Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social este o fundație științifică și culturală care are printre obiectivele sale educația medicală, satisfacția pacienților și dezvoltarea medicinei exponențiale.

Forumurile și activitățile sale creează curente de opinie pentru a promova modelul de excelență și inovare în domeniul sănătății.

Promovăm o schimbare de mentalitate axată pe crearea unor obiceiuri sănătoase și a unor lideri proactivi.

Educație medicală

Promovăm pregătirea profesioniștilor și dezvoltarea liderilor de opinie

  1. Contribuim la dezvoltarea competenței profesionale a managerilor, a mediciilor, a farmaciștilor, a asistentelor medicale și a dentiștilor.
  2. Instruim profesioniștii și liderii viitori în abilități și bune practici, astfel încât aceștia să poată crea valoare în sectorul sănătății.
  3. Dezvoltăm activități de instruire și instrumente dinamice care oferă sprijin solid în practica profesională.

Bucurați-vă de know-how-ul nostru

Suntem susținuți de 20 de ani de expertiză. Din 1997, peste 18.000 de profesioniști au participat la activitățile de formare ale Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social .

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

În Master în Managementul și Managementul Sănătății studentul va primi cheile la Campusul European ca suport tehnic, care îi va permite să acceseze documentația de curs, ... [+]

conținutManagementul calității în organizațiile de sănătateGestionarea asistenței medicale și planificarea sănătățiiTehnici de gestionare a asistenței medicaleGestionarea clinică a asistenței medicale în spitaleGestionarea resurselor umane în asistență medicalăAplicarea practică a directivelor și abilităților de comunicare în asistență medicalăCalitatea în serviciile de îngrijire medicalăExcelență în calitatea asistenței medicaleTehnici și proceduri fundamentale în asistență medicalăAsistență medicală în taxonomiile NANDAMetodologia educațională aplicată îngrijirilor medicalePoluarea, sănătatea și asistența medicalăAsistență medicală în probleme de sănătate prin agenți fizici, chimici și biologiciCercetare clinică pentru asistență medicalăMetodologia cercetării în domeniul asistenței medicaleTehnici de cercetare în domeniul asistenței medicaleMetode de acțiune în interviul de îngrijire medicalăProdusul de îngrijire medicală și îngrijirea asistenței medicaleobiectiveFacilitați instrumentele și tehnicile de gestionare a diferitelor acțiuni în direcția serviciilor de sănătate.Formează strategii și descrie acțiunile operaționale care duc la realizarea rezultatelor prin care sunt fixate criteriile RD / 2015, care sunt stabilite pentru implementarea unităților de management clinic în domeniul serviciilor de sănătate.Cerințe de admitere... [-]
Spania Madrid
September 2019
La zi
8 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză