College of Education and Therapy in Poznań

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondatorul Colegiului este Sp Galilea. z oo(O societate cu răspundere limitată), care are o vastă experiență în procesul de predare. In anul 1995 a fondat Centrum Edukacji Galilea Zdrowotnej "PROMOCJA" (Centrul de Educație pentru sănătate) organizarea de calificare profesională medicale și umaniste; acest lucru a fost urmat de deschiderea Wielkopolska Szkoła medyczna (Wielkopolska Medical School) - un tehnician farmaceutic oferind școală non-publice post-secundar, tehnician masaj, terapie ocupațională, tehnician fizioterapie, tehnician dentar și programe asistent de stomatologie.

Inițiativa studenților de Wielopolska Szkoła medyczna, în principal studenților de fizioterapie, a condus la dezvoltarea unui concept pentru a forma o instituție de învățământ superior care ar educa personal medical calificat.

O Colegiul de Educație și Terapie a fost infiintata ca prima institutie non-publice de învățământ superior din Poznań pentru a preda fizioterapeuți. Scopul fondatorilor săi, profesorul Kazimiera Milanowska, MD, PhD, si Violetta Musa, MA, a fost de a crea o instituție de învățământ medical superior.

Colegiul de Educație și terapie a fost înființat în februarie 2005 și a intrat de Ministerul Științei și Învățământului Superior în registrul instituțiilor de învățământ superior de stat care nu și asociații ale instituțiilor de învățământ superior de stat fără sub numărul 315.

Absolventii sunt cei mai buni ambasadori ai Colegiului - opiniile și carierele lor contează cel mai mult.

dezvoltarea dinamică

Realizările Colegiului de Educație și Terapie ne umple de mândrie și satisfacție:

2004 studii de fizioterapie universitare de licență 2006 Studii de licență Ingineria Materialelor, specializarea tehnică dentară 2007 Szczecin Campus 2007 programe de certificate postuniversitare, cursuri de instructor 2007 Colegiul este printre primele scoli de fizioterapie Olimpice din Polonia - în conformitate cu Dap (Asociația Europeană pentru Tineret de Fizioterapie). 2008 Carta Erasmus extinsă 2008 Începerea activităților din cadrul Rețelei europene de Fizioterapie din Învățământul Superior (ENPHE). 2008 Semnarea unui acord cu Asociația Poloneză a Tehnicienilor Dentari (Polskie Towarzystwo Techników Dentystycznych). 2009 Studii de licență cosmetologie 2010 de licență și de turism de recreere studii în Szczecin Campus 2012 postuniversitare (masterat) studii de fizioterapie 2013 Studii de licență tehnică dentară 2014 Un program de masaj tehnician oferit în cadrul studiilor de fizioterapie universitare. 2014 Certificat postuniversitar program de "Introducere în metode NeuroRehabilitation" oferite ca o extensie de studii aprofundate (master) studii de fizioterapie. 2014 26 mai 2014 - delegare Namibia în Colegiul de Educație și Terapie 2014 La 6 iunie 2014 un acord de cooperare între Colegiul și Kundiawa Spitalul General din Papua Noua Guinee a fost semnat în Colegiul de Educație și terapie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Lustrui

Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

De licență de igienă dentară

Campus Cu normă întreagă 4 anii October 2019 Polonia Poznań

Colegiul de Educație și terapie oferă studii profesionale de 4 ani în igiena dentară. Absolvenții primesc o diplomă de licență. Materiile predate în timpul cursului se asigura că pe parcursul a opt semestre elevii dobândesc calificări atractive și o gamă largă de abilități practice. [+]

Colegiul de Educație și terapie oferă studii profesionale de 4 ani în igiena dentară. Absolvenții primesc o diplomă de licență. Materiile predate în timpul cursului se asigura că pe parcursul a opt semestre elevii dobândesc calificări atractive și o gamă largă de abilități practice. Studenții termina după ce trece toate semestre, după care scrie o teză de licență și să ia un examen de diplomă.

Studii de igienă dentară pregăti studenții pentru a efectua proceduri de igienă și de prevenire, în special, examinarea cavității orale, procedurile dentare preventive și cosmetice, educație pentru sănătate dentară și promovarea sănătății orale, muncă independentă în educația copiilor și a adulților, precum și pe cale orală instrucțiuni de igienă. Studiile de igienă dentară se bazează pe cunoștințele medicale moderne, inclusiv, în afară de procedurile de igienă, frumusețe și sănătate orală, scopul căruia este de a asigura un aspect natural și atractiv, bine bunăstarea și protecția împotriva efectului distructiv al mediului, stilul de viață și schimbările având loc ca urmare a unor boli. munca igiena dentara foloseste conceptele de psihologie, pedagogie și sociologie în prevenirea bolilor și dezvoltarea comportamentului pro-sănătate și include formarea de funcționare pentru asistente medicale dentare si asistenti dentare cu studii medii.... [-]


Licențiat în fizioterapie

Campus Cu normă întreagă 4 anii October 2019 Polonia Poznań

Licențiat în fizioterapie este un program de 4 ani de studii efectuate în conformitate cu standardele educaționale adoptate de Ministerul polonez al Științei și Învățământului Superior. Curriculum-ul și planurile de studii iau în considerare liniile directoare ale Confederatiei Mondiale pentru Kinetoterapie (WCPT). [+]

Licențiat în fizioterapie este un program de 4 ani de studii efectuate în conformitate cu standardele educaționale adoptată de către Ministerul polonez al Științei și Învățământului Superior. Curriculum-ul și planurile de studii iau în considerare liniile directoare ale Confederatiei Mondiale pentru Kinetoterapie (WCPT). Pentru a îmbunătăți abilitățile practice și mai mult vă oferim într-un singur pachet un program suplimentar tehnician de masaj.

Schimbările care au loc în societate contribuie la popularitatea profesiei de fizioterapeut. Statistic, societatea noastră începe cu vârsta, scade rata natalității și oamenii trăiesc mai mult. În această situație, există este obligată să fie o cerere tot mai mare de medici specialisti pe piata. Alegerea studiilor de fizioterapie la Colegiul nostru vă va garanta educație la cel mai înalt nivel european.... [-]


Licențiat în tehnologie dentară

Campus Cu normă întreagă 4 anii October 2019 Polonia Poznań

Colegiul de Educație și terapie oferă studii profesionale de 4 ani în domeniul tehnologiei dentare. Absolvenții studiilor primesc un grad de licență. Alegerea disciplinelor predate în timpul cursului se asigură că, în opt semestre elevii să dobândească calificări atractive și o gamă largă de abilități practice pentru a fi pe deplin pregătiți pentru lucrarea viitoare. [+]

O Colegiul de Educație și Terapie ofera studii profesionale de 4 ani în domeniul tehnologiei dentare. Absolvenții studiilor primesc un grad de licență. Alegerea disciplinelor predate în timpul cursului se asigură că, în opt semestre elevii să dobândească calificări atractive și o gamă largă de abilități practice pentru a fi pe deplin pregătiți pentru lucrarea viitoare. Colegiul nostru pune un accent deosebit pe predarea abilităților practice în tehnicile protetice și ortodontice. Cursurile au loc în laboratoare dentare complet echipate și fiecare elev este necesară pentru a finaliza plasarea în practică.

Pe parcursul ultimului semestru elevii de toate formele de studii stau un examen de diplomă, care include o examinare teoretică și practică, precum și ei apăra teza lor de licență. Astfel de discipline ca protetica, ortodontie si stomatologie cosmetice toate se bazeaza pe tehnicienii dentari.... [-]


Masterat

Maestru de fizioterapie

Campus Cu normă întreagă October 2019 Polonia Poznań

Colegiul de Educație și terapie este una dintre instituțiile de învățământ superior non-publice din Polonia care oferă studii postuniversitare de fizioterapie (masterat). [+]

O Colegiul de Educație și Terapie este una dintre instituțiile de învățământ superior non-publice din Polonia care oferă studii postuniversitare de fizioterapie (masterat). Alege cursul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale:

postuniversitare tradiționale de studii (masterat) Studii postuniversitare (masterat) cu unul dintre programe certificat postuniversitare suplimentare Introducere în metode NeuroRehabilitation SAU antrenor personal.

curriculum-ul original al studiilor postuniversitare cu program suplimentar de certificat de studii postuniversitare oferă posibilități suplimentare de dezvoltare profesională în timpul studiilor.

Dacă ați selectat studiile de masterat cu un program suplimentar, veți obține:... [-]