Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Stat din Black Hills este de nivel universitar de masterat, care promovează excelența în predare și învățare; sprijină cercetarea, creative și activități academice și oferă servicii de stat, regiune, națiune și comunitatea globală. BHSU ofera inovatoare, de licență de înaltă calitate (asociați și bacalaureat), programe în domeniul artelor, umaniste, educație, științe comportamentale, matematică, științe sociale, științe naturale, de afaceri și tehnologie, precum și disciplinele selectate de putere la nivel de absolvent. Universitatea de Stat din Black Hills este singura universitate cuprinzătoare în vest Dakota de Sud.

BHSU Vision Universitatea de Stat din Black Hills va fi recunoscută ca o universitate inovatoare, de înaltă calitate din regiunea Black Hills, statul, națiunea, și în lume.

Noi, de la Universitatea de Stat din Black Hills, se angajează să:

Bursă Ne angajăm în bursa de cercetare și de creație a contribui cunoștințe și de artă pentru comunitate, de stat, regiune, națiune, și în lume; ne angajăm în bursa de predare prin utilizarea relevant și a practicilor de tăiere margine pentru a pregăti studenții pentru viitor; si, ne angajăm în bursa de serviciu prin acceptarea roluri de conducere în societate și de a face contribuții semnificative la profesie și pentru publicul larg.

Student-centrarea Noi acceptăm responsabilitatea de a transforma vieți studențești și trata fiecare elev cu demnitate și respect.

Excelență de învățământ și învățare continuă Ne angajăm în a face munca de calitate de a reflecta asupra performantelor noastre, creativitatea și ingeniozitatea noastră, și în mod continuu noi înșine provocare să se îmbunătățească.

Integritate Am să adere la standarde etice de excelență și să accepte responsabilitatea pentru deciziile și acțiunile personale, care au impact asupra reputației noastre ca o instituție dinamică și de resurse de învățământ superior, care pune studenții față și în centru.

Incluziunea Noi îmbrățișează multi-dimensiunile diferențelor umane prin practicarea educației incluzive și privință pozitiv necondiționată, sprijinirea experiențe de învățare multiculturale pentru toți, și încurajarea schimbului internațional.

Inovare și schimbare Noi anticipam nevoile viitoare și de a folosi imaginația pentru a fi receptiv la oportunități unice de creștere economică prin încurajarea dialogului respectuos că încurajează un schimb deschis de idei prin care ascultarea activă și gândirea critică susține o comunitate de învățare vibrant pentru studenți, de personal, de facultate, de administrare, alumni , și a publicului.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Black Hills State University

Un Master of Science în Genomics Integrative este un nou domeniu de cercetare biologică, care încearcă să plaseze semnificația funcțională a multor genele unui organism î ... [+]

Master of Science în Genomics Integrative

Integrative Genomics este un program de absolvent de interdisciplinar, care combină genomica, ecologie, evolutie, si fiziologie pentru a intelege mai bine fortele evolutive care au modelat mecanismele care sunt importante pentru interacțiunile specii în natură. Programul este conceput pentru a oferi celor care doresc o diplomă de master abilitățile și conceptele necesare pentru a lucra în cooperare cu alte persoane într-un domeniu de cercetare care are o abordare sisteme de nivel și include istoria unui organism și mediul natural pentru a înțelege organizarea și expresia de multe gene sale . Expunerea la tehnicile moderne și instrumente în laborator și de pe teren pregătește elevii pentru succes în ambele preocupări academice și alte legate de biotehnologie.... [-]

Statele Unite ale Americii Spearfish Rapid City
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză