Citește Descrierea Oficială

începuturi

Universitatea de Economie și Inovare din Lublin (WSEI) a fost stabilită pe baza permisiunii ministrului educației și sportului din 24 octombrie 2000. WSEI este înregistrată în registrul instituțiilor de învățământ superior profesional din cadrul Ministerului Științei și Învățământului Superior cu numărul 57. Fondatorul Universității este Fundația Poloneză a Centrelor de Industrializare a Oportunităților "OIC Poland", care este organizația non-guvernamentală privată, cu sediul la Lublin. Fundația a fost înființată în 1991 la inițiativa membrilor societății locale, care au fost interesați de stimularea dezvoltării socio-economice a regiunii Lublin.

Misiunea noastră

Misiunea WSEI este de a pregăti profesioniștii cu înaltă calificare care să poată îndeplini standardele europene și care apoi să consolideze potențialul resurselor umane și să consolideze capacitatea instituțiilor guvernamentale locale de a gestiona finanțele publice, planificarea strategică sau absorbția și gestionarea Fondurile UE. În contextul dezvoltării economice a regiunii, acele domenii de activitate menționate sunt principalele provocări cu care se va confrunta sectorul public și privat în următorii câțiva ani.

Realizări

Credem cu tărie că activitatea educațională a universității noastre va aduce un impact imens asupra dezvoltării oportunităților de carieră pentru elevii noștri în beneficiul regiunii Lublin. Suntem foarte mândri de poziția pe care WSEI a realizat-o de-a lungul anilor. Nu ne putem gândi la aceste realizări fără a menționa persoanele care au contribuit la crearea structurilor sale de la început și o fac astăzi.

Educație

Datorăm succesul nostru, în principal, unui nivel înalt de educație, care combină cunoștințele academice cu o relație strânsă și o practică de viață socio-economică, foarte rară în rândul școlilor superioare. Nivelul înalt al procesului educațional este menținut de un personal didactic selectat cu gradul ridicat de diplomă academică și de experiența academică necesară. O mare parte a personalului are, de asemenea, o experiență practică semnificativă derivată din activitatea non-academică. O astfel de echipă excelentă este o garanție a unui nivel înalt de educație legat de realitățile economice din regiunea noastră, îndeplinind cerințele UE.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

Lumea modernă, o lume a pacienților și a profesioniștilor din domeniul medical se schimbă. Aceasta se referă la munca profesională a asistentelor medicale, nevoile în dom ... [+]

ASISTENȚĂ MEDICALĂ Lumea modernă, o lume a pacienților și a profesioniștilor din domeniul medical se schimbă. Aceasta se referă la munca profesională a asistentelor medicale, nevoile în domeniul asistenței medicale și așteptările pacienților cu privire la această profesie; sistemul de educație al acestui grup de profesioniști se schimbă, de asemenea.

Profesia unei asistente medicale este una dintre puținele profesii de încredere socială. Se așteaptă ca o asistentă medicală să aibă o atitudine morală și etică impecabilă din partea societății, o cultură personală ridicată, respectarea și respectarea drepturilor pacienților și a secretului profesional.... [-]

Polonia Lublin
Octombrie 2020
Engleză
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

International Students at WSEI

Location address
ul. Projektowa 4,
Lublin, Voievodatul Lublin, 20-209 PL