Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Orientarea sa internațională este una dintre caracteristicile distinctive ale UPF, O universitate cu "picioarele sale în Barcelona și capul în lume ". Această proiecție internațională a fost recunoscut de către Ministerul spaniol al Educației prin Campus Internațional de Excelență sigiliu (2010) și este susținut de poziția distins UPF în clasamentele internaționale ca una dintre universitățile de top din Spania.

Comunitatea internațională

Cu cel mai mare procent de facultate internaționale în Spania și una dintre cele mai internaționale din Europa, în fiecare an, UPF găzduiește, de asemenea, un număr mare de studenți internaționali. În 2013-14 anului universitar, de exemplu, studenții internaționali au reprezentat 36% din studenții toate masterat și 52% din totalul Doctoranzi, atrași de posibilitatea de a studia și desfășura activități de cercetare cu facultate de renume international si cercetatori.

O rețea globală

Tocmai aceste legături internaționale și proiecte cu cele mai bune universități din lume, care constituie una dintre cele mai importante active Universitatea Pompeu Fabra lui. În prezent, UPF are acorduri de colaborare cu 40 de universități clasat printre lume top 100 în funcție de Times Higher Education 2012-13 clasament.

Această selecție ne permite să dezvolte proiecte remarcabile, cum ar fi programul Global Cities, un centrare Școala Internațională de Vară în colaborare cu Universitatea din California, Los Angeles, sau programele duble și comune de studii la nivel post-universitar.

Mobilitate

Printr-o rețea extinsă selectați, de acorduri de schimb cu peste 250 de universitati, programe de mobilitate Universitatea Pompeu Fabra a îmbogăți campusul cu 1529 de studenți din 40 de țări diferite (2012-13 an academic) și au permis 30% din absolvenții UPF pentru a efectua un schimb în străinătate în calitate de un factor de diferențiere pe CV-urile lor.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

Universitat Pompeu Fabra Barcelona

... [+]

Solicitanții care au absolvit diploma lor de licență la o universitate de limbă engleză trebuie să prezinte dovezi scrise că limba de predare a studiilor lor a fost engleza.

[-]
Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Noi vă urez bun venit la paginile noastre de master pe computațională Biomedical Engineering. Acest master de cercetare de un an este oferit de către Departamentul de Teh ... [+]

Prezentare

Noi vă urez bun venit la paginile noastre de master pe computațională Biomedical Engineering. Acest master de cercetare de un an este oferit de către Departamentul de Tehnologii de informare și comunicare și Departamentul de experimentale si Stiinte de Sanatate al Universitatii Pompeu Fabra (FPU) în Barcelona.

De ce societatea noastră modernă nevoie de ingineri biomedicale?

Programul-cadru al Uniunii Europene pentru cercetare și inovare a identificat opt ​​provocări societale. Prima provocare este "sănătate, schimbări demografice și bunăstare". Pentru a face față acestei provocări necesită un progres în domenii cum ar fi medicina, biologie, inginerie, fizica, tehnologii informaționale, matematică aplicată, pentru a numi doar câteva. Cu toate acestea, pentru a merge dincolo de progresul în discipline științifice individuale, avem nevoie de o interfață solidă care conectează aceste domenii și care crește odată cu înaintarea lor rapidă. Această interfață multidisciplinară este construită de ingineri biomedicale.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză