Citește Descrierea Oficială

Universitatea Pomeraniană din SzczecinUniversitatea Pomeraniană din Szczecin este o universitate publică (cu capital de stat) cu sistem de studiu cu normă întreagă, intramurală. Nivelul de calificare a avut loc: program de masterat; diplomă de studii superioare; Programul ciclu lung.

Există două facultăți de la Universitatea, care oferă studii în limba engleză:
1. Facultatea de Medicina
2. Facultatea de Medicina si Stomatologie

Universitatea de Medicina Pomerania din Szczecin ofera studii in limba engleza din 1996 cu privire la Facultatea de Medicină și Facultatea de Stomatologie din 2006. În prezent, Universitatea de Medicina Pomerania din Szczecin are peste 600 de elevi ai programului engleză, atât la Medicina si Stomatologie facultăți. Peste 250 de elevi au deja absolvit cu succes de la Facultatea de Medicină. În fiecare an, Universitatea oferă 100 de locuri la Facultatea de Medicină și 30 de locuri la Facultatea de Medicina si Stomatologie.


Datele care permit identificarea nivelului de educație

Polonia, ca membru al Uniunii Europene va rămâne în vigoare a Directivei 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 7 septembrie 2005 privind recunoașterea calificărilor profesionale. Universitatea de Medicina Pomerania din Szczecin oferă curriculum compatibil cu directivele UE, inclusiv sistem ECTS.

Absolvire de la Universitatea de Medicina din Szczecin Pomeranian, atât din Facultatea de Medicină și Facultatea de Medicina si Stomatologie împuternicește să:
1. acces la continuarea studiilor: posibilitatea de a aplica pentru studii postuniversitare și studii de doctorat;
2. începe procedura de Medical Examen final [Lekarski Egzamin Końcowy];
3. se aplică pentru autorizația de a practica profesia.

Principal Biblioteca Universității are acces permanent (gratuit pentru elevi) la bazele de date pe Internet, cum ar fi: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley Biblioteca on-line, actualizate în; ERIC, Science Direct; Colectia Cochrane; ProQuest Știință și Tehnologie; ProQuest Biblioteca Medical; Web EndNote; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; etc.

Universitatea colaborează cu multe alte medicale școli, spitale și clinici din Europa. Student având note mari pot intra în programul ERASMUS. PMU a semnat acordul cu universități din Germania, Franța, Italia și Spania. Acest lucru duce la posibilitati de instruire practică și de schimb științifice pentru personalul didactic, cât și pentru elevi.

Elevii găsesc că Szczecin este un oraș plin de viață cu o gamă largă de facilități sociale, culturale și recreative disponibile în regiune. Prin studierea în Szczecin se obține avantajul suplimentar de a învăța despre o nouă cultură. Desigur, studiile medicale ocupă mult din viața de zi cu zi a elevilor, dar Szczecin poate oferi un spectru larg de activități să facă în timpul liber. Activități variază de la golf, fotbal si sport săli de sport la bowling, piscină și catering crawling. Orasul are o viață culturală largă cu propria Orchestra Filarmonicii, opera, galerii de artă, cluburi etc. Din când în când vremea poate fi sumbru și se poate obține nostalgic sau un pic trist și este firesc să vrea să se ascundă sub pătură, cu un bun carte sau film de studenți de PUM intra in obiceiul de a căuta un loc superior întâlnirile cu prietenii, relaxați-vă sau să savurați de ceașcă de cafea fierbinte. Szczecin are o multime de astfel de locuri. Având în vedere faptul că elevii Programul engleza sunt din diferite colturi ale lumii, studii la PMU oferă nu numai o pregătire excelentă pentru medici viitoare sau medici dentiști, dar și o oportunitate fantastica de a trăi și de a lucra într-un mediu divers, unde se poate învăța limbă nouă, înțelege o altă cultură sau chiar observa diferite abordări și tehnici științifice.

Patru motive pentru a studia medicina în Polonia

1. Are facilități de ultimă oră.

În luna mai a anului 2013, o echipă chirurgicală din Polonia a devenit prima care a realizat un lucru de neimaginat: un transplant revoluționar, de salvare a vieții, cu fața în față. Nu numai intervenția chirurgicală, în timpul căreia pacientul de 33 de ani a primit un transplant de piele și oase după ce și-a pierdut nasul, maxilarul superior și obrajii într-un accident, dar a fost, de asemenea, cel mai rapid termen din lume pentru o operație atât de complicată . Transplanturile de fete sunt proceduri extraordinar de complicate, relativ rare, care de obicei necesită pregătire extinsă, de obicei luni sau ani ", spune Daily Mail.

În fruntea acestui domeniu și în multe alte domenii medicale, datorită facilităților sale de ultimă generație și personalului specializat? Polonia.

2. Dacă vorbești engleza, ești pregătită.

Te îngrijorează pentru că nu vorbești polonez? Nu fi. Toate școlile medicale din Polonia oferă studii în limba engleză în domenii de specialitate, inclusiv farmacie, asistență medicală și fizioterapie.

3. Vei fi în companie excelentă.

Studenții internaționali reprezintă 8,58% din numărul total al studenților din universitățile medicale din Polonia, studenți din Norvegia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Arabia Saudită și Canada topind lista țărilor care trimit. Ca parte a procesului de la Bologna, universitățile poloneze acordă diplome recunoscute pe plan european și acreditate de multe dintre cele mai renumite instituții ale lumii. Polonia cooperează, de asemenea, cu universități din întreaga lume. Traversa? Nu numai că veți avea ocazia de a studia alături de un organism diferit al elevilor, dar veți avea, de asemenea, șansa de a vă lărgi și de a vă conecta - nu numai în Polonia, ci și în întreaga lume.

4. Veți cheltui mai puțin pentru o calitate superioară.

Potrivit Asociatiei Americane a Colegiilor Medicale (AAMC), costul mediu al unui an de scoala medicala publica, incluzand scolarizarea, taxele si asigurarile de sanatate, in SUA a fost de 34.592 dolari in stat si 58.668 dolari in afara statului in 2016- Anul universitar 2017. Școala privată și taxele, între timp, au crescut peste 50.000 de dolari. Aceste cifre nu includ cheltuielile efectuate în afara universității, cum ar fi locuințele, cărțile și hrana.

Costul unei diplome medicale este semnificativ mai mic în Polonia, potrivit cifrelor de la Ministerul Științei și Învățământului Superior: studiile cu normă întreagă în școlile publice sunt gratuite atât studenților polonezi, cât și studenților străini care îndeplinesc anumite cerințe, inclusiv cetățenii UE / SEE. Alți studenți internaționali vor câștiga încă un contract - care plătesc doar 3 000 EUR (aproximativ 3 200 USD) anual pentru studii. Nu numai că, dar și ei se bucură, de asemenea, de un cost semnificativ mai scăzut de trai decât în ​​SUA și în întreaga mare parte a Europei.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

M.D.

Pomeranian Medical University in Szczecin

Curriculum-ul Facultății de Medicină constă în șase ani de curs medicale. După finalizarea cu succes a cursului, elev are dreptul de a primi o diplomă de MD (titlul de do ... [+]

Doctor în medicină - 6 ani de program MD Curriculum-ul Facultății de Medicină constă în șase ani de curs medicale. După finalizarea cu succes a cursului, elev are dreptul de a primi o diplomă de MD (titlul de doctor "Lekarz"). Durata programului este de 12 semestre, cu un număr total de 5710 de ore de prelegeri și ore practice. Fiecare an, premii de 60 de puncte ECTS. Noul sistem de învățământ, așa-numita bază de rezultate, a fost implementat la PMU. Rezultatele învățării sunt declarații de ceea ce se așteaptă fiecare elev să cunoască, să înțeleagă și / sau să fie în măsură să demonstreze după finalizarea unui proces de învățare. Rezultatele se bazează pe următoarele elemente esențiale ale unui medic competent și reflexiv:... [-]

Polonia Szczecin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pomeranian Medical University in Szczecin

Curriculum-ul de la Facultatea de Medicina si Stomatologie constă din cinci ani de cursuri medicale și stomatologice. După finalizarea cu succes a cursului, elev are drep ... [+]

Doctor în Medicină Dentară Program de DMD de 5 ani Curriculum-ul Facultății de Medicină și Stomatologie cuprinde cinci ani de cursuri medicale și dentare. După finalizarea cu succes a cursului, elev are dreptul să primească o diplomă DMD ("Lekarz-DENTYSTA" titlu). Primii doi ani livra cu cunoștințe de bază discipline, preclinice cu și introducerea de stiinte clinice. Următorii trei ani se concentreze pe discipline dentare și studii clinice. Durata programului este de 10 semestre, cu numărul total de 5 000 de ore de cursuri și clase practice. În fiecare an, se acordă 60 de puncte ECTS. Un nou sistem de educație, așa-numitul rezultat bazat pe rezultate, a fost implementat la PMU. Rezultatele învățării sunt declarații despre ceea ce este de așteptat ca un student să cunoască, să înțeleagă și / sau să fie capabil să demonstreze după încheierea unui proces de învățare. Rezultatele se bazează pe următoarele elemente esențiale ale unui practician competent și reflector: ceea ce cunoaște elevul (demonstrarea dovezilor de cunoaștere, evaluarea înțelegerii, evaluarea aplicării, evaluarea analizei și sintezei) ceea ce studentul este capabil să facă (abilități practice) elevul ca profesionist (competențe - o combinație dinamică de atribute, abilități și atitudini) Aceste trei elemente primare dau naștere la șapte domenii, pe care elevul trebuie să le stăpânească în decursul a 4 ani universitari: Științe morfologice B - baza științifică a medicinei C _ științele preclinice D - științele comportamentale cu elemente de profesionalism Științe clinice în medicina generală Științe clinice în stomatologie G _ bază juridică și organizatorică a... [-]

Polonia Szczecin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză