Citește Descrierea Oficială

Despre MIPT

Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova a fost înființat în anii grei de după război, când țara a trebuit să sporească capacitățile de apărare și să dezvolte noi tendințe în industrie. Conducătorii de oameni de știință ruși și designerii șefi au propus un model de învățare, "Sistemul Phystech", bazat pe o integrare strânsă între mediul academic, știință și industrie. Timp de peste 60 de ani, legendarul "sistem Phystech" a pregătit mii de oameni de știință distinsi care au ocupat poziții dominante în comunitatea științifică internațională și au primit recunoaștere la nivel mondial.

Astăzi, MIPT este sinonim cu educația de înaltă calitate și cu cererea absolventă. Există câștigători ai premiului Nobel și oameni de afaceri proeminenți printre absolvenții MIPT, precum și membri-cheie ai Academiei de Științe din Rusia, al cărui președinte anterior era de asemenea un absolvent al MIPT. Printre personalul și absolvenții Institutului se numără multe corpuri științifice, inclusiv zece laureați ai premiului Nobel. Astfel, câștigătorii premiului Nobel pentru anul 2010, Andre Geym și Konstantin Novoselov, sunt absolvenți ai MIPT.

Marca MIPT este bine cunoscută printre partenerii noștri internaționali: universități tehnice globale și centre de cercetare. MIPT este uneori numit "MIT rus". Președintele Institutului de Tehnologie din Massachusetts (MIT) Prof. L. Rafael Reif conduce Consiliul Internațional al MIPT .

Fiecare universitate de cercetare din întreaga lume este interesată să discute și să rezolve aceleași probleme cu prioritate ridicată. Împărtășim obiectivul reciproc de atragere a studenților stelari. Misiunea noastră comună este de a-și maturiza pasiunea într-o profesie.

În ultimii ani, MIPT și-a îmbunătățit pozițiile în clasamentul mondial al universităților, cum ar fi Times Higher Education (THE) și QS . Denumirile clasamente MIPT între 100 cele mai prestigioase școli la nivel global. Este, de asemenea, prezent în mod constant în clasamentul subiectelor globale în științele naturii, fizică, astronomie și matematică, știința computerelor - domeniile noastre majore de studiu.

Top 10 fapte despre MIPT

  • 10 laureați ai premiului Nobel în rândul profesorilor și al absolvenților
  • Peste 6,800 de studenți din 46 de țări
  • Personalul academic al peste 90 de academicieni ai Academiei de Științe din Rusia și membri corespondenți
  • Peste 80 de laboratoare științifice
  • No. 11 în clasamentul universităților din țările BRICS
  • Doilea universitate din Rusia în clasamentul general
  • Nr. 2 în clasamentul după scorurile de admitere în Rusia
  • 10 absolvenți MIPT incluse în clasamentul rus Forbes
  • Absolvenții MIPT sunt primii dintre cei mai bine plătiți din industria IT, potrivit clasamentelor Superjob
  • 3 liste internaționale de clasare a subiectului MIPT printre primele 100 de universități: QS și THE pentru fizică și informatică

a lua legatura

Adresa: 9 Institutskiy per., Dolgoprudny, Regiunea Moscovei, 141701, Federația Rusă

Email: inff@mipt.ru

Telefon: 7-495-408-45-54

Fax: 7-495-408-42-54

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Moscow Institute Of Physics And Technology - MIPT

Acest program de gradul combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, fizică, matematică, chimie, și inginerie. Elevii vor învăța cum să folosească ... [+]

Prezentare generală

Acest program de gradul combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, fizică, matematică, chimie, și inginerie. Elevii vor învăța cum să folosească aceste cunoștințe pentru a crea aplicații medicale care ne îmbunătățesc calitatea vieții.

MIPT oferă un domeniu extrem de variat de studiu în acest program, astfel încât studenții să se specializeze în zona care îi adresează cel mai mult. Obiectivele pregătirii universitare pentru programul de inginerie biomedicală sunt dispozitive, sisteme, complexe și tehnologii medicale de bază, precum și metode de cercetare și prelucrare a informației în domeniul asistenței medicale practice și a diverselor domenii ale cercetării biomedicale.... [-]

Rusia Moscow
Contactează şcoala
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About MIPT

Moscow Institute of Physics and Technology Official Video

I love the Moscow Institute of Physics and Technology because...

Professors about MIPT

International Students about MIPT

Student Life