Citește Descrierea Oficială

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

La CPHS suntem dedicați pregătirii studenților pentru a excela in lumea expansiune de ingrijire a sanatatii. Colegiul ofera programe unice grad dublu, educație orientate spre servicii și formare personalizată. Aceste programe grad dublă includ două grade duble oferite cu MS în programul de cercetare clinica: Master of Business Administration și doctor în farmacie. Câștigând unul dintre aceste grade cu programul MSCR, elevii au posibilitatea de a dezvolta în continuare abilitățile lor de conducere, mai bine să înțeleagă nevoile de îngrijire a sănătății și de a spori carierele lor.

Programele CPHS care construiesc cariere

Noi oferim o varietate de stiinte medicale de grade și să încurajeze educația inter-profesională. La CPHS ofertele noastre academice constau din trei programe profesionale, trei programe postuniversitare și opt programe de gradul dual, împreună cu grade universitare de licență. Sunt:

Doctor în farmacie Doctor în Terapie Fizică Maestru de Practică Medic Asistent Master Of Clinical Research Online Maestru de Stiinte Farmaceutice Maestru de Sănătate Publică Doctor în farmacie / MBA Doctor în farmacie / MS Clinical Research Doctor în Farmacie / MS Sanatate Publica Doctor în farmacie / MS Pharmaceutical Sciences Doctor în farmacie / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Sănătate Publică JD / MS Sanatate Publica MS Sănătate Publică / MBA pre-farmacie BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Campbell este o instituție de învățământ primă

Campbell este o instituție de învățământ în primul rând, ceea ce înseamnă studenții sunt tratate ca oameni reali, nu doar un număr. Facultatea de membri cunosc elevii lor după nume și au cunoștințele și timp pentru a ajuta elevii lor să învețe temeinic informația.

programe grad dublu care construiesc cariere

Campbell University College of Pharmacy & stiinte medicale (CPHS) oferă o varietate de programe de gradul dublă pentru a ajuta studenții să se diferențieze și să se extindă educația lor cu pregătire de specialitate într-un câmp suplimentar, deschizând ușa pentru mai multe oportunități de carieră.

Misiune

Misiunea Campbell University College of Pharmacy & stiinte medicale este de a educa elevii într-un mediu creștin să fie profesioniști de îngrijire a sănătății, care vor funcționa în mod eficient ca o parte a unei echipe interdisciplinare de furnizorii de servicii de sănătate pentru a satisface nevoile de îngrijire a sănătății actuale și viitoare și care vor asigura conducerea profesiei lor și a organizațiilor profesionale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Campbell University

MS on-line în grad Clinical Research (MSCR) este conceput pentru a extinde studenților înțelegerea de cercetare clinica, inclusiv dezvoltarea de droguri si studiile clini ... [+]

Master of Science în grad de cercetare clinică (MSCR) este un program on-line:

Conceput pentru a educa elevii în evaluarea literatură, studiu de design, metodologii de cercetare, de gestionare a datelor, precum și analiza statistică și interpretare. Oferă aceeași intensitate și calitatea claselor față-în-față, dar fără timp și călătorie constrângerile unei clase tradiționale. Permite elevilor să exceleze academic cât și profesional în domeniu interesant și tot mai mare de cercetare clinica Concepute special pentru a îmbunătăți interacțiunea dintre colegii, facultate și profesioniștii din industrie Culminează cu un proiect de cercetare bazat pe interes terapeutic al studenților. Elevii pot lucra în mod independent sau să colaboreze cu un alt student MSCR. Facultatea de a servi in ​​calitate de consilieri de proiect de cercetare pe parcursul întregii experiențe de proiect de cercetare Pregătește absolvenți pentru a intra în domeniu în posturi, inclusiv manageri de date, scriitori medicale, monitoare de cercetare clinice, coordonatori de studiu, afaceri, specialiști de reglementare instituțională Review Board (IRB) administratori și specialiști de proiect. În plus, mulți absolvenți urmăresc grade profesionale în domeniul științelor medicale și de sănătate Pot beneficia de studenți în toate categoriile sociale, de la profesioniștii care lucrează, studenți în alte programe educaționale profesionale, precum și persoanele fizice care doresc pentru a spori oportunitățile de angajare. Acest program este complet on-line cu nici o rezidenta necesară; Prin urmare, solicitanții internaționale nu sunt eligibile pentru a primi vize de studii din SUA. ... [-]
Statele Unite ale Americii Raleigh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Campbell University Online Master of Science in Clinical Research Degree

Campbell CPHS promo

This is Campbell

Welcome to Campbell