Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Universitatea de Medicina si Sanatate Stiinte

Un stat-of-the-art Caraibe de catering școală medicală la nevoile individuale ale elevilor săi. UMHS se străduiește pentru excelență, cu accent pe dimensiuni clasa mica, mare de reținere a studenților și rezultate extraordinare care ajuta elevii si atinga visele.

UMHS campusurile

Universitatea de Medicina si stiinte medicale campus (UMHS) are o atmosferă vibrantă, evocând un mediu colegial. Elevilor, profesorii și membrii personalului sunt toate dedicate educației medicale. Un paradis exotic, Sf. Kitts se distinge prin frumusețea naturală uluitoare. Dispunând de ape cristaline, plaje de nisip moale, ecosisteme neatinse, păduri tropicale, și un vulcan adormit spectaculos. Sf. Kitts oferă ceva pentru toată lumea.

St. Kitts Campus

Elevii să completeze programul lor Basic Science în campusul UMHS pe insula din Caraibe St. Kitts. Pe parcursul primelor patru semestre de pe St. Kitts, studenții se găsesc într-un mediu de învățare model care stabilește standardul pentru educația medicală modernă.

Campus-Based Tehnologie

UMHS opereaza una dintre cele mai noi si cele mai avansate tehnologii campusuri. Campusul dispune de progrese tehnologice în ultimă oră de instruire de îngrijire a sănătății. Campusul wireless și în rețea este o componentă-cheie pentru a se asigura că studenții sunt bine pregătite pentru a finaliza programul educațional. Utilizarea și înțelegerea software-ului și auto-tutorial educațional de învățare este accentuat pe tot parcursul procesului de învățare.

Toate sălile și laboratoarele sunt echipate cu starea de echipamente audio-vizuale de artă și au conectivitate wireless pentru studenții pentru a avea acces la prezentările PowerPoint facultate și note de clasă. Pentru a maximiza de învățare, studenții sunt obligați să aducă calculatoare laptop / tabletă la clasă.

ACREDITĂRI ȘI OMOLOGĂRI

studenții UMHS sunt eligibile pentru a sta pentru Statele Unite Examene Medical de licențiere, ca urmare a Imed și OMS listări Avicenna.

Pe lângă faptul că acreditarea St. Kitts, Universitatea de Medicina si stiinte medicale (UMHS), are, de asemenea, o acreditare completă de șase ani de la Comisia de Acreditare la Colegiile de Medicină (ACCM). Un organism de acreditare recunoscut la nivel internațional, ACCM (accredmed.org) urmărește Comitetul de legătură al Medical Education (LCME) Standarde de acreditare. LCME este împuternicit de către Departamentul de Educație din SUA ca accreditor din SUA si scolile medicale canadiene.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

Pentru a absolvi cu un doctor în medicină Gradul (MD), studenții trebuie să completeze cu succes programele de baza si clinice de știință și să treacă examenele de licenț ... [+]

Viziunea noastră este de a avea o scoala medicala de tip boutique, pentru studenții care merită și solicită o educație de calitate într-un mediu școlar mic. Facultatea noastra este foarte credentialed și recrutați în principal din Statele Unite ale Americii. Lor le place să învețe și să dedice aproape 100% din timpul lor pentru studenți.

Science Program de bază, 1-4 semestre, este situat la campusul nostru de stat-of-the-art pe frumoasa insula din Caraibe St Kitts. Curriculum-ul nostru traditional scoala medicala se compara cu cele mai multe scoli din SUA medicale. Elevii sunt testați în format bloc pe parcursul semestrului. examene raft, care simuleaza mini examene USMLE stil, sunt de asemenea integrate în programul academic. Expunerea de pre-clinice incepe in primul semestru si continua pe tot parcursul Science Program de bază.... [-]

Sfântul Kitts şi Nevis Basseterre Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză