Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hanze Universitatea de Stiinte Aplicate (UAS) este situat în oraș studențesc vibrant Groningen.

Avem o mare varietate de programe, cursuri de certificare și de schimb de master, Scoala de Vara de la un curs și Hanze pregătitoare de licență și.

cercetare aplicată și inovare este bine integrată în programele noastre academice. În plus față de acest lucru, Hanze UAS dispune de diverse facilități moderne, în campus, pentru a oferi studenților săi. O privire de ansamblu de informații importante pentru studenții internaționali pot fi găsite pe International Service Desk pagina noastra. Sperăm să vă vedem în curând în Groningen.

Organizarea și Managementul Hanze University of Applied Sciences

Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate (UAS Hanze), Groningen, are unități în Groningen, Assen, Leeuwarden și Amsterdam, cu aproximativ 27000 de studenți și 3000 de membri ai personalului. UAS numele Hanze se referă la o forță dată de conducere în termeni de afaceri și comerț. în urmă cu mai mulți ani, Liga Hanseatică a fost esențială pentru comerțul internațional, cooperarea și contactele. Acesta a fost cazul în Țările de Jos și multe alte țări, cum ar fi Germania si Scandinavia. Țările de Jos a avut mai multe orașe hanseatice, inclusiv Groningen.

Prin urmare, termenul de "Hanze" poate fi ferm legată de trecut, cât și în orașul Groningen. Logo-ul are, de asemenea, aspecte istorice la ea. Inclinata in stil gotic litera H în Orange pot fi găsite peste tot UAS legate de Hanze. Uitați-vă la filmul de mai jos pentru o privire mai profundă de la Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate.

video de platforma de video management soluții video player video

responsabilităţi

Statutele UAS au stat la baza Hanze responsabilitățile Consiliului de Supraveghere și Comitetul executiv. responsabilitățile lor sunt descrise în articolele de uz casnic UAS Hanze ".

Viziune de învățământ 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen pregătește profesioniști calificați și dedicați. Este un mediu în care elevii, cercetarea-conferențiarii și companiile se întâlnesc și să învețe unii de la alții. Predarea, cercetarea și practica profesională sunt strâns legate. Alocări din practica profesională sunt aliniate la metodele de predare pentru fiecare program de studii. Elevii, de cercetare-lectori și parteneri din munca de teren profesional împreună soluții la problemele aproape și departe. De învățare și de lucru rămân conectate între ele pe tot parcursul vieții.

Educație îmbogățește indivizi și societate

UAS consideră că Hanze are o misiune specială de a face toată lumea în comunitatea de învățare conștientă de responsabilitatea Hanze sale sociale. Universitatea de Științe Aplicate încurajează angajații și studenții să dezvolte și să aducă o contribuție valoroasă pentru societate.

Sublinieri în educație

Energie și îmbătrânirea populației sănătoase sunt domeniile strategice în care UAS are un Hanze profil înalt. Aceste preocupări sociale majore sunt domenii principale de interes în cadrul cursurilor și a cercetării educaționale universității. De asemenea, antreprenoriatul este un concept cheie și intrinsec asociat cu numele Hanze. Termenul se referă la relația dintre educație și aplicarea practică și legătura vitală cu comunitatea de afaceri din regiune, cât și la nivel național și internațional. In plus, ofera un UAS Hanze mediu sigur de învățare și ambițios, în cazul în care oamenii să încurajeze unul pe altul pentru a fi cel mai bun pe care le pot fi. UAS este în Hanze în prima linie în încurajarea celor mai talentați studenți și angajați.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană
  • Olandeză

Vedea Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licență în Fizioterapie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2017 Ţările de Jos Groningen

Cu o diplomă de fizioterapie, aveți un viitor larg. În țara ta natală cât și în străinătate puteți începe într-un spital, ingrijire medicala la domiciliu, centru de reabilitare sau o zi pepinieră medicală. Sau, desigur, ai putea configura propria practică. Pe plan internațional, instruirea olandeză este foarte apreciată. [+]

Fizioterapie: www.hanzegroningen.eu/ip de îngrijire a sănătății face apel la tine. Iti place sa lucrezi cu oamenii și ai vrea să însemne ceva pentru ei. Tu ești un bun ascultător, îți este ușor să te pui în locul altor oameni și ai răbdare. Și totuși, de asemenea, în mod deliberat a face un stand pentru tine. Preferați păstrarea opțiunile deschise și crearea propriilor oportunități. Ar trebui să vă simțiți că toate acest lucru este valabil pentru tine, atunci s-ar putea fizioterapie fi chiar strada ta. Cu o diplomă de fizioterapie, aveți un viitor larg. În țara ta natală cât și în străinătate puteți începe într-un spital, ingrijire medicala la domiciliu, centru de reabilitare sau o zi pepinieră medicală. Sau, desigur, ai putea configura propria practică. Pe plan internațional, instruirea olandeză este foarte apreciată. Prezentare generală a programului curriculum bazat pe competențe Fizioterapie Programul de studiu este un program profesional aliate de sanatate. În scopul de a garanta că cunoștințele dumneavoastră îndeplinește criteriile stabilite de domeniul profesional, aceste criterii sunt traduse în competențe. Educația voastră se învârte în jurul dezvoltarea acestor competențe. Exemple de aceste competențe sunt: care lucrează metodic și prin aplicarea gândirii clinice pe bază de oferind părților interesate informații privind prevenirea efectuarea de cercetări adoptarea unei atitudini profesionale comunicarea cu alții în domeniul dumneavoastră, precum și cu alți profesioniști din domeniul sănătății. structura studiului Programul de Fizioterapie este un program de patru ani (240 CE). În fiecare an, este împărțit în două semestre, iar fiecare semestru în două blocuri.... [-]

Studii Sportive - Burlac

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2017 Ţările de Jos Groningen

Cunoscut anterior sub denumirea de sport, sănătate și de management. Începând cu anul universitar următor, noul nume pentru program de licență Sport, Sănătate și Management va fi Studii de sport. [+]

Sport, sănătate și management: www.hanzegroningen.eu/shm Cunoscută anterior ca Sport, sănătate și administrație. Începând cu anul universitar următor, noul nume pentru program de licență Sport, Sănătate și Management va fi Studii de sport. UAS face parte Hanze dintr-un conglomerat de opt universități naționale se aplică științelor, care au nivelat terenul de joc al educației sportiv. Pentru a oferi perspective, actualii studenți, părțile interesate și domeniul profesional, cu un mesaj mai puțin ambiguu în ceea ce privește conținutul programului nostru, toate studiile legate de sport în cadrul Țările de Jos s-au schimbat numele lor în mod corespunzător. Studii de sport de la Groningen Hanze UAS este un program de licență trei ani că învață pe elevi să fie un specialist profesionist de sport. Daca esti pasionat de sport și interesate în industria sănătății, Studii de sport este cu siguranta programul pentru tine! Prezentare generală a programului Institutul de Studii Sport ofera un program de licență trei ani, compusă din 180 de credite europene. Programma se pregătește să fie un profesionist inovator în domeniul dinamic al sportului, sănătății și management. Veți învăța pentru a pune sănătatea pe ordinea de zi a indivizilor, organizațiilor și societății în general. Vă dezvolta abilități și de a gestiona proiecte influent și organizații conexe dar sunt de asemenea capabile de coaching si oferirea de sfaturi altora. Aceste competențe largi sunt reflectate în program. Prin urmare, veți dobândi o gamă largă de competențe în care subiecte precum politici, antreprenoriat și alternativ de marketing cu subiecte, cum ar fi comportamentul... [-]

Videoclipuri

Welcoming Day - Hanze University of Applied Sciences, Groningen

Contactează
Adresa poştală
Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS)
Zernikeplein 7
9747 AS, Groningen

Groningen, 9747 AS NL
Adresa locaţie
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, NL
Adresa poştală
Institute of Engineering, Hanze University of Applied Sciences, Groningen
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Assen, 9403 AB NL
Adresa locaţie
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, NL
Adresa locaţie
Leeds, Anglia, GB
Adresa locaţie
Vilnius, LT
Adresa locaţie
Assen, NL