Radboud University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Radboud University din Olanda, puteți obține un master de înaltă calitate și acreditat internațional. Conducători universitari și profesori excelenți vă oferă ceea ce aveți nevoie într-un mediu susținător și inovator.

O gamă largă de programe de masterat predate în limba engleză
Oferim 12 programe de licență în limba engleză și 35 de programe predate în limba engleză cu numeroase specializări, care vă vor oferi abilitățile și cunoștințele necesare în domeniul cercetării și al practicării în cadrul propriului domeniu. Programele de licență durează trei ani, iar programele de masterat durează unu sau doi ani pentru a finaliza. Toate programele noastre sunt cu normă întreagă și sunt deschise atât elevilor internaționali, cât și celor olandezi.

Universitatea de prestigiu
Când veți decide să veniți la Radboud , veți studia la una dintre cele mai bune universități tradiționale din Olanda, în conformitate cu studenții, cu multe dintre programele noastre recunoscute ca programe de top sau ca cele mai bune din domeniul lor. Suntem acasă la numeroase institute de cercetare de renume internațional, iar în 2010 Premiul Nobel pentru fizică a fost acordat unui profesor și doctorandului conectat la Radboud University . Înscrierea la o instituție cu adevărat excelentă, vi se va garanta că vi se vor oferi programe de înaltă calitate, bazate pe cercetare.

Radboud University
Înființată în 1923 și situată în cel mai vechi oraș al Olandei, Radboud University are șapte facultăți și se înscrie peste 20.000 de studenți. Stilul nostru personal de predare - oferind o mulțime de oportunități de a lucra strâns cu instructorii și colegii studenți în seminarii mici - ne asigură că universitatea nu va deveni o simplă „fabrică de studii”.

Nijmegen, un oraș prietenos pentru studenți
Nijmegen este un adevărat oraș universitar, cu o varietate de restaurante și cafenele. Centrul cultural LUX - cel mai mare cinematograf din Olanda - oferă teatru, muzică, dezbateri și multimedia. Orașul este cel mai vechi oraș din Olanda, datând din epoca romană. Astăzi are aproximativ 165.000 de locuitori, dintre care 30.000 sunt studenți.

Studenții apreciază numeroasele oportunități oferite de oraș pentru relaxare și divertisment. Nijmegen oferă numeroase activități culturale, de la numeroase muzee, galerii, teatre, o sală de concerte și cinematografe până la evenimente internaționale, precum Festivalul Internațional de Vară, Festivalul Medieval Limburg, Festivalul Samba și Salsa, Rockin 'Park Festival. Este un loc sigur și prietenos de a trăi și de a studia.

Sprijin pentru cazare și cerere de viză
Studenții internaționali se pot aștepta să primească o primire caldă. Radboud University oferă sprijin pentru locuințe și cereri de viză pentru studenții internaționali care depun cereri înainte de data limită de depunere a cererii.

Ieftin să trăiești acolo?
Așteptați-vă să cheltuiți minim 800 de euro pe lună pentru cheltuieli de trai. Unitatea de cazare mobilată pentru studenți costă 360 - 450 de euro, inclusiv gaz, energie electrică și internet. Contă 400 de euro pentru mâncare, îmbrăcăminte, îngrijire personală și călătorie și 30 de euro pentru factura telefonului. Cărțile și fotocopiile costă între 200 și 300 de euro pe semestru.

Taxele de școlarizare depind de naționalitatea dvs. și de programul pe care îl alegeți: 2.143 EUR pe an pentru studenții SEE, între 9.124 EUR și 16.165 EUR pe an pentru studenții care nu sunt SEE. Bursele sunt disponibile pentru studenții din țările din afara SEE.

Locații

Nijmegen

Address
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen, Gelderland, Ţările de Jos