Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, România este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții din țară, fiind clasificată ca Universitate de Cercetare și Educație Avansată. Universitatea este membră a Agence Universitaire de la Francophonie și clasată în top în Top Shanghai 500, Times Higher Education, Top 25 U-Multirank. Peste 9.000 de studenți din România și din peste 80 de țări din întreaga lume studiază în cele patru facultăți ale Universității. Prioritatea procesului educațional este formarea unor experți de excepție, cu o pregătire teoretică și practică puternică, capabili să facă față oricărei competiții la nivel național și internațional.

Facultatea de Bioinginerie Medicală își adaptează constant programele educaționale la nevoile pieței muncii. Având în vedere cererea din ce în ce mai mare de specialiști bine pregătiți în domeniul științei biomedicale, Facultatea de Bioinginerie Medicală oferă un parteneriat în care șansa este de partea celor care știu să-l folosească. Vrem să aveți curajul să vă luați viața în mâinile dvs. cu puterea unui bioinginer, cu abilitățile unui fizioterapeut, încrederea în mintea voastră și educația și spiritul pentru a aduce oportunități pentru a vă ridica pe cele mai înalte vârfuri ale fericirea viselor împlinite.


Ca absolvent al Fizioterapiei , veți lucra în domeniul serviciilor medicale legate direct de reabilitarea și optimizarea funcțiilor pacientului, copil sau adult, pentru a contribui la integrarea sa în activități de viață specifice.

Fizioterapeuții stabilesc etapele planurilor terapeutice individuale bazate pe programe de exerciții statice și dinamice, conform diagnosticului clinic și aplică tehnici de terapie fizică, asistență cinetică, profilactică și reabilitare motorie.
Intrați în UNIVERSUL FASCINATIV al FIZIOTERAPIEI!

Nu ezitați să ne CONTACTAȚI:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro


Mai multe informatii: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Absolvenții de specializare Bioinginerie lucrează în spitale, institute academice, companii de medicamente, companii proteziste și agenții guvernamentale.

Specialiștii în bioinginerie medicală lucrează cu echipamente medicale complexe, proiectează, dezvoltă sau testează dispozitive medicale, participând activ, împreună cu personalul medical, la recuperarea pacienților.

Medical Bioengineers utilizează cunoștințe de biologie, fizică, modele matematice și simulare de calculator pentru a dezvolta noi terapii și biotehnologii medicale.

Uită-te la VIITOR cu puterea unui BIOENGINEER!

Nu ezita să ne contactezi:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
ancagalaction@yahoo.com
Mai multe informatii: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Locații

Iași

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iași, Jud. Iași, România

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră