Citește Descrierea Oficială

La Universitatea Radboud din Olanda, puteți obține o diplomă de masterat de înaltă calitate și acreditată la nivel internațional. Leaders academicieni și profesori excelenți vă oferă ceea ce aveți nevoie într-un mediu favorabil și inovator.

O gamă largă de programe de masterat predate în limba engleză
Oferim 12 programe de licență în limba engleză și 35 de programe predate în limba engleză cu numeroase specializări, care vă vor oferi abilitățile și cunoștințele necesare în domeniul cercetării și al practicării în cadrul propriului domeniu. Programele de licență durează trei ani, iar programele de masterat durează unu sau doi ani pentru a finaliza. Toate programele noastre sunt cu normă întreagă și sunt deschise atât elevilor internaționali, cât și celor olandezi.

Universitatea prestigioasă
Când vă decideți să veniți la Radboud , veți studia la una dintre cele mai bune universități tradiționale din Olanda, conform studenților, multe dintre programele noastre fiind recunoscute ca programe de top sau ca cele mai bune din domeniul lor. Suntem acasă la numeroase institute de cercetare recunoscute pe plan internațional, iar în 2010 Premiul Nobel pentru Fizică a fost acordat unui profesor și doctorand conectat la Universitatea Radboud . Înscriindu-vă într-o instituție cu adevărat excelentă, vi se va garanta că vă vor fi oferite programe de înaltă calitate, bazate pe cercetare.

Radboud University
Infiintata in 1923 si situata in cel mai vechi oras al Olandei, Universitatea Radboud are sapte facultati si inregistreaza peste 20.000 de studenti. Stilul nostru personal de predare - oferind o mulțime de oportunități de a lucra îndeaproape cu instructorii și colegii în seminarii mici - asigură că universitatea nu devine o simplă "fabrica de diplomă".

Nijmegen, un oraș prietenos pentru studenți
Nijmegen este un adevărat oraș universitar, cu o varietate de restaurante și cafenele. Centrul cultural LUX - cel mai mare cinematograf din Olanda - oferă teatru, muzică, dezbateri și multimedia. Orașul este cel mai vechi oraș din Olanda, datând din epoca romană. Astăzi are aproximativ 165.000 de locuitori, dintre care 30.000 sunt studenți.

Studenții apreciază numeroasele oportunități oferite de oraș pentru relaxare și divertisment. Nijmegen oferă numeroase activități culturale, de la numeroase muzee, galerii, teatre, o sală de concerte și cinematografe până la evenimente internaționale, precum Festivalul Internațional de Vară, Festivalul Medieval Limburg, Festivalul Samba și Salsa, Rockin 'Park Festival. Este un loc sigur și prietenos de a trăi și de a studia.

Sprijin pentru cazare și cerere de viză
Studenții internaționali se pot aștepta să primească o primire călduroasă. Universitatea Radboud oferă sprijin pentru cererile de locuință și viză pentru studenții străini care se aplică înainte de termenul limită de depunere a candidaturilor.

Este ieftin să locuiți acolo?
Așteptați să cheltuiți minim 730 de euro pe lună pentru cheltuielile de trai. Locuințele mobilate costă între 360 ​​și 450 de euro, inclusiv gaz, electricitate și internet. Numărați 350 de euro pentru alimente, îmbrăcăminte, îngrijire personală și călătorie și 20 de euro pentru factura telefonică. Cărțile și fotocopiile costă între 200 și 300 de euro pe semestru.

Taxele de școlarizare depind de naționalitatea dvs. și de programul pe care îl alegeți: 2 060 EUR pe an pentru studenții din SEE, între 7 273 EUR și 9 879 EUR pe an pentru studenții de licență din afara SEE și între 9 879 EUR și 10 856 EUR pe an pentru țările din afara SEE Maestrii sunt studenți. Bursele sunt disponibile pentru studenții din țările din afara SEE.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Radboud University

Acest program de masterat în științe biomedicale vă oferă o bază solidă în metodologie, statistici, și biostatistics, de cercetare de laborator, și abilități de comunicar ... [+]

Zi deschisa

Doriți să aflați mai multe despre acest program, vizitați campusul nostru și întâlniți studenții și personalul actual? Alătură-te la noi pentru Ziua Deschisă a Maestrului din 16 noiembrie 2019!

Prezentare generală a programuluiAcest program este conceput pentru studenții cu o pregătire în domeniul ales de studiuObțineți cunoștințe și cunoștințe practice de cercetare, în timp ce lucrează cot la cot cercetători care lucrează în domeniul dvs.Obiectivul acestui program este flexibil: fie că doriți să vă concentrați pe anumite boli, fie să îmbunătățiți sistemele de îngrijire a sănătății, acest program vă permite să urmăriți ceea ce este important pentru dvs.Pregătiți-vă pentru o carieră ca cercetător, profesionist în comunicații, consultant pentru instituții private sau pubilc și multe alteleDe ce să studiezi Științele Biomedicale la Radboud University ?... [-]
Ţările de Jos Nijmegen
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Radboud University

În calitate de student în cadrul programului Molecular Moleculars of Disease, veți găsi un mediu dinamic de cercetare - unul în care fiecare înțelegere teoretică nouă poa ... [+]

Prezentare generală a programuluiAcest program este conceput pentru studenții cu pregătire în științele vieții sau discipline conexeObține cunoștințe și abilități pentru a efectua și prezenta cercetări privind mecanismele moleculare legate de boalăAlegeți una dintre cele trei teme de educație care vă permit să investigați boala prin cercetare biomedicală și experimentare clinicăPregătiți-vă pentru o carieră de cercetător în multe domenii diferiteDe ce să studieze mecanismele moleculare ale bolii (cercetare) la Radboud University ?

Programul de master al Radboud în Mecanismele Moleculare ale Bolii a fost calificat „Cel mai bun program” în Olanda în 2018 de către Keuzegids și a fost clasat în top 100 la nivel mondial de QS Rankings.... [-]

Ţările de Jos Nijmegen
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Radboud University

În programul de masterat al Radboud University , veți explora mecanismele biologice de sănătate și de boală. ... [+]

Zi deschisa

Doriți să aflați mai multe despre acest program, vizitați campusul nostru și întâlniți studenții și personalul actual? Alătură-te la noi pentru Ziua Deschisă a Maestrului din 16 noiembrie 2019!

Prezentare generală a programuluiAcest program este conceput pentru studenții cu pregătire în științe biomedicale sau alte discipline conexeObține cunoștințe și abilități pentru a înțelege corpul la nivel molecular, celular și sistemicExplorați mecanismele biologice ale sănătății și bolii și folosiți-vă noile abilități pentru a efectua cercetări în domeniile de care vă pasionațiPregătește-te pentru a fi cercetător, supraveghetor de proces, ofițer de credință, educator și multe alteleDe ce să studiezi Biologia Medicală la Radboud University ?... [-]
Ţările de Jos Nijmegen
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Facts and Figures Radboud University

Radboud University

Radboud University

Location address
Comeniuslaan 4
Nijmegen, Gelderland, 6525 HP NL