Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

IEEF se naște din entuziasmul și lucrarea lui Carlos Lázaro, care, după ce sa dedicat formării timp de ani de zile, a decis să-și dezvolte propria metodologie axată pe atingerea celor două obiective principale ale oricărui elev: să obțină o învățare eficientă și să aibă acces la o slujbă bună.

Institutul este, la început, un proiect personal.

După aproape 10 ani dedicat exclusiv formării profesionale, Institutul Spaniol pentru Educație și Formare are două centre de referință în Madrid. Unul din zona centrală (Avenida de América) și alta în Móstoles (Calle Villaamil), care are cei mai buni profesioniști și profesori pentru fiecare specialitate. În prezent, IEEF este o instituție acreditată și prestigioasă în domeniul formării, atât personal cât și de la distanță.

Principala realizare a IEEF și cea mai bună scrisoare de introducere sunt studenții care își completează cursurile și traiectoria profesională ulterioară: procentul ridicat de studenți care își găsesc locul de muncă după ce studiază la IEEF.

Suntem incantati de viitorul tau. Să vă ajutăm să vă atingeți toate obiectivele profesionale.

109929_2.jpg

Cum funcționează?

Facultatea: Profesorii IEEF sunt profesioniști cu experiență vastă în domeniile lor, care au lucrat la ceea ce studiază studenții lor, astfel încât ei sunt pe deplin conștienți de ceea ce trebuie să învețe un profesionist. Mai multe au fost în academie încă de la începuturile ei. Implicarea personalului didactic este unul din ingredientele succesului IEEF, de la prima lecție până la finalizarea stagiului, deoarece aceștia sunt cei care găsesc cele mai bune destinații pentru practicile studenților lor.

Agenda atractivă: diferitele agende sunt create pe baza liniilor directoare ale BOE, astfel încât acestea respectă reglementările de stat și sunt completate de experiența cadrelor didactice, care adaugă acelea pe care le consideră importante pentru performanța muncii Acest lucru face ca studenții să fie solicitați printre companiile care solicită personal pentru practici.

Flexibilitatea programelor: programele flexibile îi ajută pe elevi să-și organizeze timpul și să se miște în ritmul lor.

Materiale suport: În IEEF sunt utilizate materiale de sprijin intensiv pentru a facilita învățarea. Astfel, studenții au acces la filme, un curs de limba engleză complementar, cursuri de formare în tehnici de studiu și tot ce au nevoie pentru a-și finaliza pregătirea.

Participarea: Cursurile încurajează participarea, astfel încât elevii să nu fie spectatori în cursul lor, ci o parte activă a procesului lor de învățare.

Practici: IEEF caută în mod constant cele mai bune destinații și companii pentru practicile studenților săi, luând în considerare circumstanțele particulare ale fiecărei persoane, apropierea, lucrul cu studentul din centrul de practică și posibilitățile de a se încheia angajat.

109926_3.jpg

Pregătirea cursurilor în IEEF

Un curs IEEF durează cel puțin un an de la începerea dezvoltării până când este lansat oficial. Ea este creată pe baza cerințelor Ministerului Guvernului referitoare la fiecare curs și este extinsă cu informațiile pe care profesorii, din experiența lor profesională, le consideră necesare pentru viitorii profesioniști.

Acesta include o documentație extensivă de consultare și o cantitate importantă de material audiovizual pentru a facilita asimilarea conținutului. Cu aceste cursuri, este posibil să treacă examenele oficiale de certificare, iar mai multe cursuri sunt, de asemenea, certificate de Universitatea Juan Carlos I.

Practicile sunt, de asemenea, cruciale, deoarece ceea ce este învățat este evaluat, competența profesională este demonstrată și, în multe cazuri, este calea directă de a fi angajat la sfârșitul perioadei de stagiu. Locul practicilor este ales având în vedere nevoile specifice ale fiecărui student, cererea existentă și posibilitățile de angajare.

109928_1.jpg

Acțiune socială

IEEF lucrează, de asemenea, cu imigranții și refugiații pentru a-și ajuta integrarea în țară, atât cu limba, cât și cu certificarea profesională a cunoștințelor pe care, în multe cazuri, le aduc deja din țările lor de origine.

109927_4.jpg

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Este persoana care asistă medicul dentist în acțiunile de prevenire a sănătății orale în baza criteriilor de competență atribuite de medicul stomatolog. Este, de asemenea ... [+]

Lucrează ca dentist igienist în clinica stomatologică ca medic dentist auxiliar

Este persoana care asistă medicul dentist în acțiunile de prevenire a sănătății orale conform criteriilor de competență atribuite de medicul stomatolog. Este, de asemenea, asistentul dentistului în procesul de îngrijire orală a pacienților, care aplică normele biosecurității în practica zilnică și se ocupă de activitățile administrative ale biroului.

În ultimii ani, igienistul dentar a devenit un membru obișnuit și adesea esențial al practicilor noastre dentare. Hygienistul dentar este un asistent care asistă dentistul în anumite funcții delegate, care au o posibilitate minimă de a produce efecte adverse.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului asistent la cursul de atenție în clinica veterinară (Madrid)

Acest curs de atenție acordat atenției în clinicile veterinare este adaptat reglementărilor oficiale publicate în Decretul regal 140/2011, BOE N ° 41 din 17 februarie 2011. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită practici (și, în multe cazuri, pentru angajare).

La final veți avea titlul de asistent de atenție în clinicile veterinare și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 320 de stagii de practică în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului de Asistent Farmacie din Madrid

Asistentul farmaciei este responsabilul de a ajuta farmacistul în sarcini cum ar fi recepția, serviciul pentru clienți, pregătirea formulelor de bază, comandarea laboratoarelor etc. Asta este, ajuta farmacistul în toate domeniile de lucru.

Acest curs de Asistent Farmacie față-în-față în Madrid urmează instrucțiunile BOE pentru acest tip de formare. Cu acest curs puteți lucra ca asistent în farmacii și parafarmacie.

După finalizarea părții teoretice, veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din Madrid, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist în chiromassage și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului Quiromasajista din Madrid

Acest curs de Quiromasajista din Madrid (formare față-în-față) respectă specificațiile BOE pentru această formare. După finalizare, veți obține titlul de Quiromasajista și certificatele corespunzătoare. În fiecare zi, mai mulți oameni pariază pe sănătatea lor și investesc în bunăstarea, susținând profesioniști mai calificați.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.

Ce voi învăța?

Veți învăța anatomia, diferitele sisteme ale corpului uman și cum să le influențezi cu chiromasajul, combinând teoria și practica cu colegii de clasă:

Tehnicile de bază ale masajului de bază și relaxant, care lucrează pe diferite părți ale corpului.Tehnicile specifice, care ne permit să acționăm asupra articulațiilor și a mușchilor contractați pentru a restabili funcționalitatea, învățând, de asemenea, întinderea și mobilizarea fiecărui grup muscular.Dexteritatea manuală necesară pentru aplicarea diferitelor tehnici.Cunoștințe specifice despre corpul uman, din punct de vedere anatomic și fiziologic.Tehnici aplicabile fiecărei părți a corpului.Planificați corect diferitele tehnici de masaj care trebuie utilizate în funcție de afecțiuni și de tipul pacientului.Stăpânește manipulările necesare pentru a putea lucra și relaxa mușchii întregului corp, obținând toate beneficiile chiromasajului bine aplicat.Am nevoie de cursuri anterioare?... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Cursul de tehnicieni în farmacie și parafarmacie vă oferă acces la una dintre cele mai solicitate profesii de pe piața muncii și cu o creștere mare datorită proliferării ... [+]

Una dintre cele mai solicitate profesii de pe piața muncii datorită creșterii mari a farmaciilor și parafarmacelor.

Cursul de tehnicieni în farmacie și parafarmacie vă oferă acces la una dintre cele mai solicitate profesii de pe piața muncii și cu o creștină mare datorită proliferării farmaciilor și parafarmacelor pe întreg teritoriul statului.

În plus, cursul nostru vă pregătește astfel încât să vă puteți prezenta cu garanție deplină testelor gratuite de obținere a diplomei oficiale de FP și să deveniți un tehnician în farmacie și farmacie, cu care veți putea concura pentru accesul la sănătatea publică.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului tehnicianului veterinar

Acest curs tehnician veterinar respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare).

În final veți avea titlul de Tehnician Veterinar și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.

Ce voi învăța?

Cunoștințele teoretice și practice esențiale pentru exercitarea acestei profesii. Veți perfecționa abilitățile dvs. tehnice în exercitarea sarcinilor zilnice, ca profesionist în lumea medicinei veterinare și a unităților dedicate animalelor.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Gardian al instituțiilor de sănătate

Curs "Face-to-Face" al liderului instituției medicale din Madrid cu IEEF. Cu stagii în spitale și centre de sănătate și posibilități reale de a obține un loc de muncă după stagiu.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.

funcțiiEi vor procesa sau vor conduce fără întârziere comunicările verbale, documentele sau obiectele încredințate de superiorii lor.Ei vor transfera de la un serviciu la altul echipamentul sau mobilierul care le este indicat.Ei vor efectua serviciile de gardă corespunzătoare în cadrul schimburilor care sunt stabilite.Aceștia vor îndeplini în mod excepțional sarcinile de curățenie care le sunt încredințate atunci când performanța lor de către personalul de sex feminin nu este adecvată sau drăguță pentru situația, locația, dificultatea manipulării, greutatea obiectelor sau spațiilor care trebuie curățate.Ei vor avea grijă, ca și restul personalului, ca pacienții să nu abuzeze de bunurile și hainele instituției, evitându-le deteriorarea sau instruind-le în utilizarea și manipularea jaluzelelor, perdelelor și a uneltelor de serviciu în general.Aceștia vor servi ca operatori de ascensoare atunci când sunt desemnați în mod special acea sarcină sau necesită serviciul de serviciu.Aceștia vor monitoriza intrările instituției, fără a permite accesul la facilitățile lor mai mult decât persoanele autorizate.Acestea vor fi responsabile de supravegherea nocturnă, atât în interiorul cât și în exteriorul clădirii, de unde vor fi închise ușile serviciilor complementare.Ei vor urmări în permanență cea mai mare ordine și tăcere în toate dependențele instituției.Aceștia vor informa superiorii lor imediat de pagubele sau anomaliile pe care le găsesc în curățarea și conservarea clădirii sau a... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului Tanatoestética și Tanatopraxia din Madrid

Acest curs Tanatoestética și Tanatopraxia din Madrid urmează specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare). Modulele de formare și numărul de ore de practică sunt adaptate structurii de formare a certificării profesionale.

În final veți avea titlul de Tehnician în Tanatoestética și introducerea în Tanatopraxia și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii de top din domeniu, cu șanse reale de a obține un loc de muncă. Este un domeniu cu mare cerere de profesioniști și salarii bune.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului Asistentului stomatologic din Madrid

Acest curs de asistență pentru Odontologie din Madrid (formare față în față) vizează formarea profesioniștilor care susțin specialiștii din domeniul stomatologiei în activitatea lor de sănătate. După finalizarea părții teoretice, veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Este persoana care asistă medicul dentist în acțiunile de prevenire a sănătății orale în baza criteriilor de competență atribuite de medicul stomatolog. Este, de asemenea, asistentul dentistului în procesul de îngrijire orală a pacienților, care aplică normele biosecurității în practica zilnică și se ocupă de activitățile administrative ale biroului.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului cursului de asistent tehnic veterinar veterinar (formare față-în-față în Madrid)

Acest curs al asistentului tehnic veterinar veterinar respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare).

În final veți avea titlul de Curs de Asistență Tehnică Veterinară pentru Echitație și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.

Ce voi învăța?

La sfârșitul cursului, veți fi asistent în clinica cabalinelor, ca medic veterinar asistent în îngrijirea cailor, în sarcina medicinii preventive, a primului ajutor și a întreținerii instalațiilor și în special ca asistent de cameră operativă.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un profesor certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului Monitorizarea Echitației din Madrid

Acest curs de monitorizare a echitatiei din Madrid (formare fata-in-fata) urmeaza specificatiile BOE pentru acest grad. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare).

În final, veți avea titlul de Equitation Monitor și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Ce voi învăța?

Acest curs are drept scop furnizarea de cunoștințe și mijloace tehnice persoanelor care doresc să se dedice în mod profesionist pentru a învăța călărețul.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului de asistent veterinar zootehnic din Madrid

Acest curs Animal Zoological Veterinary Assistant din Madrid (față) urmează specificațiile BOE pentru acest training. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare).

În final veți avea titlul de veterinar veterinar auxiliar al zootehniei și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.

Ce voi învăța?

Cu acest curs veți dobândi cunoștințele necesare pentru manipularea, susținerea, primul ajutor, vaccinarea și planurile antiparazitare, gestionarea alimentelor și a reproducerii principalelor animale sălbatice prezente în grădinile zoologice.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză