Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" din Iași este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții din țară, fiind clasificată la nivel național ca Universitatea de Cercetări și Studii Avansate. Peste 9.000 de studenți din România și din peste 50 de țări din întreaga lume studiază Medicina, Medicina Dentară, Farmacie și Bioingineria Medicală în cele patru facultăți ale Universității. Prioritatea procesului educațional este formarea unor experți excepționali cu un background teoretic și practic puternic, capabili să facă față concurenței la nivel național și internațional.

Facultatea de Bioinginerie Medicală își adaptează constant programele educaționale la nevoile pieței muncii. Având în vedere cererea crescândă de specialiști bine pregătiți în domeniul frontierelor științelor biomedicale, Facultatea de Bioinginerie Medicală oferă un parteneriat în care șansa este pe partea celor care știu să o folosească. Vrem ca tu să ai curajul să-ți iei viața în mâinile tale cu puterea bioengineerului, cu abilitățile unui fizioterapeut, încrederea în mintea ta și educația și spiritul care îți oferă oportunități de a te ridica pe cele mai înalte vârfuri de fericirea viselor împlinite.

Ca absolvent al Fizioterapiei , veți lucra în domeniul serviciilor medicale legate direct de reabilitarea și optimizarea funcțiilor pacientului, copil sau adult, pentru a contribui la integrarea sa în activități de viață specifice.

Fiziokinetoterapeuții stabilesc stadiile planurilor terapeutice individuale bazate pe programe de exerciții statice și dinamice, în funcție de diagnosticul clinic și aplică tehnici de terapie fizică, tehnici de asistență cinetică, profilactică și de reabilitare motorie.
Intrați în UNIVERSUL FASCINATIV al terapiei PHYSIO-KINETO-THERAPY!

Nu ezitati sa ne contactati:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mai multe informatii: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Absolvenții de specializare Bioinginerie lucrează în spitale, institute academice, companii de medicamente, companii proteziste și agenții guvernamentale.

Specialiștii în domeniul bioindustriilor lucrează cu echipamente medicale complexe, proiectează, dezvoltă sau testează dispozitive medicale, participând activ, împreună cu personalul medical, la recuperarea pacienților.

Medical Bioengineers utilizează cunoștințe de biologie, fizică, modele matematice și simulare de calculator pentru a dezvolta noi terapii și biotehnologii medicale.

Uită-te la VIITOR cu puterea unui BIOENGINEER!

Nu ezita să ne contactezi:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mai multe informatii: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Locații

Iași

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iași, Jud. Iași, România