Citește Descrierea Oficială

Universitatea noastră este o instituție dinamică și tradițională cu rădăcini adânci în Europa Centrală și de legături academice internaționale puternice. Originile sale datează 1581, care este cea mai veche instituție de învățământ superior din România face. Este, de asemenea, cea mai mare universitate românească (Aproximativ 40.000 de studenți și 1.700 de personal de facultate), situat la confluența a culturilor Est și de Vest. Ca o instituție publică universitar, scopul său este de a promova și susține dezvoltarea unor componente culturale specifice în cadrul comunității locale, regionale, naționale și internaționale.

Situat într-o zonă geografică caracterizată prin prezența a diverselor grupuri etnice și religioase, Universitatea beneficiaza de un mediu multicultural și multilingv, care conferă caracterul său unic, și oferă studii complete in Română, Maghiară, Și German.

În plus, Universitatea pune accent considerabil pe cunoștințe de limbi străine și pe programe educaționale în limbi de circulație, prin urmare, oferă o gamă largă de BA competitivă pe plan internațional, MA și Ph.D. programe în Englez, franceză sau Italiană. De asemenea, în scopul de a permite tuturor studenților să studieze cel puțin o limbă străină, la Universitatea prevede centre de limbi (Centrul Lingua Limba și Centru Limba Alpha) și 21 de centre culturale.

Cladiri moderne și Laboratoare High-Tech

Activele Universității cuprinde clădiri moderne, dotate cu laboratoare la standarde tehnice ridicate, biblioteci, baze sportive si de petrecere a timpului liber. Fiecare facultate, centru cultural, și institut de cercetare are propria biblioteca, toate fiind coordonate de Biblioteca Centrală. De asemenea, oferim servicii de suport de înaltă calitate, 15 dormitoare (cu o capacitate totală de 5.000 de locuri), restaurante (2 restaurante și 4 cafenele), muzee (Muzeul Academic, Muzeul de Mineralogie, Muzeul Zoologic, Universitatea Memorial Park, Muzeul de Paleontologie și Stratigrafie) , centre culturale, centre de limbi străine și alte facilități, cum ar fi Gradina Botanica, Parcul Sportiv sau.

Restante de învățământ și cercetare

Studentii nostri beneficiaza de oportunități educaționale și de cercetare deosebite sub îndrumarea unui personal academic bine stabilit. Cercetarea a fost continuu și bine promovat de-a lungul existentei Universitatea noastră și, prin urmare, au fost create laboratoare și centre de cercetare cu relevanță științifică pe plan internațional. În acest sens, Universitatea Babeș-Bolyai a realizat investiții semnificative în domeniul cercetării, în scopul de a spori performanța și vizibilitatea internațională.

Life & Vivid culoare Student

Cluj-Napoca este cu adevărat un oraș universitar animată de a Mai viață culturală și de divertisment vii și colorate. Acesta oferă atât studenților, cât și a rezidenților săi pe tot parcursul vieții permanente diverse muzee (istorie, artă, etnografie, farmacie, Lingvistică română Opera Nationala si Opera Maghiara, Teatrul de papusi), parcuri de agrement, sali de cinema si complexe de film, mall-uri (Iulius Mall și Polus Mall) și centre comerciale (Central, Sora). Anual, gazdele noastre oraș festivaluri internaționale și europene de film (Film Festival Transilvania, noaptea de anunțuri Eaters), precum și diferite festivaluri de muzică (de toamnă muzicale în Cluj), unind astfel oameni din diferite părți ale lumii într-o singură adunare multietnice și multiculturale unic.

Programe predate în:
Engleză
Germană
Limba franceza
Italiană
Maghiar
Română

Această școală oferă și:

Licenţă

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Cluj Scoala de Sanatate Publica este singurul program de sănătate publică predat în întregime în limba engleză, în Europa de Est și Centrală întreaga. Programul a fost co ... [+]

Cluj Scoala de Sanatate Publica este singurul program de sănătate publică predat în întregime în limba engleză, în Europa de Est și Centrală întreaga.

Programul a fost conceput cu scopul de a pregăti specialiști independenți din domeniul sănătății publice la cele mai inalte standarde. Programul este personalizat pentru a acoperi fiecare aspect al sănătății publice, dar este, de asemenea care să permită studenților să se concentreze pe zona lor de interes.

De asemenea, programul este extrem de competitivă și provocatoare, dar de susținere și, cu profesori cu experiență și mentori, care oferă o educație de clasă mondială care să conducă la absolvenți de succes orientate spre elev. Acesta este un program conceput pentru a lega de învățare, predare și de cercetare, într-un mod în care pot fi aplicate cunoștințele teoretice.... [-]

România Cluj-Napoca
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video

Location address
Universitatea Babeş-Bolyai,
Str. Kogălniceanu nr. 1

Cluj-Napoca, Cluj County, 400084 RO
Social Media