Ponce Health Sciences University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PonceBanner

Ponce Universitatea de Stiinte Sanatate este dedicat pentru a oferi cele mai înalte de calitate absolvent programe de educatie medicala disponibile. Acest obiectiv, în plus față de programele de cercetare și de sănătate serviciile universității, continuă o tradiție an de consolidare 40 profesiei noastre și de a contribui la comunitatea noastră.

Recunoscut atât în ​​Puerto Rico, cât și în străinătate pentru servicii de cercetare și realizările educaționale, universitatea continuă concentrarea acesteia în disciplinele de Medicina, Psihologie clinica, stiinte biomedicale si de sanatate publica. Pentru a face față provocărilor viitoare în industria de asistență medicală, universitatea lansează o selecție inovatoare de masterat și de programe de certificat special concepute pentru a umple golurile de serviciu în cadrul profesiei și de a spori comunitatea de asistenta medicala, cu practicieni de înaltă calificare.

Angajamentul nostru față de excelență educațională este o valoare de bază care conduce universitatea să caute și să recruteze nu numai facultate restante, dar și studenți cu merite deosebite. Prin combinarea ofertei educaționale academice și profesionale într-un mediu extinse de învățare prin cooperare și intim, Health Sciences University Ponce continua sa absolvent profesionistii din domeniul sanitar extrem de competente dedicate comunității lor și nevoile viitoare expansiune ale profesiei lor.

Locații

Ponce

Address
Ponce Health Sciences University P.O. Box 7004
00732-7004 Ponce, Ponce, Puerto Rico

Ponce

Address
Ponce Health Sciences University 388 Zona Ind. Reparada 2
00716-2347 Ponce, Ponce, Puerto Rico