ATI College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu un deceniu de experiență în predarea unor programe de alianță în domeniul sănătății, ATI College este un lider în educația ecografică și ecocardiografie generală. Programul curriculum-urilor este conceput în întregime pentru a vă pregăti complet și complet pentru o carieră interesantă în industria de îngrijire a sănătății.


ATI College pregătește elevii să-și atingă obiectivele viitoare în domeniul ales al unei cariere profesionale, în conformitate cu următoarele obiective:

Pentru a oferi o pregătire academică și profesională excelentă a studenților pentru o carieră în domeniul lor de specializare ales.

 • Să sprijine dezvoltarea și menținerea unor standarde înalte de realizare pentru studenți.
 • Pentru a oferi o încurajare necesară gândirii critice care este esențială în lumea profesională.
 • Pentru a ajuta elevul să atingă aceste obiective, ATI a creat un mediu profesional format din:
  • O facultate de înaltă educație
  • Un departament de servicii de carieră dedicat asistenței absolvenților în obținerea unui loc de muncă în domeniile profesiei lor;
  • Un curriculum dedicat subiectelor legate de carieră, care combină educația teoretică cu instruirea practică, permițând astfel elevilor să dobândească cunoștințe și abilități într-o varietate de programe de carieră, care sunt solicitate de angajatori;
  • Instruire manuală pe echipamente moderne realizate într-un mediu stimulat profesional la locul de muncă;
  • Politici de participare, comportament și cod de îmbrăcăminte, concepute pentru a emula o majoritate de atitudine profesională care va pregăti studenții pentru succesul profesional pe piața muncii.


ATI College este o instituție privată aprobată de Biroul pentru învățământul postuniversitar privat (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) în conformitate cu Codul Educației din California, secțiunea 94311.

Deși instituția a fost autorizată să opereze de către fostul Birou pentru învățământul post-secundar privat și învățământul profesional, cererea instituției de reexaminare pentru funcționare nu a fost examinată de Birou în conformitate cu prezentul capitol.


Istorie

ATI College este un colegiu privat postuniversitar care se axează pe programe orientate spre tehnologie. Campusul principal situat în Norwalk California și-a început activitatea în ianuarie 1998, apoi a deschis în curând campusul ATI din Tustin California, în februarie 2004.

În august 2008, campusul de filiale ATI și-a mutat locația în 1125 E. 17th Street Suite N251 în Santa Ana City pentru a adapta mai bine populației studențești în creștere. Colegiul continuă să ofere varietăți de programe profesionale centrate pe carieră pentru studenții adulți din Los Angeles și Orange County.

În iunie 2013, campusul ATI a fost consolidat cu școala principală la 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 din orașul Norwalk.


Misiune

Misiunea ATI este de a îmbunătăți viața oamenilor prin oferirea unei pregătiri profesionale profesionale.

Elevii care doresc să aibă succes în calitate de profesioniști și instructorii care doresc să-i învețe pe acești studenți necesită un mediu de învățare dedicat standardelor înalte de instruire.

ATI College încearcă să răspundă acestor nevoi și provocări prin predarea elevilor pentru a dezvolta un nivel înalt de cunoștințe în domeniul lor de carieră ales, pentru a dezvolta abilități analitice și de gândire critică, pentru a ajuta la înțelegerea semnificației auto-disciplinei, a dobândi încrederea în sine, atitudinea profesională și abilitatea de a răspunde așteptărilor angajatorului în lumea profesională.

ATI este, de asemenea, acreditată de către o agenție de acreditare recunoscută la nivel național - Comisia de acreditare a școlilor și colegiilor de carieră (ACCSC) din august 2002.


facilitate

Campusul ATI principal este situat la 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, California. Situat convenabil lângă I-5, campusul Norwalk are acces ușor la transportul public cu facilitatea echipată cu laboratoare, săli de clasă generală, saloane de studenți și birouri administrative toate fiind bine iluminate și cu aer condiționat.

Laboratoarele de calculatoare sunt echipate cu PC-uri Pentium IV pentru instructori, cu locuri pentru până la 20 de studenți într-un cadru de curs, fiecare stație de studenți echipată cu unități de calcul Pentium IV cu acces la internet.

Pictura totală aproximativă a unității din Norwalk este de 12.000. Laboratoarele de imagistică sunt echipate cu materiale medicale pentru a sprijini experiențele de învățare ale elevilor. Fiecare laborator din campusul principal și cel de ramură este echipat cu 2-D, 3-D

Biblioteca școlară / centrul de resurse este echipat cu o colecție actuală de manuale, cărți de referință și periodice concepute pentru a sprijini toate ofertele de curs.

În plus, biblioteca este dotată cu șase stații de calculatoare pentru formare privată, îndrumare și cercetare.

Biblioteca oferă servicii de calculator pentru toți studenții, personalul și facultatea facultății. Programul de bibliotecă este de luni până vineri între orele 8:00 - 22:00. Biblioteca este închisă în weekend și în sărbători.


Acreditare

ACCSC

ATI College este acreditat instituțional de către Comisia de acreditare a școlilor și colegiilor de carieră (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College este aprobat de Biroul pentru Postsecondary Private și Educație (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) în conformitate cu Codul Educației din California Secțiunea 94311.

SEVIS

ATI College este autorizat în conformitate cu legislația federală (US Immigration and Customs Enforcement, Student și Exchange Programul Vizitator: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) ATI College este autorizat să furnizeze studenților internaționali vize pentru studenții I-20 în conformitate cu programul de studenți internaționali și de schimb de vizitatori.

ED

ATI College este autorizat să participe la programele de asistență financiară pentru studenți autorizate de Titlul IV din Legea Învățământului Superior din 1965 de către Departamentul de Educație al SUA (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) din 2004.

VR

ATI College este calificat să accepte asistență de școlarizare de la Departamentul Afacerilor Veteranilor și Departamentul de Reabilitare din California.

Locații

Norwalk

Address
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, California, Statele Unite ale Americii

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră