Frances Payne Bolton School of Nursing a oferit post-bacalaureat, absolvent de învățământ de intrare care alăptează din 1979 elevii MN au peste 1.000 de ore de experiențe clinice Studenții noștri câștigă până la 15 credite față de cele mai multe specializări MSN Student au posibilitatea de a voluntar în Clinica Free CWRU Student Run pentru a primi experiențe de învățare interprofesionale Studenții noștri trec în mod obișnuit peste media națională pe NCLEX, examenul RN licensure Strategiile de predare și de învățare sunt adaptate la nevoile unice de învățare ale persoanelor care intră asistenta medicala la nivel de absolvent Ca parte a Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing este un mediu de cercetare intensivă și un lider în domeniul educației clinice Noi de rulare de admitere în timpul anului școlar (septembrie până în mai). Cererile sunt verificate atunci când acestea sunt complete (vezi... [-]
Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing