Campbell University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

La CPHS suntem dedicați pregătirii studenților pentru a excela in lumea expansiune de ingrijire a sanatatii. Colegiul ofera programe unice grad dublu, educație orientate spre servicii și formare personalizată. Aceste programe grad dublă includ două grade duble oferite cu MS în programul de cercetare clinica: Master of Business Administration și doctor în farmacie. Câștigând unul dintre aceste grade cu programul MSCR, elevii au posibilitatea de a dezvolta în continuare abilitățile lor de conducere, mai bine să înțeleagă nevoile de îngrijire a sănătății și de a spori carierele lor.

Programele CPHS care construiesc cariere

Noi oferim o varietate de stiinte medicale de grade și să încurajeze educația inter-profesională. La CPHS ofertele noastre academice constau din trei programe profesionale, trei programe postuniversitare și opt programe de gradul dual, împreună cu grade universitare de licență. Sunt:

Doctor în farmacie Doctor în Terapie Fizică Maestru de Practică Medic Asistent Master Of Clinical Research Online Maestru de Stiinte Farmaceutice Maestru de Sănătate Publică Doctor în farmacie / MBA Doctor în farmacie / MS Clinical Research Doctor în Farmacie / MS Sanatate Publica Doctor în farmacie / MS Pharmaceutical Sciences Doctor în farmacie / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Sănătate Publică JD / MS Sanatate Publica MS Sănătate Publică / MBA pre-farmacie BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Campbell este o instituție de învățământ primă

Campbell este o instituție de învățământ în primul rând, ceea ce înseamnă studenții sunt tratate ca oameni reali, nu doar un număr. Facultatea de membri cunosc elevii lor după nume și au cunoștințele și timp pentru a ajuta elevii lor să învețe temeinic informația.

programe grad dublu care construiesc cariere

Campbell University College of Pharmacy & stiinte medicale (CPHS) oferă o varietate de programe de gradul dublă pentru a ajuta studenții să se diferențieze și să se extindă educația lor cu pregătire de specialitate într-un câmp suplimentar, deschizând ușa pentru mai multe oportunități de carieră.

Misiune

Misiunea Campbell University College of Pharmacy & stiinte medicale este de a educa elevii într-un mediu creștin să fie profesioniști de îngrijire a sănătății, care vor funcționa în mod eficient ca o parte a unei echipe interdisciplinare de furnizorii de servicii de sănătate pentru a satisface nevoile de îngrijire a sănătății actuale și viitoare și care vor asigura conducerea profesiei lor și a organizațiilor profesionale.

Locații

Raleigh

Campbell University

Address
PO Box 1090, Buies Creek, NC 27506
Raleigh, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
9108931690

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră