Universidad del Este (UNE)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNE este o instituție de învățământ superior acreditată în SUA, care permite studenților să dezvolte fluență profesională în limbile engleză și spaniolă.

Universidad del Este (UNE) este o instituție privată non-profit a învățământului superior și un membru al Universității Ana G. Méndez. Campusul principal este situat în Carolina, la 5 minute de aeroportul internațional SJU. Campusul suburban de 21 de acri și clădirile sale moderne și spațioase oferă o atmosferă ideală pentru experiența de învățare.

Fondată în 1949 ca Colegiu Junior din Puerto Rico, a devenit o instituție de patru ani în 1992 și o universitate de masterat în 2001. O instituție orientată profesional, Universidad del Este oferă șaptesprezece programe de masterat, treizeci și unu de programe de licență și douăzeci -onele asociate, inclusiv programe în afaceri, educație, științe sociale, managementul ospitalității și științe.

UNE este pe deplin acreditată de către Comisia de Stat pentru Învățământul Superior din Orientul Mijlociu și licențiată de Consiliul de Învățământ Superior din Puerto Rico.

Informatii de contact:

Biroul Admitere: admisiones-une@suagm.edu

  • 1-787-257-7373 ext. 9-3336
  • 1-787-257-7373 ext. 9-3341

Biroul pentru Afaceri Interne: ue_international@suagm.edu

  • 1-787-257-7373 ext. 9-2237
Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Health Programe Asociate » Vedea Health Licenţă » Vedea Programe Asociate » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Diplomă de licență în Nutriție culinară

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 5 anii Înscriere Deschisă Puerto Rico Carolina + 1 mai mult

Programul de licență pentru cultura nutrițională pregătește absolvenți pentru ocuparea forței de muncă ca consultanți în domeniul nutriției și dieteticieni din industria ospitalității. [+]

UNE este o instituție de învățământ superior acreditată în SUA, care permite studenților să dezvolte fluență profesională în limbile engleză și spaniolă.

Programul de licență pentru cultura nutrițională pregătește absolvenți pentru ocuparea forței de muncă ca consultanți în domeniul nutriției și dieteticieni din industria ospitalității.

Programul permite elevului să răspundă la o tendință crescătoare în consumul de mese sănătoase. Acest program diferă de ceilalți prin faptul că absolvenții învață conceptele și tehnicile de artă culinară și arome, accentuând în același timp valoarea nutritivă a fiecărui ingredient. Cursurile de management al meselor fac parte și din curriculum.... [-]


Program Asociat

Asociat în Sonografia Medicală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii Înscriere Deschisă Puerto Rico Carolina Barceloneta + 2 mai mult

Programul de Sonografie Medicală oferă o educație de înaltă calitate prin experiențe didactice și clinice care pregătesc absolvenții pentru a fi sonografi medicali, care sunt axați pe îngrijirea pacientului și se dedică dezvoltării profesionale și gândirii critice. [+]

UNE este o instituție de învățământ superior acreditată în SUA, care permite studenților să dezvolte fluență profesională în limbile engleză și spaniolă.

Programul de Sonografie Medicală oferă o educație de înaltă calitate prin experiențe didactice și clinice care pregătesc absolvenții pentru a fi sonografi medicali, care sunt axați pe îngrijirea pacientului și se dedică dezvoltării profesionale și gândirii critice.

Absolvenții vor dobândi competențele necesare pentru a lucra în diferite scenarii medicale și vor putea efectua studii cu ultrasunete ale zonei abdominale, ginecologice, obstetricale, a părților mici, a vaselor de sânge și a inimii adulte.... [-]


Videoclipuri

Únete a la UNE

Contactează

Universidad del Este

Adresă, linia 1 Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo
Carolina, Carolina, Puerto Rico
website http://www.suagm.edu/une/
Telefon +1 787-257-7373 x9-3341