Saint James School of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Saint James School of Medicine este o școală medicală internațională cu două campusuri din insulele Caraibe din Anguilla și St. Vincent și Grenadine. Studenții noștri studiază Științe de bază la unul dintre campusurile noastre din Caraibe, apoi studiază Științele Clinice prin intermediul unui program de rotație clinică la spitalele afiliate din SUA.

Saint James School of Medicine fost înființată în 2001 de un consorțiu de educatori medicali și medici din universități și colegii din Statele Unite și Europa.

Sute de studenți au absolvit-o pe Sfântul Iacob după înființarea școlii. Avem o înscriere curentă de aproximativ 1.000 de studenți .

Scopul nostru este de a oferi studenților din SUA și Canada o educație medicală de înaltă calitate și accesibilă . Curriculum-ul la Saint James pregătește studenții pentru examenul de licențiere medicală în Statele Unite (USMLE), iar absolvenții noștri sunt eligibili să practice ca medici în SUA și Canada .

Misiunea noastră

Misiunea Saint James School of Medicine din Saint James School of Medicine (SJSM) este de a ajuta studenții motivați să-și realizeze visul de a avea o carieră medicală, indiferent de originea lor etnică, religioasă și culturală. Folosim metode de predare inovatoare pentru a modela mintea și spiritele studenților noștri și pentru a le ajuta să le transformăm în vindecători compasionali ai corpului și minții umane. Studenții noștri sunt instruiți să își desfășoare profesia cu încredere, echilibrată cu umilință și compasiune.

Zece motive pentru a alege Sfântul Iacob

  1. Primiți aceeași educație medicală de înaltă calitate și oportunități ca și în școlile medicale americane și canadiene, la 1/3 din cost
  2. Acreditat de CAAM-HP, recunoscut de Consiliul Medical al Canadei. Școala noastră medicală este listată în World Directory of Schools of Medicine cu o notă sponsorică ECFMG®. Pentru anii de absolvire indicați în Nota sponsorică, studenții și absolvenții noștri sunt eligibili să se aplice la ECFMG pentru certificarea ECFMG și USMLE® ca un pas spre certificarea ECFMG.
  3. Suntem prima școală medicală din Caraibe care oferă o garanție de trecere USMLE Pasul 1.
  4. Cel mai mic nivel de școlarizare între toate școlile medicale acreditate, cu taxă de la 6,100 $ pe semestru
  5. Bursele și opțiunile de împrumut disponibile
  6. MCAT opțional
  7. Trei perioade de înscriere pe an. Începeți studiile când alegeți
  8. Nivel redus de student / facultate
  9. Rotațiile clinice sunt garantate la spitalele aprobate de ACGME din SUA și Canada
  10. Rata de meci mare. Absolvenții noștri lucrează în prezent în spitale americane și canadiene într-o gamă largă de specialități.

Locații

Arnos Vale

Address
Arnos Vale, Sfantul Gheorghe, Sfântul Vincent şi Grenadine

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră