Black Hills State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Stat din Black Hills este de nivel universitar de masterat, care promovează excelența în predare și învățare; sprijină cercetarea, creative și activități academice și oferă servicii de stat, regiune, națiune și comunitatea globală. BHSU ofera inovatoare, de licență de înaltă calitate (asociați și bacalaureat), programe în domeniul artelor, umaniste, educație, științe comportamentale, matematică, științe sociale, științe naturale, de afaceri și tehnologie, precum și disciplinele selectate de putere la nivel de absolvent. Universitatea de Stat din Black Hills este singura universitate cuprinzătoare în vest Dakota de Sud.

BHSU Vision Universitatea de Stat din Black Hills va fi recunoscută ca o universitate inovatoare, de înaltă calitate din regiunea Black Hills, statul, națiunea, și în lume.

Noi, de la Universitatea de Stat din Black Hills, se angajează să:

Bursă Ne angajăm în bursa de cercetare și de creație a contribui cunoștințe și de artă pentru comunitate, de stat, regiune, națiune, și în lume; ne angajăm în bursa de predare prin utilizarea relevant și a practicilor de tăiere margine pentru a pregăti studenții pentru viitor; si, ne angajăm în bursa de serviciu prin acceptarea roluri de conducere în societate și de a face contribuții semnificative la profesie și pentru publicul larg.

Student-centrarea Noi acceptăm responsabilitatea de a transforma vieți studențești și trata fiecare elev cu demnitate și respect.

Excelență de învățământ și învățare continuă Ne angajăm în a face munca de calitate de a reflecta asupra performantelor noastre, creativitatea și ingeniozitatea noastră, și în mod continuu noi înșine provocare să se îmbunătățească.

Integritate Am să adere la standarde etice de excelență și să accepte responsabilitatea pentru deciziile și acțiunile personale, care au impact asupra reputației noastre ca o instituție dinamică și de resurse de învățământ superior, care pune studenții față și în centru.

Incluziunea Noi îmbrățișează multi-dimensiunile diferențelor umane prin practicarea educației incluzive și privință pozitiv necondiționată, sprijinirea experiențe de învățare multiculturale pentru toți, și încurajarea schimbului internațional.

Inovare și schimbare Noi anticipam nevoile viitoare și de a folosi imaginația pentru a fi receptiv la oportunități unice de creștere economică prin încurajarea dialogului respectuos că încurajează un schimb deschis de idei prin care ascultarea activă și gândirea critică susține o comunitate de învățare vibrant pentru studenți, de personal, de facultate, de administrare, alumni , și a publicului.

Locații

Spearfish

Black Hills State University

Address
Black Hills State University, Office of Admissions 1200 University St. Unit 9502
57799-9502 Spearfish, Dakota de Sud, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 605-642-6343

Spearfish

Black Hills State University, Rapid City Campus

Address
Black Hills State University, Rapid City Campus, 4300 Cheyenne Blvd
57719 Spearfish, Dakota de Sud, Statele Unite ale Americii

Oraș rapid

Address
Oraș rapid, Dakota de Sud, Statele Unite ale Americii