Universal Caribbean University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit

UCU promite să utilizeze noi inovații și instrumente de învățare de înaltă tehnologie pentru a educa și instrui viitorii medici tineri, cercetători și oameni de știință într-un mod mai bun pentru secolul XXI.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

De ce să alegi UCU?

 • Educație accesibilă concepută pur și simplu pentru tine.
 • Profesori de înaltă calificare, cu diplomă de doctorat / postuniversitar, cu experiență în predarea studenților medicali în domeniile respective.
 • 1:10 Raport profesor-elev. Consiliere individuală a studenților pentru promovarea cu succes a examenelor USMLE pasul 1 și pasul 2.
 • Oportunități de cercetare în anii clinici în spitale afiliate și alte unități de cercetare.
 • UCU va oferi asistență în aplicarea și asigurarea rezidenței în SUA pentru studenții eligibili.

Facultatea și studenții vor colabora împreună pentru a construi o bază solidă care va include:

 1. Învățare activă și gândire critică.
 2. Aptitudini de comunicare eficiente.
 3. Predarea orientată către studenții care își termină educația medicală și excelează la examenele de licență necesare în Statele Unite, Canada, India
 4. Studenții vor fi pregătiți în mod adecvat atât în știința de bază, cât și în educația clinică.
 5. Angajamentul de a promova sănătatea și bunăstarea comunității în care servesc.

Modul în care Universal Caribbean University își propune să atingă aceste obiective:

 1. Universitatea va depune eforturi pentru proeminență națională și internațională prin profesionalism, diversitate, actualitate, creștere strategică
 2. Pe lângă învățăturile și laboratoarele obișnuite de către profesorii învățați din domeniile lor de medicină, Departamentul Educației va fi responsabil pentru:
  1. Prelegerile didactice, orientate special pentru abilitățile de rezolvare a problemelor
  2. Discuții de grup și îndrumare
  3. Stații de îndemânare și programe de învățare activă
  4. Învățare practică computerizată și virtuală

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

De ce Sf. Kitts?

 • Aproape de Statele Unite ale Americii continentale.
 • insula paradis
 • Extrem de sigur
 • Oameni prietenosi
 • 1 dolar american = 2,70 dolar CE (dolarul Caraibelor de Est)

Am văzut că este nevoie de o școală medicală mai bună, care să aibă grijă de viitorul studenților.

Ca o nouă școală de medicină, UCU va dobândi toată acreditarea necesară pentru a face universitatea noastră un succes, astfel încât studenții noștri pot fi mândri să spună: „Am absolvit Universitatea din Universal Caribbean University ”. Programul UCU va utiliza noi inovații și instrumente de învățare de înaltă tehnologie pentru a educa și instrui viitorii medici tineri, cercetători și oameni de știință într-un mod mai bun pentru secolul XXI.

Pe măsură ce creștem, la fel va fi și universitatea noastră.

Facilitatea noastră este dotată cu clasă de ultimă generație pentru profesorii și studenții ei, care pot găzdui până la 30 de studenți simultan. Sălile noastre sunt dotate cu televizoare de 60 ", astfel încât să nu ascultați doar prelegeri, dar studenții vor urmări și videoclipuri interactive de învățare. Credem că educația ar trebui să fie plăcută.

Subliniem pregătirea în medicină preventivă, precum și alte programe speciale concepute pentru a educa studenții care vor deveni în cele din urmă medici de nivel mondial, medici competenți pentru pacienții din orice cadru, fie că este vorba de un spital rural, comunitate îndepărtată, practică privată sau centru medical mare.

Oferim mai multe programe la școala noastră medicală din St. Kitts, cu biroul nostru principal situat în Florida, în scopul unor lucrări clinice. Programele noastre includ programe MD de patru ani

Dacă sunteți în căutarea unei educații medicale de calitate în străinătate, cu senzația de a fi chiar acasă, Universal Caribbean University este locul potrivit pentru dvs.

Misiune

Scopul nostru la Școala de Medicină UCU este de a pregăti studenții noștri pentru a fi următoarea generație de profesioniști din domeniul medical, prin educație care favorizează leadershipul, excelența și învățarea pe tot parcursul vieții.

Facultatea și studenții vor colabora împreună pentru a construi o bază puternică prin învățare activă și gândire critică, abilități de comunicare eficiente, angajament de a promova sănătatea și bunăstarea comunității pe care o servesc.

Știați

Statele Unite se vor confrunta cu o penurie de până la 120.000 de medici până în 2030. Lipsa va fi în patru mari categorii: asistență primară, specialități medicale, specialități chirurgicale și alte specialități. Un deficit între 14.800 și 49.300 de medici de asistență primară și specialități de asistență non-primară între 34.000 și 70.000 de medici.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Locații

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Parohia Sfântul George Basseterre, Sfântul Kitts şi Nevis