Citește Descrierea Oficială

Infiintata in 2001 ca un parteneriat între Universitatea Cornell și Fundația Qatar, WCMC-Q face parte din Weill Cornell Medical College din New York și împărtășește misiunea sa de dăruire pentru excelență în educație, ingrijirea pacientului si de cercetare. Prima scoala medicala in Qatar si un pionier de educației mixte la nivel de universitate, WCMC-Q oferă un program integrat de studii de pre-medicale și medicale care să conducă la Studii Universitatea Cornell MD. Predarea se face prin Cornell și Weill Cornell facultate, Inclusiv medicii de la Hamad Medical Corporation (HMC) care detin numiri Weill Cornell. Inscriere a crescut rapid de la 25 ani în primul rând studenților pre-medicale în toamna 2002 la peste 265 de elevi din peste 30 de tari 2012. În arena clinice, WCMC-Q este de a face deja o contribuție la comunitatea din Qatar. Membri ai facultăților medicale autorizate și credentialed pentru a practica vedea pacientii, ca parte a misiunilor ce le revin de predare în facilități HMC. Există schimburi de experiență cu profesorii-medicii de la New York - Presbyterian / Weill Cornell Medical Center, în special în faza de planificare a Fundației Qatar Centrul de Cercetare Medical Sidra și.

Proiecte de cercetare biomedicala colaborare sunt în curs între Weill Cornell în SUA și în Qatar, și HMC, și un program major de cercetare este acum pe nicovală. WCMC-Q elevii au oportunități interesante de a lua parte la investigații biomedicale: Programul Cercetare de vara permite selectat elevii să călătorească în SUA și să lucreze ca mentor de anchetatori de conducere la Cornell și Weill Cornell. Între timp, un număr tot mai mare participă la proiecte în Qatar, ghidat de WCMC-Q facultate și finanțate de Undergraduate Programul experiență în cercetare de Qatar Fondul National de Cercetare.

Scop și misiune Weill Cornell Medical College din Qatar a fost înființată de Universitatea Cornell, în parteneriat cu Fundația Qatar pentru Educație, Știință și dezvoltare comunitară, în conformitate cu un acord semnat în ianuarie 2001. WCMC-Q este o parte a Weill Cornell Medical College, care a fost fondată în New York City în urmă peste 100 de ani, și împărtășește aceeași misiune:

pentru a oferi cele mai bune educație posibil pentru studenti medicale să efectueze cercetări la marginea de taiere de cunoștințe pentru a imbunatati de ingrijire a sanatatii, acum și pentru generațiile viitoare pentru a oferi cea mai buna calitate de ingrijire pentru comunitate

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Weill Cornell Medical College in Qatar

Curriculum-ul Pre-Medical la WCMC-Q este format de doi ani. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru a răspunde cerințelor educaționale și rigorile curricul ... [+]

Programul Medical de șase ani este structurat ca o succesiune de două curriculum: 1. Curriculum Pre-Medical 2. Curriculum Medical

Curriculum Pre-Medical

Curriculum-ul Pre-Medical la WCMC-Q este format de doi ani. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru a răspunde cerințelor educaționale și rigorile curriculum medical al programului Medical de șase ani.

Conținutul curs se concentrează pe aspecte ale științelor de bază care au relevanță directă pentru domeniul medicinii. Cursurile sunt identice cu cele predate la campusul Ithaca și include sesiuni de laborator, precum și experimentele demonstrative date în timpul perioadelor de curs.

Curriculum medical ... [-]
Qatar Doha Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2020
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pre-Med

Weill Cornell Medical College in Qatar

... [+]

Comitetul urmărește Solicitanții ale căror caractere sunt în curs de dezvoltare într-un mod care să conducă la cele mai bune practici de medicina. Aceasta include maturitate emotionala, adâncimea personal, angajamentul de a altora de bine, și integritatea morală.

Politicile de admitere a Weill Cornell Medical College din Qatar se aplică standarde identice cu cele ale Medical College Weill Cornell.

Mai jos este o listă de pași și a documentelor necesare, care trebuie să fie prezentate pentru a finaliza cererea dumneavoastră.

Cerere completat și de ordin personal depuse on-line O scrisoare de referință din partea Comitetului consultativ Pre-profesio... [-]
Qatar Doha Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Muhamed Baljevic; Class of 2010